6

онбашията

преди 6 години

"култура на сексуални посегателства?" абе вие добре ли сте? в пакистан ако го хванат ще го обесят, както и във всяка друга държава където "човешки права" липсва в местния език. докато в швеция тия неща са ежедневие, стига да не убиваш жертвите, може да си изнасилваш на воля, особено ако си черен

5

Некъф

преди 6 години

Ислям = Изнасилвания, убийства, педофилия и други "екстри"!Да не забравяме, че на пророка мохамед първата жена е била на 6 години и се е съвокуплявал с нея. Така, че за брадатите това е нормално. Стига с това лицемерие. Брадатите трябва да бъдат унищожени по целия свят.

4

k

преди 6 години

гнусна Сороска пропганада !нито дума не се казва за изнасилените деца в Германия, Швеция, Дания, Холандия, Италия, Гърция, Франция и Испания от тези същите исламски животни обаче за Пакистан сме супер загрижени !нищо по-гнусно няма от еврейския глобализъм и гнусните хомосексуалистки и толерстки западни "ценности"

3

Анонимен

преди 6 години

Миролюбивият ислям...

2

Анонимен

преди 6 години

Аре стига примитивни същества от ИД, целия Близък изток и за капак сега ония дето убивали с уста кобри в Индонезия. Цял ден за тия да пишете...***, Вие полудяхте ли?К'во ни интересува как се колят там? Ми дай да ревем зашото и жените им са третирани като животни? Да си живеят там според откачените им закони, да се колят на поразия и не ни *** нас българите за това. Ясно ли е? Даже напротив, ако може взаимно да се самоунщожат тия уродливи същества...безценен ще е фактът!!

1

Анонимен

преди 6 години

Пак ли орди от "бежанци" готвите за Европа? От Холивууд "бежанци" няма ли?