153

народ

преди 6 години

Не ви е виновен Радев ,а вие т.н. народни избранници сте си виновни.Вместо да сте до100-120 броя вие подължавате да сте 240.Вземате огромни заплати, крадете, лъжете,затова ви казвам, че не ще стъпя на избори вече:"Исках да гласувам, но нямах желание"ще кажа след изборите.Знаете ли как и с колко пари живеее народа ?

152

СТЕФАНОВ

преди 6 години

НИСКОТО ДОВЕРИЕ КЪМ НС НЕ СЕ ДЪЛЖИ НА ПРЕЗИДЕНТА А НА ТОВА,ЧЕ НАЧЕЛО НА НС Е НЕДОРАЗУМЕНИЕ КАТО ТЕБ И ЧЕ ДВАМА ***/ББ И ЦЦ/ВИ ПРАВЯТ НА МАЙМУНИ.ВИЕ СТЕ КУКЛИ НА КОНЦИ,А НЕ ДЕПУТАТИ/ГЕРБЕРИТЕ/И МНОГО ДОБРЕ ГО ОСЪЗНАВАТЕ,НО СИ МЪЛЧИТЕ .ИНАЧЕ НЯМА ДА СТЕ В ЛИСТАТА НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ.МНОГО СТЕ ЖАЛКИ И НАРОДА ГО ОСЪЗНАВА.

151

Анонимен

преди 6 години

Море сите сте за бунището на историята-ако въобще и тя ви приеме !

150

Анонимен

преди 6 години

от къде го изкопахте тоя ***?

149

Анонимен

преди 6 години

Тази става повече за шев на бордей, от колкото на Народното събрание. Гнусна помия.

148

До Руменчо

преди 6 години

Хич те няма Руменчо!

147

Руменчо

преди 6 години

Радев и БСП изпълняват плана Решетников,за дестабилизация на България,омаскаряване на ЕС и връщане страната ни в орбита на Русия!

146

Анонимен

преди 6 години

Ниското доверие не е заради Радев, а заради почти 30 год, лъгане и крадене от този народ! Заради наглостта и корупцията която царят в тази вмирисана сграда пълна с престъпници, предатели и лъжци! Заради довеждането до просешка тояга на цял един народ, точно от тях! Некадърници удавени в лукс и власт! Вулгарни простаци държащи в ръцете си бъдещето на децата ни! Не е Радев, госпожо "Пекин е във Виетнам" Радев го мразите защото е първият който ви трие муцуните публично и говори истини!

145

криста

преди 6 години

Сега пък Радев им виновен. БСП не стига ли да е виновна ? Или вече им трябва нов ориентир? За миг не помислят да потърсят и в себе си някаква вина.

144

Един от Северозапада

преди 6 години

Гледах поведението и при дебатите за вота на недоверие.Нагла, хлъзгава, безочлива...Криеше Борисов и го защитаваше като Матросов на амбразурата....Не бил важен случай дебата за вота, нямало смисъл да се дава почивка и да се осигури присъствието на Борисов в залата, щели да му звъннат, и да го уведомят, за да дойде...Нредседателката на НС, която е над Борисов, в йерархията, едва ли не я е страх даже да му се помоли да дойде в парламента.

143

анонимен

преди 6 години

Народа ги плюе , а те мислят , че дъжд вали ! Егати дебелоочието !

142

българин

преди 6 години

Тия направо се на-сраха вече . То бива наглост , ама това е върхът на нахалството ! А пък тая се-лянка като я видя и не знам кво ми става !

141

Ника

преди 6 години

Караянчева много послушно си свърши работата.Не я нападайте!Никой не очаква да излезе и да каже ,че сме премиерска държава,нали?Оставете жената.Тя просто е длъжна да направи подобно изказване.

140

Анонимен

преди 6 години

доверието има постоянна величина и то се разпределя между полюсите в обществото. днес хората вярват повече на Президента и затова Пърдимента понеже насмърдва на куропциЪ хората биха били радостни да му поменят дуптътъ

139

PILOT

преди 6 години

Ниското доверие в НС е защото сте се събрали там престъпници , а не защото ГЕНЕРАЛА ви го казва !!!Ако така продължавате скоро народа ще ви го каже , но по друг наин и този път и полицията няма да може да ви опази !!! Как може такова лицемерие , тези съвсем се самозабравиха !!!

138

Пророкът Линч

преди 6 години

Съвсем скоро ще се появи бясно търсене на катран и перушина в България!

137

ГЕРБ Е НА Бойко

преди 6 години

Румен Радев е виновен защото иска президентска република .Премиера не харесва че ще стане подчинен . Нормална реакция все пак ,толкова обувки връзваха, връзваха и сега да не ги остави човек и на тях да им връзват.Мамини сладки комунистчета ,баба БКП ги отгледа захрани сега не ги оставаме да си играят на "партията майка". Айде бе КараЯнчева ,сбирай го тоя електорат да сглобява мавзолея Борисов .Да живее вечния партиен чле/н на партията .Цветанов ли ? Кой го е еня за него .Бойко е бащата

136

Анонимен

преди 6 години

Не е заради Радев другарко, а е поради факта, че сте 240 гнусни паразитиращи дегенерата-ДО ЕДИН БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!! Слабоинтелигентни, безпросветни, с престъпни наклонности, нелигитимно избрани с купен вот... вие сте позор за България!!!

135

Един "цвет"

преди 6 години

Колко глупав трябва да бъдеш, та да твърдиш - обобщено казано, че "Ниското доверие към НС е заради Радев"? И да не си даваш сметка какво говориш?Колко глупав? Колкото Цвета Караянчева, разбира се!

134

Много

преди 6 години

*** тоя резидент. Уж обединител на нацията , а иска да маха Парламента. Който не е на неговото мнение е много лош. Мисли си , че цялата държава е една Казарма.