26

Анонимен

преди 6 години

Тука има, тука нема, познай в кой коаксиален кабел е мрежовото напрежение 220V. В такава махала всичко се пипа с предпазни средства.

25

Анонимен

преди 6 години

След 2 км коаксиален кабел няма да стигне и за крушка, не за печка. А "техника" толкова е техник. Как ще се качиш на стълб необезопасен и то с голи ръце. Загиналия си е виновен сам. Независимо колко тъмно-сини са били пусналите кабела. На много стълбове има голи проводници и за 220 и за 20 киловолта. Каква е работата на лице което не е собственик на стълбовете да се катери и да пипа кабели които пак не са негова собственост.

24

Електричар

преди 6 години

До присъствалУжасТ!!! Немам думи за шведската изобретателност. Виждал съм *** да пускат 220V по ФТП и по чудо не стана беля, а тези направо на оплетката. Чудно ми е как не е изпушило мрежовото оборудване, защото те си го заземяват на място...

23

123

преди 6 години

Съвсем изнагляха.

22

Кратун

преди 6 години

Не бяха ли дали срок на интернетските доставчици да вкарат комуникациите си под земята? Ако това полагане на кабели по стълбове, стрехи и балконски парапети е забранено в Монтана, то виновна е и фирмста, че използва незаконни инсталации. Жалко за момчето.

21

присъствал

преди 6 години

До Електричар Понеже присъствах на мястото на злополуката и видях, че въпросния "татко" беше пуснал по оплетката на коксиялния кабел фаза до къщата на дъщеря си. Нула взимаше от водопровода. На стълба беше протрита изолацията на кабела и беше офазил всички у-бани на интернет доставчиците.

20

Анонимен

преди 6 години

Значи по коаксиален кабел,а?

19

Анонимен

преди 6 години

Интересно с какво напрежение е пристигал тока след 2км пътуване?

18

До бг смешки

преди 6 години

Смешка е ЖАЛКОТО ТИ "съществуване "бе ***

17

българин

преди 6 години

В квартал ,,Кошарник" - Монтана , бели няма !

16

до 2

преди 6 години

Кака, мощността не се мери с волове!===========================Не, бе - мери се с коне . Хахха.

15

пепи

преди 6 години

Коаксиалния кабел си е доста здрав.Има медна сърцевина.

14

BG СМЕШКИ

преди 6 години

крадлив и завистлив народ и тва си е .. българинът беше и ше си остане тарикат на дребно - селски тарикат .....нема оправия !

13

Анонимен

преди 6 години

Наистина, 2 километра за кабел е супер много. Преди време бях повикал един елтехник да ми изчисли колко ще ми излезе да ми спусне кабел до една точка на отстояние 20 метра, и само кабелът щеше да ми излезе към 50 лева от магазин. 2 лева е метърът някъде.

12

Анонимен

преди 6 години

Н. Ванков от квартал "Кошарник" разрешил на друг човек от същия квартал, който живеел с дъщеря муПроверете го този дали е законно свързан към мрежата и дали си плаща тока или дължи хиляди левове.

11

Анонимен

преди 6 години

зетя или свата е обвиняем и малката булка знае ли?

10

SS

преди 6 години

За сведение кв.Кошарник в Монтана е "Шведския" квартал , така че не се чудете ...

9

Анонимен

преди 6 години

Може наистина умникът да е пуснал мрежово под коаксиален кабел и това да е подвело човека.

8

До инженерите

преди 6 години

Цялата ни работа е такава - колко километра е кабелът, колко струва, как се измерва токът... Един млад човек си е отишъл, защото някой се е направил на разбирач и хитрец. Не ви разбирам коментарите, честно.

7

Лектричар

преди 6 години

До PilotЧе има такси, има, но знаеш ли колко струва два километра жица? На едро - примерно 100 м 2х4- 150 лв.Освен ако не жицата не е гепена.