9

Автобусите

преди 6 години

Преди години пътувах по много натоварени автобусни линии и там автобусите в пиковите часове бяха през 2 минути и през 2,5 минути и бяха препълнени. От доста години автобусите по същите линии са през 12 минути при това с променен към по-лошо маршрут, което ги прави по-бавни и по-неудобни и не е изненада, че хората се ориентираха към колите си. Измислицата за по-мръсен въздух заради колите няма да я коментирам. Тези, които я пишат, искренно си вярват и нищо не може да ги накара да видят истината.

8

annybody

преди 6 години

1. При такава ЦЕНА на билета разходите на семейството са непосилни, по-евтино и много по-удобно е да пътуваме не с една, а с две коли в три различни посоки - сутрин и следобед.2. Разрешете проблемите с ТОПЛОФИКАЦИЯ, заради чиито раздути сметки масово се отказваме от техните оскуби и захранваме ЧЕЗ и Топливо.Едва след това можете да опявате за мръсния въздух в града и за НАШАТА вина, НЕ за палиативните мерки, които "предприема" Общината и които са печално неефективни.

7

Анонимен

преди 6 години

Като се увеличат колите кой ще ги кара???? Този Контрера ли ще отиде да кара. Постоянно водачите напускат, а другите работят с много малко почивки по 4-5 дни в месеца.

6

Анонимен

преди 6 години

Да се върне цената на билетите от 1 лев,за да си позволяват повече хора да пътуват с градски транспорт и не замърсяват въздуха!

5

Щирлиц

преди 6 години

Пришълците от цяла България къде ще си оставят автомобилите,ако все пак някак ги качите на градския транспорт?Без автомобил е невъзможно,това е необходимост.По-добре помислете какво сторихте,та хората да имат работа и в провинцията,стига ги пъдихте към големите градове и извън България!

4

Анонимен

преди 6 години

Един автобус замества 200 автомобила

3

Край

преди 6 години

Градовете с мащабите на София и с градоустройството на София ЗАЛАГАТ на силен градски транспорт. Личните коли са пресирани с всякакви такси и данъци. Тук е обратно с кола е по-евтино да се движиш.От Кметицата нищо не става - тя е бутон за раздаване на обществени поръчки на който ББ реши.

2

Анонимен

преди 6 години

Само че за да могат да бъдат спазвани разписанията, трябва да се премахнат поне половината автомобили и задръстванията. Много важно като има повече тролеи, но всичките идват наведнъж.

1

Анонимен

преди 6 години

Подкрепям напълно! Ако не се подобри ГТ, ще си ревем под статии за мръсния въздух. Дори метрото е на 10 минути делник и на 15-16 мин. уикенд (линия Лозенец), какво остава за рейсовете. Откакто има мобилни приложения и GPS и нормален график никак не е трудно да си сметнеш пътуването, остава и да е по-редвоно. София не е голям град и при рефовен транспорт и нормални условия (празни бус ленти) за половин час може да се стигне от едния до другия край на града!