41

Анонимен

преди 6 години

43, ***, Русия е километри пред Щатите, както и пред по-голямата част от ЕС. Щатите са една от големите пречки Южна и Северна Корея да се обединят, но и това ще мине, хората не са *** и *** като мнозинството в Америка. А най-готино на рижия *** да му отнесат перуката с една ракета за довиждане.

40

Анонимен

преди 6 години

Да се обединят двете Кореи-ще стане една силна държава!!!

39

Анонимен

преди 6 години

Севера и Юга са типичен пример за държави които са имали нещо общо с Русия и съответно със САЩ.Южна Корея е била под крилото на САЩ и в момента е сред най-развитите и технологични страни в света.Северна Корея е била съответно под крилото на Русия и в момента е една от най-слабите икономики,бедна страна,с мизерстващ народ и никакво бъдеще,точно като Русия.Еми за какво говорим ?!

38

Bob

преди 6 години

мерОдия :)

37

Да да!

преди 6 години

"Двамата щяха да се разберат ако не беше третия."арабска пословица

36

Как да стане?!

преди 6 години

"обединението на страната без помощта на други държави"Без САЩ? Те са на всяка манджа меродия - няма да го допуснат!

35

Объркан

преди 6 години

Странно, бедните хорица от западнала РБ обсъждат и дават съвети на световната сила КНДР.Четете си конвенцийката и не се излагайте пред чужденците. "Бедна" КНДР произвежда всичко, от стругове с цифрово управление, до гигантски самосвали /с изключение на самолети/ 1989 г. бе 18 милиона, днес са 25 милиона. Е нямат банани и тоалетна хартия.

34

Анонимен

преди 6 години

До 28 Анонименти наред ли си човече?!?

33

Do Анонимен28

преди 6 години

Германците,казваш,са ментално увредени щом се обединиха.Хапеш си ***,че хората без да питат ФАЩ,решават бъдещето си .

32

Анонимен

преди 6 години

Айде и тея дадоха на заден.

31

Анонимен

преди 6 години

Антикитайското бау-бау на Ким. Китай повече няма да допусне хибридни екскременти на рашките да му осмърдяват бащинията. За това бъдете абсолютно сигурни, дори ако трябва и да се прехвърли хребета на Урал.

30

Анонимен

преди 6 години

Икономически инвестиции от Южна в Северна корея и китайски модел на управление. Севрена Корея бързо ще стане богата страна. Скоро в България на стоките ще пише: Направено в КНДР.

29

КНДР ГИГАНТ

преди 6 години

КДНР ГИГАНТ КОЛКОТО И ДА НЕ ВИ СЕ ИСКА КНДР НЕ Е МАРИОНЕТКА ВАСАЛ И НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ШАНТАЖИРАНА КАКТО ИСКА ГНУСНИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ КОИТО НИ ПРЕВЪРНАХА В РОБИ И ПРИДАТЪК В РОДНАТА НИ СТРАНА

28

Анонимен

преди 6 години

айде и корея я "интегрираха".какъв муй ги чака северните корейци, нямат си на идея.след 30 години, когато един на друг ще си вадят нож, оцелелите ще си спомнят и доброто и лошото на "лошото време"

27

Сащ

преди 6 години

Мисля, че е най добре САЩ да атакуват с ядрено оръжие, да заличи тази държава от лицето на земята и по този начин да избави севернокорейския народ от мъките му.

26

Анонимен

преди 6 години

Най-голям интерес към корейският полуостров има Китай . За САЩ и Русия е място , където да си мерят влиянието след корейската война . Япония вече е владяла тази територия , но сега иска просто да търгува.....Добра идея е един народ да е в своята цялост , но скоро това няма да се случи !

25

Анонимен

преди 6 години

След 70 години мъка и комунисти ...най-после ще се предадат. Надявам се съда да бъде народа на СК. Успех.

24

Анонимен

преди 6 години

Е супер ! Искат, да се събират и да си помагат, а не да се карат.

23

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонимен22абе и ти твърдиш че имаш къща и правиш секс 6 пъти на вечер, а де факто живееш в апартамента на тъста си и женати я бичат кабелните техници.

22

До 21

преди 6 години

Ако се обедният ще бъдат хай тек държава с ядрено оръжие! Те са братски народи