24

ghfoghf

преди 6 години

Моля форумните специалисти да изяснят на всички купувачи кои са реалните цени?

23

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е официално да се каже че пазара е в БАЛОН.От Европейската комисия го констатираха и предупредиха всички граждани,имаше официален доклад,и от БНБ го признаха и предупредиха всички банки че цените са в облаците и са нереални.Само имотните агенции и брокерите лъжат че балон нямало и всичко било нормално.Не се лъжете да купувате на тези надути цени жилища.

22

Бай Ставри

преди 6 години

До БрокераА защо ми е брокер, като мога да си купя жилище без посредник?

21

Българче

преди 6 години

До БрокераМа френд,Я обясни кой ще ни дири и за *** за зеле дори след заветната дата 01.07.2018?

20

До Брокера

преди 6 години

Ще си инвестирам парите в Сърбия и пак няма да видиш комисионна

19

До номер 19

преди 6 години

Недей да лъжеш хората.Само престоя на България във чакалнята е минимум 2 години.Влизането в Еврозоната няма да ее осъществи защото България не отговаря на критериите.Нали и 2008 бяха същите приказки че като влезнем в Европейския съюз и заплатите ще станели тройни.Не купувайте жилища на тези цени.

18

Българче

преди 6 години

До БанкераГосподине,Имам познат архитект, който честичко си бърбори със строители, банки; нотариуси и ЧСИ-та в София. Всички казват едно и също (както, и Вие - БАЛОН! Но и по Илф и Петров, "Ледът се пука, господа съдебни заседатели, ледът се пука"). Въпросът е доколко и и кога! Аз реших да се ***, но се спрях овреме. И нотариусите ме съветват - "Недей сега, а изчакай поне края на годината или началото/средата на 2019-та".Ноооо, "Въпрос на вкус", ако се сещате за *** и пръста.

17

Ут село

преди 6 години

Абе кво само ни занимавате всеки ден с тоя скапан пропаднал град София ? Се сек тер .....

16

шоп

преди 6 години

До ПрограмистВ Берлин можеш и да си купиш. Берлинчани продават и бягат. Съседите ти ще са пингвини и чал/мари, а детето ти първо ще проговори на арабски.

15

Брокера

преди 6 години

Работя като брокер от 18 години и съветвам всички да коупуват жилища в момента. Около влизането на България в Еврозоната се очаква експлозия на цените на жилищата, тогава за повечето хора коиот сега спокойно могат да си купят жилище собсвеният дом ще се превърне в нереализирана мечта на живота, а парите им оделени за жилище буквално са загубени.

14

Анонимен

преди 6 години

проверка за балъци - има ли още някой, който не си е купил миризлив апартамент на тройна цена в гадната шопландия? моля, веднагически да тича у най-близката банка и да тегли кредит - да ипотекира овцете и свинете на село, кокошките също! ако не достигат да моли тате и мама за някой лев и бърз кредит да вземе. айде, че не останаха

13

шоп

преди 6 години

Купуваш си жилище, когато си на 30, семеен, две заплати и с добра работа. Ипотека за 30 години, изплащаш по хилядарка на месец и когато станеш на 50 и останеш без работа, банката ти го гушва. Все едно си живял 20 години под наем, ама си му плащал данъци и общи ремонти

12

Програмист

преди 6 години

Е затова е демографската криза и затова хората бягат .. Защо.. По евтино ми е да се преместя в Берлин , сега завършвам като ме излезна от общака а 300-400евро.

11

Банкера

преди 6 години

Работя в банка и съветвам всички да не купуват жилища в момента .Цените са опасно завишени,те не са реални,а в София наистина пазара е надут и е в ситуация на имотен балон.Лихвите скоро ще се вдигат.Не се лъжете на тези двойни и тройни цени.Веднъж ви излъгаха 2008 *** и сега е същото.

10

tc tc tc

преди 6 години

До ЦиникТи явно си млад и не знаеш. Преди 8-10 години лихвите за ипотечните кредити започваха от 7% и минаваха и над 10%. Лихвата в момента си е идеална около 3%. Не си мисли, че можем да стигнем Германия толкова лесно и лихвите при нас да станат като при тях 1,2%.

9

Брокер имоти

преди 6 години

Лихвите за жилища са ниски ,но какво от това като цените станаха двойни и тройни,то е същото.Бих посъветвал всички граждани да не купуват жилища в момента,пазара е абсолютен БАЛОН ,особено в София.Не правете сделки на тези цени,не ходете на огледи,цени над 900 -1000 евра са чиста гавра.

8

Програмист

преди 6 години

Много са Високи наемите в София , аз ще замина за Германия.. Няма да стане тази да им плащам по 300-400евро наем , за сам човек.. В Дрезден наемите са същите като в София , в Берлин и Карлсруе са 100 евро по скъпи.

7

Имотен балон част 2

преди 6 години

Не купувайте жилища особено в София.Балона на имотния пазар е колосален и огромен.Не се лъжете да си давате парите за дупки и за сгради на зелено дето не се знае дали ще ги довършат и ще ви излъжат.Имайте глава на раменете си и си спомнете 2008 *** година .До една година лихвите тръгват нагоре.

6

Фалш

преди 6 години

Банките надуха нов балон ,огромен балон -цените в София са толкова надути и завишени ,че отдавна не отговарят нито на ръста на заплатите,нито на икономиката,на нищо.БНБ даже официално предупреди всички банки да внимават какви кредити дават,защото цените на жилищата са нереални и изкуствено завишени

5

фгхфгхй

преди 6 години

Сега ще се напълни със злобни осмкалсници, които ще развиват теорията за балона и пукането му ;-)