34

Анонимен

преди 6 години

то законите си ги пишете за вас да ви е законно

33

Башка Луд

преди 6 години

Кой ти говори за един лифт, тука става дума за мащабен план за застрояване на Пирин! Прочети, какво решение са взели общинския съвет на Банско, дни преди законопроекта на Димов! Да не говорим за неяснотите около "собственоста" на Юлен, за нарушените концесионни договори и чадъра над едни "инвеститори"! За проектите за нови писти, дали си чувал? Изобщо много е лесно да се говари на аба и зелените да са ти виновни, че ти е свършила бирата в хладилника!Дела трябват, не думи!

32

Todor R

преди 6 години

Стига вече с тази агитация, че един лифт ще затрие цялата планина, доста несериозно е!

31

Анонимен

преди 6 години

Законно може да стане лесно, но дали е разумно и ефективно за държавата, а не за кръг олигарси.

30

АНТИ

преди 6 години

Както и да ми хвалят Ненов Димо,за мен си е мишок и половина.И да е прочел 100 библиотеки,набъркан е с крадците Гербави.

29

Иво

преди 6 години

Опитват се да намерят под вола теле. Незаконно е според шепа зелени тикви.

28

meh

преди 6 години

"Всичко е законно" го казва човека приел в 12 без 5 закон, с който да узакони каквото е нужно на Цеко.

27

Сандо

преди 6 години

И що не напишат в законопроекта че е за водохващане а седи че е за строителство

26

Щирлиц

преди 6 години

До Башка ЛудКомунист не служи на народа,служи само на себе си и на партията.

25

Анонимен

преди 6 години

До яЗа да е смазана държавата, най-напред трябва да я има и безпристрастно да се проявява като такава към хората във всеки един смисъл и аспект на човешката дейност. Веднъж почне ли се с прилагането на двоен стандарт към отделните членове и съсловия на обществото, отпиши я.

24

Башка Луд

преди 6 години

Още ли мислите, че това същество работи за благото на народа? След като на 2ри януари, излезе заповед, подписана лично от Н.Димов, за отнемане на 10.3 декара от парк Витоша (близо до Доган сарай) и оформянето им като парцел. След като отхвърли предложението за строеж САМО НА КАБИНКА над Банско и с това стана ясна целта на "инвеститора".Още ли го мислите за добър министър, служител на народа?

23

Ikshy

преди 6 години

Kara li ski boichu v alpite?

22

Башка Луд

преди 6 години

Този Нечий Димов да си ходи!ОСТАВКА!Какво още искате да откраднете преди да се "обидите" на народа и да си и дете в скъпите палати?Пирин, Витоша, Странджа! Да не говорим за бетономорието! Вижте на какво заприлича Fiбанско, това ли е примера за успешен туризъм? Ако продължим да ги търпим, България ще става само за сметище и мръсно производство!

21

Ъъъ

преди 6 години

Колкото и да го бършете, в Европарламента Нено Димов все пак си беше пре-пик-ан.

20

Анонимен

преди 6 години

Нено, ще местиш ли блатни кокичета лично и щъркелчета ще храниш ли с биберон, както твоя вожд БУДАлата?!? Всички сте една шайка престъпници, които заслужавате съд до дупка за продажбата на интересите на българските граждани! Ти си обаче особено нагъл!

19

я

преди 6 години

Далаверата е да си в някое НПО или да си го направиш- еколог, *** активист, правозащитник и прочие. Държавата е смазана от масирана медийна пропаганда за корупция и мизерия и е нелегитимна- не може да защити никакъв свой интерес, а чиновниците са плашливи и зле платени. Където има сила и надмощие естествено идват и парите- работа да се върши. Ама сега не било в полза на България това- е сефте.

18

АНТИ

преди 6 години

Още ни чакатГербави проекти,куршуми ще уреждатмръсни сметки !

17

bolbov

преди 6 години

Какви са тези герберски закони,които превръщат Мината Родина в бетонна пустош.Долу герберската шайка вън псевдопатриотие! Да живее зелена България.По добре гладни и боси българи в красива България отколкото мазни плъхове в туристически лайнарник.

16

Анонимен

преди 6 години

Нено, колко пари взе за да съсипеш Пирин?!?

15

к

преди 6 години

лицемерите от този така наречен Европейски Парламент са се загрижили за правта на 10-20 невестулки и порове от Пирин обаче съдбата на 2.5 милиона гладуващи Български пенсионери не ги вълнуваопищеха света с техните хомосексуални ценности и правата на талибаните дето се опитват да ги разтоварят в България тови ЕС е по-гнусен и пагубен за България и от турското робство !!!!