34

1

преди 6 години

Песента е блюдкаво копие на западна музика. Не може да се слуша.Освен това защо в нея мъж бие жената ?Преди време една жена в България уби брат си и децата му заради имущество и я осъдиха условно. Възможно ли е и жените да са насилници ?Какъв процент от убийствата на новородени е извършен от жени ?Някой клип за това ?Аман от нео-марксизъм, постмодернизъм и феминизъм. Тази помия ни залива отсякъде.

33

1

преди 6 години

Наскоро научих какво става в Африка. Отива някоя "звезда" от запада, стои там 20 мин. Снима се с горките гладни дечица, хвърли им някоя дрешка и след това се връща на запад да обяснява как се е борила с детският глад и как трябва да се направи още.Тези са същите. Възползват се от положението за лични дивиденти.

32

Анонимен

преди 6 години

само с видът си подтиква към насилие

31

Евелин

преди 6 години

До АнонименСтига с тази ориентация и с този трети пол. Става дума за насилието над жени и дискриминацията. На насилниците им е изгодно да търсят под вола теле и хайде сега да си чешем езиците със сексуалната ориентация.

30

Анонимен

преди 6 години

е нема такава певица! може така да се казва, може и да и викат "певица", ама за мене не е! имах един познат викаха му Шаляпин, питам аз, сащо му викате така - като се напие много пее, за тва!

29

Щирлиц

преди 6 години

Цветана Манева и кой?

28

Българче

преди 6 години

Йелоустоуне ? Нибиру ? Ким ? Колко още ще ни мъчите ?Идвайте и ни оттървавайте от абсурдните времена в които живеем !Тази лъжовна псевдо-реалност обгръща всичко мило и родно що любя, тача и милея !

27

Анонимен

преди 6 години

Феминизмът не идеология или политическо движение, а външното проявление на психично дегенеративно заболяване.

26

Анонимен

преди 6 години

Вероятно не гледате телевизия, за да знаете точно за какво става дума. Не е толкова елементарно - става въпрос и за насилието да бъде продадено момиче на непознат за жена, за малолетни булки и ранно забременяване и обрязване и ...Нямам проблем за ориентацията, но има проблем, че на ориентация ще бъдат обучавани 4-годишни деца от неправителствени организации, в ОТСЪСТВИЕ на родителите!Разбиха традиционното семейство, сега ще объркат мозъчетата на децата ни?!Това е проблемът, не друго!

25

мда

преди 6 години

Само заради името "Истанбулска конвенция" съм против !

24

Анонимен

преди 6 години

Малко бой са яли в къщи теа двете !

23

Анонимен

преди 6 години

Когато рут колева застане зад дадена кауза със сигурност каузата е пердута.

22

Анонимен

преди 6 години

Да направим градове за третополови + феминистки + ***, а в останалите да останат нормалните хора. То се е видяло, че везните се накланят в полза на "нещастните" третополови и недоклатените феминистки, а това определено няма да отключи добронамереност в повечето мъже. Където има несправедливост в правата ще има и насилие!

21

Шопо

преди 6 години

И с какво въпросната Конвенция ще попречи на Асан Кьоравио да пребива Айшето ? Те на тоя въпрос ми отговорете ?

20

Анонимен

преди 6 години

тая дъртата я сънувам как е вкарвам десно кр0ше, а младата е опасна око не я свалиш с първия става трудна, дано и избегам!

19

Вальо-Гарата

преди 6 години

Ето как времето променя мисленето на хората т.е на жените...Едно време в Пловдив на пейките под Альоша, на целомъдрената Цеца Манева и още една известна като Мара-електронната пушка, петима батковци от махалата им правиха панаир като си ги сменяха, а ние по-малките гледахме скрити в храстите...Сега Марчето още си ходи като шантава из улиците, но Манева е сложила строгата маска на сериозността и целомъдрието, и се прави все едно в саксия е расла и трева е пасла...

18

жена

преди 6 години

писна ми политкоректност

17

учуден

преди 6 години

Тя самата Рут Колева имаше проблеми с агресивно и арогантно поведеие. Не знам с какви очи се е намърдала там и се прави на хрисима.

16

э23

преди 6 години

Клипът е хубав, но песничката е незабележима...

15

статистика

преди 6 години

Всички насилия върху бебета, деца и такива с увреждане са от освирепели ЖЕНИ.