179

джон макейн

преди 6 години

Ако ISIS ПОВЕДЕ ИСТИНСКА ВОЙНА В СИРИЯ СРЕЩУ ТУРЦИЯ С ПОДКРЕПА И ЛОГИСТИКА ТАКИВА,КАКВИТО ПОЛЗВА СРЕЩУ СВОБОДНАТА СИРИЙСКА АРМИЯ ТО ОТ ТУРСКИЯТ АСКЕР С ПРИМИТИВНИТЕ ИМ ОРЪЖИЯ ЩЕ ОСТАНЕ САМО КАДАВРИ И КУПЧИНИ РАЗМАЗАНО ЖЕЛЯЗО.турция окупира Сирия в ущърб на западните корпорации и работи с Иран и ще плати ужасна цена за това.Това,че Русия е в подем не значи,че някой ще позволи на анадолските прумитиви да вилнеят в близкия изток и Балканите и Европа.

178

Анонимен

преди 6 години

Прогресът е очевиден! Вече ползвате руската редакция ама от дойче веле-

177

Анонимен

преди 6 години

Асад е законен президент на Сирия, свикнаха ли западняците и турците?

176

Анонимен

преди 6 години

Кюрдите разпиляха редовната турска армия. Не знам дали е добро и лошо това с оглед на американската либерализма и подкрепа към кюрдите

175

Бай Ставри

преди 6 години

До ЗозоИскаш да кажеш, че Ердоган и Асад си сътрудничат?Ти май съвсем си мръднал.

174

Зозо

преди 6 години

До Бай СтавриДа бе нищо общо нямат. Само преди това един месец се наговаряха как и къде да ударят кюрдите. диктаторска работа!

173

Бай Ставри

преди 6 години

До ЗозоКакво общо имат тук Асад и Путин?Май тебе само руснаци те преследват.Има клиники за тази болест.

172

Зозо

преди 6 години

Путин-Ердоган-Асад вечна дружба! Освободител=поробител!

171

Бай Ставри

преди 6 години

До Анонимен 189А каква работа има Турция там?

170

Бай Ставри

преди 6 години

Какво очаквате от Турция???Държава агресивна кък всичките си съседи.Все някой им е виновен.Давам пример с Кипър.КАЖИ ТУРЧИН И РАЗБИРАЙ АГРЕСОР.

169

Анонимен

преди 6 години

нарушава суверинитета на държавата .Какъв суверенитет бре пиле? Сирия в момента е разграден двор в който са се настанили натрапници които са изгонили сирийците от домовете им. Каква работа имат кюрдите в земи които не са техни?

168

Във българия роден Т

преди 6 години

Ние сме в Турция

167

Анонимен

преди 6 години

Доживяхме и това. Туркомани и русофили са се хванали за ръце и си правят каквото си поискат, а запада в лицето на тромпета, меркел, макарон и джънкер се правят на разсеяни и мълчат. Пфу, гадост.

166

SD

преди 6 години

Едно е сигурно , че Турция с нахлуването си на чужда територия , нарушава суверинитета на държавата т.е тя е окупатор.Кой крив, кой прав е не само политически , но и правен въпрос.Какво да кажем за невинните жертви ?

165

Анонимен

преди 6 години

Браво на турците! Всички останали само гледат и чупят китки. Ама бежанци имало, ама американците това, руснаците онова. Само турчинът има топки да направи нещо.

164

Анонимен

преди 6 години

Защитниците на кюрдите терористи да не се офлянкват ами да заминават да им помагат, че напоследък мрът като мухи.

163

Анонимен

преди 6 години

Да направим само един паралел: 2014 г. - Русия се намеси в Източна Украйна (според Запада, непотвърдено от самата Русия). Резултат - продължаващи и до днес и увеличаващи се "санкции" (т.е. икономическа и дипломатическа война). 2018 г. - Турция нахлува открито в Сирия, дори се хвали с това и заплашва още. Рузултат? А? някой нещо? Къде е "международната общност"? При това в източна Украйна има руснаци(главно), а в Сирия няма кьорав турчин!

162

до Един Турчин

преди 6 години

Вие след като толкова упорито защитавате Турция , какво правите тук , а не там , не мога да разбера

161

Анонимен

преди 6 години

как няма да мълчи Запада - те говорят за демокрация, човешки права, законност, суверенитет, независимост и прочие когато Русия е слаба, когато могат да бомбардират, крадат и убиват безнаказано.Кръволоци в *** кожи

160

Бонго

преди 6 години

Нека не забравяме как навремето Садам набързо "превзе" Кувейт и как после набързо Ирак престана да съществува като военен фактор, а малко след това и смият Садам престана да съществува. Сега Ердо ще го оставят известно време, колкото да въвлече Турция в сериозен конфликт и после няма измъкване. Жалко за всички свестни хора, живеещи в тази държава, на която и остават още само няколко мирни години!