159

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПосле да няма, Цецо нареди, Бойко заповяда, ние изпълнявахме. Няма да има милост за вас, съучастници - ТОВА Е ПАТЕНТ НА ЕДНИ ДРУГАРИ ДРАГИ

158

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТИ БЪЛГАРСКИ ЗНАЕШ ЛИ ??? УЖАС ПРОСТО..................

157

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе е нужно да се борим със зомбита просто. Само наблюдаваме и ние като *** - дебнем от храстите. Ха-ха-ха

156

Анонимен

преди 6 години

До PollaБЕГОМ МАРШ КЪМ ТВОЙТА РУСИЯ !

155

Анонимен

преди 6 години

Странно при извънредни избори, ГЕРБ къде ще печатат и крият онези 4 тона бюлетини, нужни им за спечелването на изборите?

154

PILOT

преди 6 години

Не мога да разбера защо темата се измества към Русия ?Русия ли ни е виновна ,нали вече прехода 25 години от времето на Костов и до сега е насочен към Европа. Генерала е прав ,защото икономиката ни ,ако изобщо я има се крепи на енергоресурсите от Русия и е нормално да имаме добри отношения с този , от който си зависим . Американците какво направиха за нас , освен че ни прецакаха за Южен поток ,че плащаме най-скъпия ток към ТЕЦ-овете ,какво ?Генерала е прав ,защото корупцията е навсякаде !!!

153

Burzum

преди 6 години

Ко се прайти бе тикви ...човека иска да каже ,че парламента е функция на бабуйна вместо обратното той да е функция на макаците....

152

Анонимен

преди 6 години

Радев дестабилизира България заради руските интереси !

151

clown007

преди 6 години

Парламентарната република атрофира, смята президентът...лек намек за президентска република може би или бленуванията на зелените чорапи......ех тез опорни точки нямат свършване.

150

Давай льотчик

преди 6 години

Победа будет за нами!

149

Много мъгляво

преди 6 години

говорят Радев и Йотова за Конвенцията: Йотова е човекът, който може да внесе ЯСНОТА, защото тя е била 10 години в "КУХНЯТА"(ЕП) и е съставяла тази Конвенция!! И Станишев, и тя са я ПРИЕЛИ! СЕГА защо и Радев, и Йотова, говорят общи фрази, от които НИЩО не се разбира.Едно се разбира, че Радев иска да 'размрази' отношенията с Русия.Само това е ясно. Това говорят и БСП.Това ли е най-важното за РБългария?

148

Навигатор

преди 6 години

Е, честно ви казвам че не-мога да повярвам че НАЙСТИНА имаме СТРАХОТЕН президент......само го сравнете със оня ц.ървул предния или безмисления по-предишен. Той е политика който чакахме от толкова много време...(ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ)......

147

Анонимен

преди 6 години

Кое от това което каза Радев не е вярно? Излезте от София и вижте разрухата и тоталното обезлюдяване на страната.Раждаемостта е 50 000,смъртността 100 000,без да броим тези които емигрират,а те са хиляди на година.Явно само София е "остров на стабилност "!

146

Анонимен

преди 6 години

България се е напатила от руски протежета !

145

Анонимен

преди 6 години

Аз лично гласувах за този човек, е това му е първата сериозна издънка като президент, като политик на опозиция става , но аз гласувах за президент а не за политик, така че като избран от мене президент вече е ясно че не защитава моите интереси.

144

Анонимен

преди 6 години

Радев: Тържествен марш на място !Борисов: Козирувне към Кремъл на плешива глава !

143

В Русия съм, в Русия

преди 6 години

Този отчет къде е измислен и съчинен? В Кремъл или на Позитано? Както при другарката Нинова така и сега от устата на Радев се чува само Русия та Русия. Затова болшинството европейски и световни лидери се дистанцират от нашия президент, избягват го и ако е неизбежно се ръкуват и усмихват протоколно с него.

142

Fedcup

преди 6 години

Ami da si dava ostavkata...to ...nisto ne e napravil....i da si varne zaplatite....

141

Polla

преди 6 години

Радев е първият обективен президент Браво. Вие писачи на коментари като плюете по Русия вървете в Америка при тези мними защитници на правата на човека изтребили местното население и тикнато и до ден днешен в резервати Чакакаите да ви освободят .Те си роват човката къде ли не само и само да контролират света Добре че я има Русия за да си измиват ръцете с нея, все тя е виновна ,уж технологично са по добри пък се руснаците ги хакнали Писачи четете по вече и бъдете обективни

140

Анонимен

преди 6 години

защо всеки въртоглав комунист мечтае за президентска република?