165

ognyanz

преди 6 години

Ще почакаме и Албания да излезе пред нас, та тогава "патриотите" могат да се замислят дали трябва да са патерица на Бойко.

164

Йордан

преди 6 години

Голяма победа за управляващите,няма що.то без това воля и патриотите едва ли повече ще са депутати някога?!

163

Анонимен

преди 6 години

Червения борсук Нинова,беснее сега пак ще хукне по телевизиите ,да ръси нагли безидейни простотии Простотии дето Бойко даже не отиде да послуша малко в парламента.

162

Анонимен

преди 6 години

Когато кажеш на гербаджия истината, автоматично ставаш ***, червен ***, и какво ли още не, а той става вулгарен и изнервен! Това говори много за потенциала на тези хора.

161

човека на крадНинова

преди 6 години

Фъркатия *** кво каза по въпроса?

160

соц. игрушки

преди 6 години

Синьо-червената приватизаторка или за кратко Крадла се явява като едва ли не борец срещу корупцията при положение че самата тя е откраднала милиони и сега трябва да е в затвора заедно с най-големия приватизационен бандит другаря Ив. Костов, ченге от ДС, успешно внедрен в ръководството на СДС, което е създадено пак от ДС.

159

Анонимен

преди 6 години

Вот на НЕдоверие... там в народното събрание не разчитат на доверие ,а на симбиоза като *** в природата!

158

Коча

преди 6 години

Шъ ми клатите макарите,ръиииш ли.

157

Анонимен

преди 6 години

Регистрирани- 158За- 103Против-131Е те така се отхвърля вот на недоверие!

156

Гнус!

преди 6 години

На някого му харесва да седи в блатото на корупцията и да се плиска с катранената мътилка. Не са против, щом това му носи доходи.

155

Анонимен

преди 6 години

Нищо, че сме последни, важното е да сме стабилни. Да не клатиме правителството, защото вождът ще падне от власт, а тогава свърва далаверата.

154

Друг пенсионер

преди 6 години

До Анонимен 134 Гласувал си за ОП заради пенсиите.. Я виж ти. Ми що не гласува за бъдещето на България , за децата и внуците си , а гласуваш за стомаха си? Аз ти миризлив пенсионер. А хвърляш пари през балкона , а ?

153

Случаен

преди 6 години

Браво на ГЕРБ! Те си вършат работата! Нинова имитира, че работи за народа. Жадна за власт, но трудно ще пребори Бойко или изобщо не може да го пребори. Ходи като ритната..... по телевизиите и плямпоти едни и същи простотии. Мисли си , че е голяма умница. Иска да настрои хората негативно, но това няма как да се случи . Функцията на БСП затихва и тя вече агонизира. Само млади и образовани, обединени истински мислещи за БГ народа могат да успеят да свалят ГЕРБ от власт.

152

do 156

преди 6 години

shto be rubladjiq ne znaesh latinica li be kaput

151

Анонимен

преди 6 години

Той вотът не мина ама на следващите избори ще минем без ГЕРБ, ОП, БСП и други партии продали националните ни интереси.

150

Анонимен

преди 6 години

Преди 10 години бяхме предпоследни в ЕС, сега сме последни!

149

Анонимен

преди 6 години

Имахте възможност да управлявате два пъти като партия след 1989г. Мислите ли,че ако народа беше доволен от вас,щеше да се появи и създаде ГЕРБ ?!Дрън-мръм ,оправдания не приемам.Когато имаме факти ,популизъмът е абсолютно излишен....и смешен !Да не сте се осирали,братушки

148

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКато ти е много любима тема Русия заминавай за там и да не си се върнал!Отивай да им оправяш демокрацията,като толкова те вълнува!Мен ме интересува България,а в България е диктатура,факт!

147

Анонимен

преди 6 години

"" Вотът не мина,защото всички не смеят да гъкнат,имаме диктатура. ""....................а в любимата ти Русия има демокрация казваш ?

146

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Унижението на Нинова е пълно...Премиерът не присъства на вот на недоверие защото е на посещение в ...Лихтенщайн! Следващият вот ББ ще го пропусне защото има среща с кмета на Каспичан...Ниновааа за смях станахте!