252

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно прав е Макаров.И на мен са ми предлагали нещо подобно - не с паметници, а в моята област.

251

Дрън дрън

преди 6 години

Аз редовно си преппкавам МОЧАКва организация, кеи пет лева?4-5 бири и готово

250

Анонимен

преди 6 години

Атаките срещу съветските паметници са организирани от самите съветски другаре. Те се правятсамо в София ина пловдивския Альоша, тъй като там се вдига организиран медуен шум. Паметниците на руската империя от освободителнста война никойне ги пипа., а те не са такива грандомански, но са стойностни и истински. А на съветската окупаторска триста хилядна армия са натрапени и излишни. Така че скоро никой няма да им обръща внимание и ще бъдат затрупани с пръст както двореца на разврстника Калигула вРим

249

Анонимен

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски, свикнаха ли лицемерите от САЩ, Англия и Франция и слугите им в България???

248

Анонимен

преди 6 години

Българските *** на американският окупатор се на--ират да изпълнаяват поръчки,но не им се получава.Никой не им се връзва.Всичко е очевадно и трябва да си много проС,та да не разбираш какво искат да наложат.Основната им задача е да разтурят държавите и да направят хората оли--френи.Джордж Фридман рони крокодилски сълзи,че това не става от раз.

247

Анонимен

преди 6 години

Съветският окупатор с помощта на верните си русфилски лаkeй одират България и разпъват кожата й, а съветските паметници са гвоздеи върху й !

246

Анонимен

преди 6 години

Вън руския шпионин Макаров от България !

245

House M.D.

преди 6 години

На полско-китайската граница всичко е спокойно.

244

Анонимен

преди 6 години

Ех, да имах чук! Един вълшебен чук...

243

Shark

преди 6 години

До 254. Да ми е неудобно? Ти за какъв се мислиш бе! Сигурен съм че не си ми нито на произхода, нито на образованието. Селянче е баща ти. Софиянец бил, и за умен се имаш а пък си признаваш, че пра-пра родителите ти са говорили неразбираемо. Кой знае от кое село сте допълзели и сега се правите на софиянци!

242

Mr STARBUCKS

преди 6 години

Тоя с азиатската физиономия,цял ден ли ще седи изтипосан на сайта.Айде, сваляйте го вече.

241

Анонимен

преди 6 години

Shark, селяче, не ти ли е малко неудобно да казваш на софиянци как да говорият в София? Ти се радвай, че не говориме като пра-родителите ни, нямаше една дума да разбереш

240

до щарк

преди 6 години

е мякало мякаво -цяла София вечИ миека кът тебИ -направо ми се поврАща *** вас!

239

Анонимен

преди 6 години

Альоша вечно ще стои.Колкото и г..за да ви сърби.

238

Анонимен

преди 6 години

До SharkУчим се от вожда.Той най-редовно мека,но нали е човек от народа-простено да му е.

237

Shark

преди 6 години

До 4. И защо да се демонтира Альоша. И паметника на Съветската армия в София също? Дайте ми една разумна причина. Как ще се подобри живота ни, ако ги махнем тези паметници. По-добре ли ще живеем, повече справедливост ли ще има, ще намалее ли корупцията и ще започнат ли политиците да работят за народа, а не за себе си? Ако отговора на всички тези въпроси е "ДА" нека ги махат.

236

Shark

преди 6 години

До 224. Каква е тази дума "принудимЕ"??? Ами да, ние, дървените шопи, не можемЕ да се научимЕ да говоримЕ без да Е-каме. Иначе се пишемЕ столичани.....в повече, доста от нас. хихихи

235

4

преди 6 години

До Анонимен 229Специално альошата не може да се демонтира!Бедна ти е фантазията какъв бетон е налят!Ако можеше, Гърневски и другите червени пишмандемократи 100 пъти да са го махнали!Искаха да го бомбят,ама като видяха,че 3 квартала заминават заедно с него,и мирясаха!Така че-вечна дружба!

234

лешникотрошач

преди 6 години

До Анонимен 244И твойта кратуня също

233

Анонимен

преди 6 години

Комунизъм = Фашизъм !за справка: виж Историята - Фашизмът от Д -р Жельо ЖелеB