37

свирчо

преди 6 години

Много е красива, като изсъхнал крокодил на средна възраст.

36

Б

преди 6 години

До АЕй, колко загрижена съгражданка! Злобата почивен ден няма!

35

асен

преди 6 години

Много и е прашеца.

34

Z

преди 6 години

Долни хейтъри, какво се огледахте в Радина??? Била слаба, ама ако надебелее ще стане дебела, ама кой бил виновен за това? Ама защо да не е виновен "вампира" Донков итн итн Не ми стана въобще ясно защо трябва да има виновен за това, че момичето изглежда прелестно, НО...това са подробности! Как не ви е срам само мърсотия извира от устата ви?

33

Симпатизант

преди 6 години

Симпатизирам на Радина, но си задавам въпроси от сорта: Къде е изчезнал чарът й, къде е изчезнала свежестта й, къде е изчезнало излъчването й, с които спечели симпатиите на много хоря?! Искрено се надявам да е здрава и това й състояние да е моментно.

32

Анонимен

преди 6 години

Дебел и кльощав означава здравословни проблеми. И двете крайности не са за предпочитане.Тази е грозна, защото е кльощава така, както други са грозни, защото са дебели.Не я познавам, за първи път я чувам, само погледнах тук едни снимки на нещо, което не прилича на жена. Дори не знам каква е, разбрах оттук, че била актриса. Български продукции отдавна не гледам, та не я знам. лично няма как да го приемам, освен ако не съм тя. Слава Богу не съм.

31

Анонимен

преди 6 години

да отиде при баба да я поправи.... какви са тези разбирания от едно време, слаб не означава болен, а друг е въпроса че много лели не понасят слаби жени!

30

До bahuro

преди 6 години

"Аз пък се възмущавам от двойния аршин - ако тази е много слаба, е съвсем в реда на нещата да бъде свалена от ефир значи? А в същия момент не можем да кажем спокойно, че примерно Марта Вачкова е гюле?"Защо да не можеш? Никой не го е забранил. Тази статия обаче не е за Вачкова, а за друга. Грозно и нездравословно е както да си дебел, така и да си кльощав. Моят аршин е еднакъв към всяко отклонение от здравето и средната норма. Акцентирам на това, че у нас още изтипосваме в ефир основно кокали.

29

нищо чудно

преди 6 години

Деян плаши да го гледаш само на снимки, а пък камо ли да живееш с него.

28

Ив

преди 6 години

Това е видео блогър. Вместо да пишат историите си в блог, влогърите заснемат и качват в свой собствен канал в youtube или друга подобна платформа истории от деня "daily vlogs", клипове от типа "направи си сам " DIY , козметични влогове за ова как би било подходящо да се облечем за определен повод ии какъв грим би подхождал на някакав тоалет и изобщо клиповете могат да бъдат на всякаква тематика както и историите на блогърите. Просто нещата са представени по малко по-различен начин :)

27

една_жена

преди 6 години

Не изглеждаше преди така слаба. Нещо не е наред при нея. Мисля, че с това, че публикува свои снимки иска да се убеди и да докаже пред себе си нещо, но това само тя си го знае. Мисля, че доста нездрава изглежда. Човек, който е слаб, но се храни здравословно в истинския смисъл на думата, в никакъв случай не изглежда така. Ще се радвам, ако при нея нещата се подобрят.

26

ataka

преди 6 години

от дрога алкохол и свир.и така става

25

Ко? Не!

преди 6 години

Плашила кое?! Това и фенове ли имало?

24

Нашишкавял

преди 6 години

"Плашат се" от вида на Радина тези зрителки, които са по 80 кг. не спортуват и развиват мастни запаси в паласки, дупе и бузи за оцеляване, в случай че храната в света изчезне. Но те не се замислят до какво води яденето и пиенето на всичко, което пожелаят, без да се изгаря. Аз самият до преди 4 г. бях 80 кг. и се чувствах отлично. Сега съм 105 кг., поради което се задъхвам, трудно се навеждам, кръвното ми е в горни граници, но всичко е точно, защото така съм по български стандарт ;)

23

Анонимен

преди 6 години

Момичето сигурно не се храни, всичките им семейни доходи явно отиват за алкохол и наркотици на онзи пройдоха мъжа й....

22

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

преди 6 години

"ЧОВЕК КАКВОТО САМ СИ НАПРАВИ, НИКОЙ ДРУГ НЕ МОЖЕ ДА МУ ГО НАПРАВИ" - народа го е казал!

21

bahuro

преди 6 години

ДО 3: Аз пък се възмущавам от двойния аршин - ако тази е много слаба, е съвсем в реда на нещата да бъде свалена от ефир значи? А в същия момент не можем да кажем спокойно, че примерно Марта Вачкова е гюле? А ако пък речеш, че това не е здравословно и потенциално смъртоносно и трябва да се сваля от ефира - какъв вой ще настане, не е истина...Да си дебел, т.нар plus size model, може, нищо че и то е вредно?! Гнусна работа...

20

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЗабрави да споменеш и анемията.

19

Анонимен

преди 6 години

Вганството не прощава на никой. След него идва и приятеля му : анорексията. Да и е честито.

18

Дидо

преди 6 години

Жалко за хубавото момиче. Започна да погрознява и да се депресира прогресивно след като заживя с оня душевен вампир Донков...