53

Анонимен

преди 6 години

Озлобен народ,жалки същества!Щом не може да ви трогне такава история,защо сте живи въобще...каква душа носите,какво има в гърдите ви,нещастни егоисти?Предпочитам куче да ме ухапе отколкото човек.От човек боли много повече и не минава за цял живот.

52

ХИСТОРИ

преди 6 години

Пак ли ***-сензация!? Добро и гениално... Дори мете след себе си

51

Анонимен

преди 6 години

Стига моля ти се, Сиднито отдавна не живее в кашон. Лично го видях в 17 годишна тойота и със 9 годишен марков електронен часовник, купен на разпродажба. Дори слушаше чалга някаква на радиото в колата ;)))

50

Анонимен

преди 6 години

До 42 сиднейАвсралияОще ли мечтаеш за яхта и де се возиш на нея с вино в ръка и мадами наоколо седейки в кашона под моста Харбър Бридж? Мечтай си,никой не те спира да ги наблюдаваш преминаващите яхти в залива. Докато аз тук се радвам на Ленд Роувър и си бръмча:)

49

художника

преди 6 години

Миналата година един *** се настани в карето пред блока ни и реши, че градинката е негова. Който реши да мине наблизо, лае и налита да хапе. Естествено без "кучкарите", дето му хвърлят храна и вода. Извиках "Екоравновесие" да го приберат и... се изпокарах с половината квартал. И днес, комшии с които съм живял 30г. не си говорим заради един *** стоял 6 месеца в градинката. Отделно дето о"р"а всичко наоколо.

48

Анонимен

преди 6 години

Разликата между кучето и човека е тази, че кучето не може да говори, но е на по-висше ниво от говорещото животно наречено Човек!

47

Анонимен

преди 6 години

"Всеки знае историята на Хачико" ама да бе, баба ми всяка вечер ме е приспивала с нея. Може ли някой да не знае за Хачико, да не е чувал за него?

46

Анонимен

преди 6 години

Обичам животните и най-вече котките. Съгласен съм, че кучето обича безрезервно, но напоследък започна да се прекалява както с темата, така и със стремежът да се покаже привързаност към кучетата. Примерно да се гледат три кучета в апартамент дори на мен ми идва малко множко, или пък жената гледа една порода, мъжът гледа друга порода, детето трета порода. После в един момент ги пускат навън. Да се гледа животно е отговорност, както да се гледа и дете.

45

Shark

преди 6 години

До 16. Всички хора със сигурност не ги обичам, особено такива като драскащите по БГ форумите злобари.

44

ss

преди 6 години

На човек ако му подадеш рака ще я налапа до лакътя. Затова не ми говорете за кучета и хора защото кучето няма да постъпи както 99% от хората.

43

Анонимен

преди 6 години

За го кажем така - кой знае колко българи имат синове и дъщери, които са на "съседа"Колко българи биха помогнали на българин в беда...биха го спасили от ромски побой..Кучешката вярност - не знае що е политкоректност!Не е чувала за БХК...ДПС..ДОСТ...И ЕВРОРОМА!Тя е безусловна!

42

ss

преди 6 години

нз имам 2 осиновени кучета от улицата си ги прибрах миналата година. Едното е малко злобно куче пазач на никой не дава да се приближи до двора ми. Ако някой влезе къса мръвки но аз ако сам там с човека само поглежда и всичко е точно. Второто го взех първото да си има другарче. А то завалиийчето обратно на първото ще си занесе играчките да му ги вземат :) много е забавно от 20 години нямах куче. Когато ме видят идват да си играем, гушкат се,закачат се и всичко това за храна 2 пъти на ден.

41

123

преди 6 години

Който има куче знае за какво става дума. Другите просто злобеят и се чудят какви глупости да изръсят.

40

Анонимен

преди 6 години

Четвърти пол кучелюб - очаквайте скоро.

39

Анонимен

преди 6 години

До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРако ти се мислиш за "БОГАТ" то аз трябва да съм космонафт?! Ти богат човек не си виждал през живота си, по простата причина че по далеч не си излизал от селУто. Дори средно статистическия ав$тралиец е по богат от теб. Богат може да разправяш на някоя група преминаващи мигранти от сирия. Докато чакаш да станеш богат че си Омреш на селУ борейки се с системата, ей на пръст миришеш вечИ. Anyway, утре е празник ще скитам някъде около Сидней сред красота и pristine природа

38

до 39 и 40

преди 6 години

И кучетата са по-човечни от нас, прокажените български изр()ди.Вие сте - от гореспоменатите!

37

Ицо

преди 6 години

Много са ми интересни някои хора, нямат пари за децата ,но за кучета иматВ нашия блок едно семейство не си плащат разходите за входа /чистачка ,асансьор/ щото нямали 3 лева, а в магазина ги гледам купуват огромна торба кучешка храна за 30 лева

36

1

преди 6 години

Мдааа, за това на първо място е кучето, после е колата, децата иии евентуално на последно място жената, ама евентуално.

35

Анонимен

преди 6 години

И кучетата са по-човечни от нас, прокажените български изр()ди.

34

Анонимен

преди 6 години

До БертаАко пазаруваш във "Фантастико" на предпоследната спирка на десетката ,може и да ги видиш.