9

Елементарна физика

преди 6 години

Преди години един възрастен човек ви каза в една зала, че исляма е най-голямата заплаха за България и е на вратите ни.И че ние се нуждаем от християнския морал и ценности, за да устоим. Вашите съпартийци знаеш ли какво направиха ,др. Каракачанов ? Пребиха този човек! Да, точно вашите съпартийци! Ама хубаво е , че сте се опомнили. Но едно ще ти кажа-без здраво християнство-не може да устоиш на едно друго учение. Защото исляма е учение, съща както християнството! На всяко действие-има равно какво?

8

Дественяк

преди 6 години

Барво мъжки стискай против арабските дръжки! Стискай здраво бузките дебели ,че напира ли напира ,но ако не устискаш като трети пол ще пискаш...

7

Анонимен

преди 6 години

Аз съм доста либерално мислеща млада жена, но продължавам да не разбирам какво е това "трети пол". Въобще не ме интересува кой как се самоопределя на скалата между мъж и жена, но такова нещо като "трети пол" няма!!!

6

Анонимен

преди 6 години

Защо триете коментара за повишените пенсионни осигуровки?! Днес беге, вие сте смотана медия! Вие обслужвате властта! Купени сте! Продажници!

5

Анонимен

преди 6 години

Каракачанов, за първи път след 10 ноември ВСИЧКИ религии на територията на страната са единни!!!!! Такива неща се случват само при голяма опасност! И всеки истински патриот трябва да го осъзнае!

4

Анонимен

преди 6 години

Всеки привърженик на герб ***

3

Анонимен

преди 6 години

Ами радикалния ислям не признава трети пол.Какво се оплаквате?

2

МОМЧЕТО С БУЗКИТЕ

преди 6 години

ги разбира тия работи...

1

Шопо

преди 6 години

Бог ще Ви накаже !!! Всичките !!!