84

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Сергей Лавров и Путин са най-големите лъжци в светованта политика.Никой не им вярва вече,търпят ги само,заради заплахата от ядрена война.Санкциите ще продължават докато в Русия има такива лидери.

83

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен4 Русноците са терористите и завоевателите на света и то в 21 век.Сърбите и те се бутат,да станат като тях.

82

Анонимен

преди 6 години

До Време е13 Русия няма нищо общо със свободния свят.По-далеч от Русия,по-близо до цивилизацията.

81

Анонимен

преди 6 години

До Рускиня до 50 24 Не ти е точна информацията.Ако България чака на Русия да си гаси пожарите,ще изгори цялата.

80

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен16 Такова нещо може да измисли само невежа.

79

Анонимен

преди 6 години

До Българин20 Русия никога не ни е била"братска".

78

Анонимен

преди 6 години

До Рускиня до 50 24 За какъв самолет става въпрос?Помощ от ЕС получаваме от години в пари и техника и то безвъзмездно,както и от кохезионните фондове,а от Русия-най-скъпата газ.Само Сърбия,която е руска марионетка ,получи безвъзмездно над 4 мрд евро от ЕС.

77

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 31 Кои сте ВИЕ,"всички",това са само българомразците от БСП и компания,продали Мокедония на Сърбия,за ситни грошове.Никога БСП на власт!

76

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 31 Някой трябваше да спре кръволоците от ЮНА,командвани от Белград и Москва.

75

Анонимен

преди 6 години

До SpaceX33 Русия е дива азиатска страна и никога няма да стане "Трети Рим".Русия е държава от 13 век,поручила писменост и църковна книжнина от българите.Във византийските аналии стои,че "Търново е Трети Рим",но ние не размахваме това пред света.

74

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 48 Българите не са с промити мозъци,като руснаците и са свободни европейски граждани от 12 години,живееща в развиваща се страна,членка на НАТО,от 14 години.

73

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 50 Хм,тези"простаци"и "крадци",дадоха азбука и книжнина на всички,които ползват православието и кирилицата.България е наъй-старата,държава на Балканите,след Византия и първа след нея,с официална християнска религия,с независима църква,под едно и също име.Русия и Сърбия създават държави едва 3 века след това.

72

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Хм,тези"простаци"и "крадци",дадоха азбука и книжнина на всички,които ползват православието и кирилицата.България е наъй-старата,държава на Балканите,след Византия и първа след нея,с официална християнска религия,с независима църква,под едно и също име.Русия и Сърбия създават държави едва 3 века след това.

71

Анонимен

преди 6 години

До Adam 60 Русия няма представа,какво е демокрация,защото никога не е имало демокрация в Русия.Руснаците "скочиха"от царския абсолютизъм направо в комунизма.Парламент получиха едва при Елцин и него оплескаха,по свой си антидемократичен модел.

70

Анонимен

преди 6 години

До Shark 62 Русия сама е признала Украйна и ако иска да се спазват международните закони в нейна полза,ще трябва да ги спазва,когато те са в полза на други държави.

69

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 65 Защото джедоето окраде западните технологии и си играе с опасни играчки.Защото заплашва света с ядрени бойни глави.Иначе,държавата му е криминална,която се управлява с неговите укази,в която хората в провинцията гладуват и живеят в безправие.

68

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 66 Говори само за себе си,НИЕ не обичаме този мужик,който рядко казва истината,също като своя шеф.

67

79230

преди 6 години

До АнонименЕ не така де. Не отнемай приоритета на САЩ. Те нахлуват, правят цветни революции и сеят демокрация по света. Ами да! Който не иска доброволно краварската демокрация ще я получи зорноволно. То затова създадоха Ал Кайда, Ел Нусра, Ислямска държава за да има кого да освоабождават и да демократизират!

66

Анонимен

преди 6 години

С техните имперски политики са виновни. И други държави са били империи, но това което тези двете направиха последните десетилетия е закъсняло с няколко века във времето.

65

Анонимен

преди 6 години

Винят Русия за всичко в света, а Сърбия - за всичко на Балканите.ами извинявай лавров, високо ерудиран човек си, ама не виждаш, че шефа ти стана адски агресивен и навътре и навън! даже най-близките ви "братушки" вече стоят далеч от вас