49

Дани

преди 6 години

Вижте какво става в Гърция. Вече са приети закон за еднополовите бракове и смяна на пола на 15 години. Въведено е *** обучение. Това ни чака и нас. НЕ на Истанбулската конвенция.

48

Ваня

преди 6 години

Само забележете бе хора!!! Кой я защитава тази конвенция. Български Хелсзински комитет, който е Винаги Срещу българите, ГЕЙ и ЛГБТ НПО-та. Мислете с акъла си, тези ли ще защитят Вашето дете, те ли ще го Обучават утре в детската градина. Който няма деца днес, да помисли че когато има, ще попадне в тази дилема.

47

Ванчо

преди 6 години

Аз съм против. Не искам на децата ми да имат учебни часове за стериотипни роли в секса и незнам си какво, преди да са съзрели полово. На порно филмите и на филмите с насилие има една червена точка, докато в манафската конвенция няма такава точка, защото е писана от хора без знание и опит в правенето, износването, раждането и отглеждането на потомство.

46

Ваня

преди 6 години

Аз само не разбрах, Кой от тези е защитник на тезата "Против". В тези телевизии, се пуска един реален защитник на темата "ЗА" и един неадекватен да се прави на *** че уж е против. Пълна Манипулация!!!

45

Анонимен

преди 6 години

Кви са тия глупости ако се подпише тая конвенция няма да останат мъже Всеки *** извършил престъпление ще казва че е гей *** и каквото друго се сети и ще е под закрила на тъпата конвенция Явно това е целта освен защита над жените и равноправието на половете с тази конвенция всеки мъж посегнал на жена ще казва че е гей и попада в категория на трети пол и е под защита демек ще го оневинят щото той е гей и че не той е побойник а че се сбил при самозащита щоту е нападнат заради сексуалноста си.

44

Прокопий

преди 6 години

Защо откровено лъжете? В така наречената Конвенция е описано понятие "социален пол". В такъв правен контекст то може да се тълкува много широко, включително и с узаконяването на трети пол. Прочетете конвенцията и тогава говерете! Аман от педерастие!В Констутуцията пише, че бракът в България се сключва между мъжът и жената. Забележете, никъде не се уточнява, че става въпрос за биологичен пол. В конвенцията полът е определен като социален, тоест в правен текст може да означава всичко!!!!!!!

43

вуте

преди 6 години

Ако някой се мисли за куче ще го обявят за психо болен .Ако някой мъж се мисли за жена или обратното излиза ,че е не е психоболен а от трети пол. Е те това не мога да го разбера

42

Феликс

преди 6 години

"...Защото обществото ни е закъсняло в разбиранията си." - да бе, закъснели сме за екзекуцията си , страшно некултурно от наша страна...

41

Бай Оня

преди 6 години

До АнонименСъжалявах за танковите още тогава, никога не съм скачал по площадите, защото седесерастията ме отвращаваше от самото начало! Военният преврат е бил единственото решение, но вече е твърде късно, и армията ни деградира тотално, и се смали до съвсем формално съществуваща.

40

Анонимен

преди 6 години

Не мога да разбера, защо се сатанизира патриархалната традиция, защо се хвърлят толкова усилия да се разбие семейството като институция? То не беше феминизъм, то не бяха гейове, то не бяха вегани, то не бяха една още една камара деграданти.

39

Анонимен

преди 6 години

Значи,допреди по-малко от тридесет години никой хабер си нямаше,че ще дойде време,когато ще го управляват социопати!!Хора отхвърлили общество и обществени порядки,само и само да си начешат собственото его и физически потребности на всяка цена и с цената на всичко!!Съжалявам,но не за такива скачаше народ по площадите!!Ако знаехме........по-добре веднага да бяха дошли танковете!!Кой направи подмяната на нормални с психари??Кой освободи клиентите на едни болнични заведения и им даде върховна власт?

38

Бай Оня

преди 6 години

Никаква толерантност към извратеняците. Трябва да се преследват и вкарват в лагери, *** - с женска охрана, които да ги учат и на секс с жени, а лесбитата - с мъжка охрана, която да ги върне към нормалния секс с мъж! Утре и педофилите могат да поискат да изнасилват деца, или ексхибиционистите - да си лъскат на воля по площадите! Европа просто бързо узрява за нов Хитлер! Виждам го и ще се радвам да доживея това време! Чичко Адолф, рано се появи и не те разбараха! Сега ще те викат да дойдеш.

37

П.Петров

преди 6 години

Добре написаният документ не се нуждае от тълкувателни бележки !Следователно или конвенцията е написана некомпетентно или джендърите с хормонални и психически отклонения, които са я писали, са имали предвид точно това, което се тълкува!

36

Бай Оня

преди 6 години

Николова визира 70 страници, в които пише, че хората с различна сексуална ориентация не бива да бъдат подлагани на насилие заради предпочитанията си, както и че децата трябва да бъдат образовани по този въпрос, за да придобият толерантност към различните...... Така ли, тогава защо вкарваме лудите в психиатрията. Ако кажеш че си Наполеон или че си говориш с Господ, те вкарват в кукувичерника, а ако кажеш че си жена или се чувстваш жена - не може да те пипнат! Стига глупости. Никаква толерантност.

35

Анонимен

преди 6 години

Безпрецедентно унижение на Европа над българските управляващи! И чудесен повод най-после да проумеем дали искаме да бъдем унижавани! България е оцеляла през вековете ВЪПРЕКИ управниците си! И пак ще го направи!

34

До 32

преди 6 години

А може би се борят седалището на ГРЕВИС да е в София? То за друго "седалище" едва ли някога ще се класираме. Построиха ни в Брюксел тоалетна, сега и се търси седалище!

33

Къде е страха от Бог

преди 6 години

Според Божиите закони-Пожелаването също е грях! Така че-тези ,които пожелаха да ни наложат тази противо-морална конвенция също извършиха грях и трябва да бъдат отлъчени от Църквата! Та да имат страх и другите! Не, че ония с меките китки ще се уплашат, но тия нормалните хора които се колебаят и са излъгани-те да имат този страх. А това не е страховит страх ,от ужас-това е "здравословен" страх!

32

реалист

преди 6 години

Истанбулската конвенция е демократична, дави избор всеки да си определи пола. Ако не даваше такова право, а някой друг до го определя? Но както е тръгнало и това ще стане. :))))

31

Анонимен

преди 6 години

Значи,сама по себе си конвенцията организира създаване на ново,сексуално,европейско Гестапо-ГРЕВИС,структура,която ще слухти и следи,докладва всичко свързано с нея в страните които са я приели!!Т.е създаване на нова комисия,с куп бюрократи на сладка европейска заплата финансираща с пари на европейските данъкоплатци подопечните си структури във всяка европейска държава!Колко се опитват да докопат това финансиране и лека пара??Това е истината и за това е защитата с всички сили и средства!!

30

ДАА

преди 6 години

РАЗБРА СЕ ЧЕ ГЕРБЕРАСТИТЕ СА БЕЗПОЛОВИ СЪЩЕСТВА, ПРИКРИТИ КАТО МЪЖЕ И ЖЕНИ