22

пенко

преди 6 години

Преди години сомалийците "отпукаха" един военен кораб на САЩ /в техни води/ и от тогава там няма военни кораби на НАТЮ !!! Какви са тези "военни бази "на САЩ в Сирия ??? Дроновете няма да помогнат ! Земята е на тези ,които живеят и работят на нея! Навсякъде трябва да има -" НАРОДОУПРАНЛЕНИЕ" - по световните критерии се нарича "ДЕМОКРАЦИЯ " !!! ДА ,МНОГО НАРОДИ ЗАСТРАШАВАТ ЕВРЕИТЕ , НО НЕКА СЕ ЗАПИТАМЕ -ЗАЩО !" ДЪРЖАВНИЯТ РЕЗЕРВ " НА САЩ Е ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ НА 5 ЕВРЕЯ!

21

Що е то ?

преди 6 години

Тъ пи и упорити?- (про-) Западни медии резпространяващи FAKE NEWS!

20

Крадеца вика

преди 6 години

В карйна сметка се оказва че подопечните на щатите са нападнали сирийската армия с химически оръжия. За да замажат положението западните медии първи пуснаха фекалните си новини.почакайте малко и истината ще се появи, нали лъжата все пристига първа...

19

Анонимен

преди 6 години

В крайна сметка химическите оръжия на Сирия бяха унищожени пред наблюдатели от САЩ. Т.е. САЩ обвинява своите специалисти в неадекватност?И отново ще попитам - къде бяха САЩ когато в началото на месеца имаше атака с хлор на т.н. "умерени" в района на северна Хама?

18

maxim

преди 6 години

Ставийски е ивреин :)))) така че не плюйте рашаните

17

Боби

преди 6 години

До Анонимен 16Ставрийски го пусна нашия както и да го погледнеш корумпиран съд след калпава работа на корумпираното следствие а В Русия отиде да печели пари, Ако можеше и в Америка щеше да отидеКатинското клане - много рядко ако едно поколение политици признае нещо следващото е длъжно да се съобразява с това. При Елцин(Втория Предател както го наричат) признават клането макар че има доста изследвания които поставят ГОЛЯМ ВЪПРОСИТЕЛЕН върху доста от ПРЕДСТАВИТЕ ЗА СЪБИТИЯТА

16

Боби

преди 6 години

До Анонимен 15Конвоя в Сирия не е обстрелян от Руски бомби или ракети и ООН признаМН-17 е свален от Украйна и Датчаните с половин уста го признаха - случайно да знаете кога ще излезе решението на комисията?Атентатът В Света Неделя е дело на БГ Комунисти щото друго не могат да направят, Не успяха Лагерите и Народния съд направихаУмнико след разпадане на СССР Русия изплати на БГ доста сериозен външен дълг - да имахме ГАРАНТИРТАН пазар и бачкахме а сега може да мечтаем да бачкаме - няма пазар

15

Анонимен

преди 6 години

....и за Катинското клане не сте виновни, така както Максим Ставийски се оказа невинен, че пиян на талпа уби едно българско момче и остави едно българско момиче в будна кома. За награда си го прибрахте.

14

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, че не сте! Не сте виновни и за атаката над хуманитарния онвой в Сирия, не сте виновни за сваления самолет над Украйна, не сте виновни за най-големия атентат в историята ни, в църквата Света Неделя, не сте виновни за лагерите и убийствата, които извършихте в България, не сте виновни, че затрихте селата ни и докарахте хората по градовете да ви бачкат по заводите и да ви хранят пропадналия, пиян народ. За нищо не сте виновни. Измеет!

13

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Ясно... - виновни са...

12

Анонимен

преди 6 години

Е гати колко силно им повярвах на сволачите, че нямат нищо общо с нищо. Те нямат нищо общо и със себе си.

11

А бе

преди 6 години

Американците прекалиха с размахването на фалшивите обвинения в употреба на хим.оръжия.Вече за всяко едно е доказано,че е скалъпено.Обаче те си продължават...Вероятно логиката им е:"Длъжни са да ни вярват,иначе-бой!"Ами хубаво,ама нека измислят някоя нова лъжа,по ще хване място!

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8Дай го да го видим тоя клип.

9

СС

преди 6 години

До SpaceXНападението (ако е имало такова изобщо) е извършено с ХЛОР, а хлорът е вещество което го има в изобилие и в бита, предполагам, че няма да е особенно сложно да се приготви в някой гараж, ако не вярваш си спомни дните от казармата прекарани в ареста, или питай някой твой познат който я е посещавал. Една кофа хлор с вода на пода и цял ден на решетката да дишаш чис въздух.

8

Анонимен

преди 6 години

Между другото, излезе видеоклип как войниците на Асад СА АТАКУВАНИ С ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ! Някой може ли да ми каже кой се бие с армията на Асад?

7

Анонимен

преди 6 години

тия се слагат на всяка манджа мерудия

6

Анонимен

преди 6 години

Заглавието на статията е объркано. От Москва не са казвали, че не са виновни. Те знаят кой е виновен и казаха, че са виновни САЩ, защото снабдяват ИДИЛ с химически бойни отровни вещества и наркотици. Франция също е виновна, защото ги снабдява с технологии за производството им.

5

Анонимен

преди 6 години

Учителят по химия и масови убийства Русия трижди се отрече от прилежния си ученик Асад.

4

Аналогия

преди 6 години

Тия па! Никой не обвинява Москва, че е правила химически атаки. Това, за което ги обвиняват е, че подкрепят Асад, който е направил химическата атака!Това сега е все някой в съда, обвинен, че е обрал бабичка, да се защитава доказвайки, че не убил Кенеди!

3

SpaceX

преди 6 години

Хайде бе ,а кой гарантира че всички химически оръжия на Асад са унищожени