5

ПорЦелан

преди 6 години

Не навсякъде! Само в платените от разни лобита изследвания. Британското министерство на здравеопазването има официален документ, базиран на сериозни изследвания който твърди че електронните цигари са поне 20 пъти по-безвредни от обикновените цигари.

4

ПорЦелан

преди 6 години

Всички отрови от които намират следи в електронните цигари, в обикновените са в порядъци повече. Към чистият никотин не се развива привикване - никой който си лепи лепенки с никотин не продължава да го прави или пък там дето се използва като лекарство. Обаче в цигарите заедно с другите алкалоиди и химикалите които добавят нарочно производителите, привикването се развива много бързо. Вместо да ги рекламират и препоръчват вадят от 10 кладенеца вода против електронните цигари. Защо ли? Нямат акциз!

3

Анонимен

преди 6 години

На всякьде се пишат различно за електроните цигари! Но щом им казват цигари значи и те са си отрова!

2

Анонимен

преди 6 години

Статията е крещящо глупава и е обида за интелигентността и на кактус. А по същество, електронната цигара е патерица за отказващите се от нормалната цигара. Няма вариант да започнеш да пушиш с електронна, първо защото това не е пушене, и второ, защото няма удоволствието от истинското пушене. Така че пийте, пушете и си обладавайте жените на воля.

1

Анонимен

преди 6 години

"Според ново изследване те крият риск за младите да пропушат"Що за ГЛУПОСТ???Пушенето на електронни цигари си е ПУШЕНЕ!!!Как ще пропуши един пушач??Що за дивотии???Вие сте неземно ГЛУПАВИ.