14

Охх

преди 6 години

Не ги продават, а ги спасяват. Този алчен кмет по-добре да се скрие и да не се излага допълнително. Не компенсация, а глоба заслужава. Трите разградски лъва, които сега са в софийския зоопарк са едни от най-депресираните животни, които съм виждала.

13

Анонимен

преди 6 години

Лъвовете отиват на екскурзия, подаряват ли ги, или ги продават? Ако е последното- имат право на компенсация.

12

читател

преди 6 години

Жалка и мизерна е съдбата на лъвове, маймунки, мечета, вълци и др. из смърдящите клетки на т.н. "зоопаркове". Въпрос на престиж е, провинциалните фараони да имат редки екзотични животни, които бавно умират в клетките.Където и да отидат, ще бъдат по-добре, от колкото при тези екзекутори.

11

Atrial

преди 6 години

Bg meso za holandski restorant?

10

Анонимен

преди 6 години

нали бог бойко КАЗА, че лъвчетата заминават и няма да се връщат в Разград. Тоя какво се пъне срещу бога си? Пари ли иска?

9

Анонимен

преди 6 години

Кмета да отиде до мизерния зоопарк и да види как живея животните там. Като са на общината да им осигурят условия и тогава да имат претенции към тях. Отглеждането на животни в подобни условия е подсъдимо в нормалните държави.

8

Анонимен

преди 6 години

До 2"лъвчетата ще имат много по добри условия в Холандия" - сигурно ще е така. А холандски бездетни семейства могат да предложат по-добри условия на деца които живеят тук. Това обаче не значи че някоя организация има право ей така да дойде и да ти вземе детето, нали?

7

Анонимен

преди 6 години

Тоя кмет да затваря пършивия мизерен зоопарк и да не мъчи животните.Намерил как да си прави активи на гърба на нещастните животни.

6

Анонимен

преди 6 години

Трябваше да ги кръстят Мюмюн и Аслан или Гюнтер и Асан.

5

Гошето

преди 6 години

В Разград и лъвчетата са с турски имена. Дотам я докарахме.

4

Glagoabazubaduza

преди 6 години

Е нали лично Бойко и Ненов се разпоредиха да заминават за Холандия, далеч от подготвените им кочини в Разград и Пазарджик? Този кмет се гаври с животните. И за какво престъпление става дума - доколкото става ясно, на база решението на министрите 4 лапи си подготвят пътуването и некриминално официално си подават документи за него, без да лъжат, че са собственик. Царят дава, пъдарят не дава. Разградският *** да се разбере с министрите кой е по по най. А лувчетата растат и губят ценни дни...

3

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха....чакам "Господари на ефира", дето все защитават тия "лапи" КАКВО ЩЕ се изходят по въпроса!

2

Анонимен

преди 6 години

Защо винаги в тая смотана страна, винаги някой някого дърпа назад и пречи? С абсолютна сигурност лъвчетата ще имат много по добри условия в Холандия! Тогава какво ги интересува от общината? Няма да се научим на ред никога! Били на общината! Завистта я има тук, чак и с животните! Вместо въпросната община, със сигурност много по бедна от която и да е холандска, да пречи и спъва, могат да направят услуга на животинките и просто да помогнат. Но това е България. Тук няма такива неща!

1

Анонимен

преди 6 години

И лъвовете искат да избягат и да се спасят от потъващия кораб !