260

БЪЛГАРИН

преди 6 години

До АнонименБОГ НЕМА ДАПОМОГНЕ ВСИЧКИ ПРЕД НС И ДА ИМ ПОКАЖЕМ НА ТЕЗИ *** ЧЕ СМЕ НАРОД А НЕ *** ОСТАВКАТА ОСТАВКА ОСТАВКА

259

Хюго Бос До 244

преди 6 години

Ти се информирай, кой ти пречи. Чети, образовай се, но зсщо и другите да го правят??Това че хората не са съгласни с мнението ти, не значи че не са информирани. Взехте да писвате с тази ваша конвенция и да се изказвате като последна инстанция.

258

Хюго Бос

преди 6 години

Мда, опасността остава. Не е отхвърлена, а се изчаква сгоден момент. Всичкото това да се угоди на НПО- та, че ислат бюджетни пари и да се замаже гафът на Захариева. Ще я приемат подмолно и тихо, когато най- мслко очакваме, когато ги няма БСП или ше подкупят патриотите. С такива политици лъжите и измамите са норма. Оставка на Захариева, че е подписала незаконно конвенцията им.

257

ЛЪЖАТ НИ, ПАК...

преди 6 години

Класическа схема от последните години - проба, отдръпване и накрая набирВане Просто ще изчакат до лятото хората да се отпуснат и да заминат на почивка и честито.. ще си имаме Истамбулска конвенция.

256

Анонимен

преди 6 години

Член 14 от Истанбулската конвенция... Образование Страните предприемат, където е подходящо, необходимите стъпки за включване на съобразен с развиващите се възможности на учащите се учебен материал по въпроси за нестереотипни роли на социалния пол в официалните учебни програми и на всички образователни равнища.мдае защитаваме жените

255

от 257

преди 6 години

Знам ли може да си любопитен и наистина да те интересува разликата така защо да не я разясня(макар че се съмнявам)Според социалната групата приятели на момчето "социалния пол" в тази група се определя от това кои е успял да запали косата и кои не.В друга социална група има други правила.Детето обаче си внушава че това му променя "пол" а той е биологично заложен.Т.е бърка понятията "социален пол" и " пол". Той е дете нормално да се обърква.

254

до 254 П.Петров

преди 6 години

не съм човека към ,когото се обръщаш но бих ти обяснил невежесвото ти , но не мисля че ти искаш това затова съвсем умишлено си заменил "социален пол" с думата "пол" т.е. подменяш думата gender с sex. и това го правиш съзнателно и манипулативно.Вчера тука имаше една статия как едно дете трябва да запали косата на някое момиче защото приятелите му казали че това е мъжко , идеята е точно същата да се смени gender и sex.

253

доживяхме

преди 6 години

246 не съм видял нито едно НПО да протестира за тротоари и т.н. Как за 2месеца започнахме да се изкачваме във всички класации ....?И ЗА КАПАК СЕ ОПИТАХА ДА НИ ПРИЕМАТ И ИК.Ако някой си има проблем какъв му е пола ,да се прибере вкъщи и да попита майка си.Останалото е лудост и содомия.

252

Анонимен

преди 6 години

Да се подведе Захариева под отговорност за предателство

251

П.Петров

преди 6 години

До Анонимен 244,Хайде извади ни от невежеството,разясни и обоснови в контекста на домашното насилие,нуждата от сл.текстове в конвенцията:Чл3ал.в пол означава социално изградени роли, поведения, дейности и характеристики, които определено общество смята за подходящи за жените и за мъжете;"Чл12ал1"...мерки за... промени в социалните и културни модели...с цел изкореняване на... стереотипни роли за жените и мъжетеЧл14ал1"...стъпки за...учебен материал...нестереотипни роли на пола....на всички образователни равнища"

250

Handel

преди 6 години

Катерино, разбирам че смяташ българите за много ***, след като са допуснали таквиа като теб да станат министри. Но все пак не сме чак толкова ***! Едно е да се приеме закон, в който да се "препишат" конкретни текстове от конвенцията срещу домашното насилие, друго е да се приеме цялата конвенция с "дребните шрифтове". Защото освен другото ратифицирането на подобна конвеция автоматично я прави задължителна за всеки българин НАД националните закони.

249

Анонимен

преди 6 години

Госпожа Борисов :) Господин Цачева :).....

248

Анонимен

преди 6 години

Онзи бил пак на срещи. Вижда се, че му пари под петите и не смее да е тези дни в Бг, знаейки за народния линч, който го чака.

247

Анонимен

преди 6 години

Каквито и да сме бедни и корумпирани , макар ,че не съм съгласен най-голямата корупция е в Брюксел и Вашингтон.. Ние все още сме човеци и не можем да дадем да ни тъковат децата , разни брюкселски педофили..

246

Анонимен

преди 6 години

"Премиерът бил на мнение..."? Глупости, кога премиерът е имал собствено мнение, той знае само да изпълнява заповедите на Началниците.

245

Анонимен

преди 6 години

Бог да пази България, Светата Българска Православна Църква и гордия Български Народ!!! Няма да приемем третия ..

244

Анонимнико прозд

преди 6 години

До АнонименКато сме бедни, дай да ни и ..., така ли? Да ти имам логиката гербава.

243

Анонимен

преди 6 години

*** народ - слаба държава! Ако имаше такъв силен отпор на корупцията, и разбитите тротоари например, щяхме да сме по-добре, ама не, ние се интересуваме повече от това кой кого ще е....бе..... *** народ!

242

Кога

преди 6 години

ще имам деца в тази лъйнарщина, в която превърнаха държавата? НИКОГА.

241

Анонимен

преди 6 години

Много *** народ се оказахме българите!Нито се информираме, нито имаме култура.Май кимането с глава в обратно посока на всички по света се оказва силно емблематично. Жалко за нас!