33

ЕМ

преди 6 години

До Анонимен 33: Тук не става дума за канене. Който иска - отива. Но в Давос е икономически форум. Путин е гениален кагебешник. Как майсторски лапна половин Грузия, а след това ги принуди към мир, неговите вежливи зелени човечета окупираха Крим, спаси сатрапа Асад, който сега му целува страстно всичко под кръста... Но икономиката му куца и с двата крака. Давос не е кагебейски конгрес. Какво да прави там?

32

Анонимен

преди 6 години

Целият свят е в Давос само Путинчо не е канен. Кошмар за комплексираният и злобен сатрап. Ще се пукне от злоба.

31

Анонимен

преди 6 години

Джуджето защо не са го поканили в Давос ?.

30

Анонимен

преди 6 години

ами що не го изгонят от давос като само им надува главите с Америка та америка фърст ...глупости на търкалета - гет аут ъф хиър Ю файърд фокин клоун! да го напъдят кво толкоз - америка война със целия свят ли ше влезе или на всички санкции и ше спре търговията с тях хехех ми неможе няма как да стане хубаво че имат интереси ама да погазват чуждите интереси и да не се съобразяват с тях си е чиста проба неуважение и трябва да бъдат нашамарени фъканите Американци

29

Анонимен

преди 6 години

Всеки държавен глава би трябвало да следва политиката на Тръмп и да поставя интересите на собствената си държава и тези на съгражданите си на първо място !Иначе върши предателство.Вижте примера на Меркел!!!

28

анонимен

преди 6 години

ще ги ухажва за да изнесат производствата си в сащ корп даньк е 21 процентадали ще го направят е друг вьпрос безработицата в ес ще скочи кадрите ще сеизнесат зад океана

27

Анонимен

преди 6 години

Китайските слънчеви панели са си с антидъмпингово мито от 45% за внос в ЕС, както и китайските велосипеди, части за велосипеди и порцеланови сервизи. Преди имаше и на стоманените болтове и гайки.

26

Валентин

преди 6 години

"Световен елит"? Тия са по-зле от комунистическите апаратчици. Тръмп ще им тегли една май на.

25

Гост

преди 6 години

Нито едното, нито другото. Дони ще си бръщолеви неговите си фантазии и светът отново ще си продължи по старият път към пропастта.

24

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Много силни думи за един надут, риж пуяк.

23

Смърт за кюрдите

преди 6 години

До Анонименв САЩ няма народност защото америка не е държава като останалите. Там живеят хора от всички малцинства. Аре у лево ***

22

Anon

преди 6 години

Дс ги ухажва? Защо? Америка не й трябва Европата като икономически партньор. На Европата й трябва Америка защото каквито толерасти са станали всичките на стария континент само Америка ги спасява от джуджето, султана и паплачта която се излива от shithole countries. MAGA. Браво.

21

Язе

преди 6 години

Нито ще ги дъвче, нито ще ги ухажваПо-скоро ще ги клеца както Мелания в събота вечер

20

Анонимен

преди 6 години

Ние Американците сме велик народ! Бил съм къде ли не по Европа, но няма по добро място за живот и реализация от Америка!

19

Анонимен

преди 6 години

до 19 Путин е отишъл на хижата си на езеро Байкал и като прочел от вестник, че Тръмп ще е на това събиране, казал на кучето си Бъфи(подарено му от Тиквата): Приятелю, бай ти Дончо от ден на ден става все по-смешен.

18

Анонимен

преди 6 години

А, кога ще пристигне Путин в Давос или отишъл да се топне в езерото за пречистване на греховете си !?

17

Анонимен

преди 6 години

Той и неговия сънародник Хитлер си мислеше и крещеше на немския народ на трибуна 1938-*** година в Берлин, че Германия е на първо място.

16

Анонимен

преди 6 години

до 16 Тиквата и мен може да ме спечели като избирател на ГЕРБ, ако си пръсне мозъка с един изстрел.

15

Анонимен

преди 6 години

до 13 Все тая, бе..президента или премиера к'ва разлика има? И ти защитаваш тази постъпка на тоя откачен фашист? Палячооо, палячооо...де ще те крием от сватовете?

14

Петров

преди 6 години

Бащицата идва в Швейцария, сорсчетата се развълнуваха.