6

Анонимен

преди 6 години

О, ама тук вече се сдърпахте за пълни глупости!Всичко това със зодиите, особено съчиненията в "Тялото" са каламбур за запълване на свободното време между две служебни задачи. Не си го слагайте. Хората са толкова различни!

5

един Овен

преди 6 години

До ТОТО. Да, точно така, най-големите егоисти сме. Ама като има зор всички при мен тичат, защото винаги помагам на приятелите си когато имат нужда и знаят че могат да разчитат на мен. Защо не отидат при Везните, ...........айде да не се изказвам, че може да обидя някой, сигурно има и различни от тези Везни, които познавам.

4

Анонимен

преди 6 години

Едни хора са щастливи, когато дават, други са щастливи, когато вземат. Лъв, овен и стрелец са от вторите и много бързо стават нещастни, когато им вземеш нещо или не им дадеш това , което очакват.

3

ТОТО

преди 6 години

Овен и Лъв са прекалени егоисти, затова са щастливи, но питайте най-близките им как се чувстват те!?Всеки може да е щастлив, ако си го позволи.Хората трябва всяка сутрин да благодарим най-малкото за това, че сме се събудили изобщо и още дишаме. Всеки ден около 230 000 човека на земята завършват земния си път.Друг човек не може да те направи щастлив, са само да се присъедини към теб.

2

Анонимен

преди 6 години

Според "зодиака" всички *** са цастливци.В Бг е пълно с щастливи провинциалисти.

1

Да, така е

преди 6 години

Да, така е, защото сме щастливи заради самите себе си, а оттам е по-лесно да откриваш щастие и у другите и да им го показваш, за да са щастливи и те.