18

Дедо Гого

преди 6 години

Аре - сърби, боли, драго ми е !

17

1

преди 6 години

Каквото и да направим все ще сгрешим.Няма отръване. Остава ни само да се страхуваме и да слушаме какво ни казват "знающите"Може би умерено замърсяване ? Т.е. като ми кажат замърсявам. Като ми кажат да спра, спирам !

16

Анонимен

преди 6 години

Гледам, че сред тия учени имало и британски. Значи простотията е заразна.Да обобщим това, което са казали: за да се борим със затоплянето, причинено от замърсяване, трябва да продължим да замърсяваме.Е, няма такава глупост!

15

ahhaa

преди 6 години

ха ха ах хаха хаха аха аха аха ха ха ....

14

123

преди 6 години

Начи не са милиони, а милиарди и ще е скоро.

13

Анонимен

преди 6 години

До 123Дали заводи и ТЕЦ-ве или вулкан, няма никаква разлика! Едно голямо вулканично изригване може да изхвърли в атмосферата много повече прах, отколкото човечеството е изхвърлило от индустриалната революция до днес общо. Живота е много жилав, той е оцелял в невъобразими за теб условия, като например голямото пермско измиране от преди 250 млн. години.

12

123

преди 6 години

Е по фалшива новина от това няма. Как ли е оцеляла Земята ни до днес без заводите и ТЕЦ-вете ни незнам!? Как изобщо се е зародил живота на Земята с тоя чист въздух ужас :D

11

Да

преди 6 години

Те затова военните самолети пръскат със химически аерозоли и метали на прах. Хем намалят температурата, хем намалят и населението. С един куршум два заека.

10

...

преди 6 години

Значи както всеки човек по тая земя както гледам и тук: Това мен не ме засяга докато не опре до моите задни части! Е да си кажа право не сме никак различни от маймуните от които сме произлезли! Дори до някъде сме и по зле щото те поне нали ги бройм за животни! *** пък ние мислим само за задните си части и то сега и най-най-най-интелигентните от нас най-много час два напред в бъдещето! Ми мисля си, че еволюцията в най-скоро време ше си каже тежката дума!

9

яско

преди 6 години

До 8То не се знае динозаврите от какво са умрели. Може да е от чистия въздух :)А иначе трябва да си изберем от какво искаме да умрем - от респираторни или от радиация.

8

Анонимен

преди 6 години

Аха само така ще е. Хората, които живеят в Сибир, Канада, Тибет и други райони с чист въздух като гледам са умрели от жега, мутирали са от радиация и са се удавили в наводнения. Стотици хиляди години хомо сапиенс живее на чист въздух и сега ни казват колко вреден бил чистия въздух.

7

Анонимен

преди 6 години

Човек ако отвори и прочете простотиите писани от разни "климатолози" от 90-те години, ще установи че според тяхните "експертни" оценки вече трябваше да сме отдавна измрели до крак.

6

МaйМyнaтa

преди 6 години

До zeusБез пари нема и респиратори да видите

5

Кръвожаден веган

преди 6 години

Значи Тръмп е бил прав, напускай Парижкото споразумение.

4

Анонимен

преди 6 години

Пропаганда!"Учени" от Великобритания,САЩ и Германия на едно място е невъзможно!САЩ нямат учени и отдавна доказват това!

3

zeus

преди 6 години

До МaйМyнaтaТова е идея, общината да раздава безплатни противогази на раята :)

2

МaйМyнaтa

преди 6 години

До 1Айде не се жалвай, има противогази

1

zeus

преди 6 години

Каня учените да подишат една седмица във Факултета, напълно безплатно :)