71

Свобода на словото

преди 6 години

от 137 коментара останали 74 - браво :)

70

Анонимен

преди 6 години

Ромът Александър трие негативните коментари по адрес на Ромът Денис

69

OhoBoho

преди 6 години

Predlojete na maikata da go utrepem krotko taka i taka i toi si e krotak

68

Килър Куйн

преди 6 години

Убавец мамин. В панделата има да му се радват. Там само чакат млада булка за разплод да им дойде.

67

Анонимен

преди 6 години

До Аноако беше убил твоето дете,пак ли щеше да си толкова мил и снизходителен ?

66

Анонимен

преди 6 години

Кротки и мили убийци. Стават все повече и все по-нагли.

65

Кирил

преди 6 години

"Грижим се за детето си, пращаме го на училище, караме го да учи. Не го пускаме с приятели много да ходи", а трябваше!

64

хммм

преди 6 години

пуснете го бе, бил кротък. Айде сега утрепал някакъв....мaнгaлката братче има да те гледа, да кокори очи как и тя не може да повярва накрая и теб ще те изкара луд само и само да си наложи мнението. Чудя се ако някой така "без да иска" и беше убил милото синче дали щеше да каже че не очаква присъда и че не трябва лицето да е в затвора, наглоста им е безгранична на тия, не хора, дори не животни. Не братче случайно са изгонени от Индия преди години...то за нищо не става това

63

хммм

преди 6 години

пуснете го бе, бил кротък. Айде сега утрепал някакъв....мaнгaлката братче има да те гледа, да кокори очи как и тя не може да повярва накрая и теб ще те изкара луд само и само да си наложи мнението. Чудя се ако някой така "без да иска" и беше убил милото синче дали щеше да каже

62

хммм

преди 6 години

пуснете го бе, бил кротък. Айде сега утрепал някакъв....*** братче има да те гледа, да кокори очи как и тя не може да повярва накрая и теб ще те изкара луд само и само да си наложи мнението. Чудя се ако някой така "без да иска" и беше убил милото синче дали щеше да каже че не очаква присъда и че не трябва лицето да е в затвора, наглоста им е безгранична на тия, не хора, дори не животни. Не братче случайно са изгонени от Индия преди години...то за нищо не става това.

61

Дедо

преди 6 години

На туй само като му видите прилепналите дънки и прическата и ви става ясно що за ценности има-и той,и родителите му,па и приятелите му.

60

Батман

преди 6 години

Че не е пълнолетен да влезе в затвора да му напълнят ..халкичката.. с кремче!!!!!!! Че така на задна така ще му се вее перчема!!!!!

59

Анонимен

преди 6 години

Това какъв е, колко е кротък, какво обича да яде и колко му миришат краката какво общо има с това, че е убиец?

58

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

От 108 коментара останали 60....Браво продължавайте в този д(у)х белким стигнем Северна Корея

57

До кога?!

преди 6 години

Е каква е тая простотия?! Убиец да не носи отговорност, защото бил непълнолетен! Законодателството трябва да се промени, щом като има умишлено убийство да лежи до живот, да се квалифицира също като умишлено убийство и причинена смърт на пътя от пиян или дрогиран шофьор! Ето за това трябва да има протести, а не за Истанбулската конвенция, ама за нея някои плащат за да има такива протести и за това сме на това дередже, защото още не сме узрели ние сами да си вземем съдбата в свои ръце!

56

Отворено общество

преди 6 години

Увийството е част от културните традиции на този етнос. Оставете го да си практикува традициите, иначе ще му нарушите правата.

55

Анонимен

преди 6 години

що триеш коментарите , като не ти изнася намери си друга работа

54

Анонимен

преди 6 години

"Престъплението е много гнусно, но предвид това, че този е още дете-трябва да има малка снизходителност."Снизходителност може да има за беля, кавга или ако открадне вафла от магазина. За такова престъпление трябва тежко наказание. Той на 14 убива по улиците, какво ли ще извършва на 30?

53

Майка е..

преди 6 години

..нормално е да защити детето си. Хубавото е, че сега, в затвора, синът й ще стане още по-кротък. Джендерно кротък, бих казал.

52

Анонимен

преди 6 години

И майката е за затвора !