17

ку ку

преди 6 години

до 10 точно така, другите просто не си признават, а който пише минуси, е лицемери вероятно най-големият кръшкач!!!!!!!

16

az

преди 6 години

До Анонименнатрапват ти я!

15

Мнение 3

преди 6 години

Дюнкерк ми хареса и смятам, че трябва да вземе наградата, както за най-добър филм, така и за режисьор. Въпреки, че далеч не е най-добрия филм на Крис Нолан - Генезис, Интерстелар, трилогията "Черния рицар", Престиж, Мементо, все по-добри филми. Но на фона на конкуренцията, е много над всички останало. Предстои ми да гледам Лейди Бърд и Призрачна нишка, и се надявам да не заспя., както много често ми се случва, когато гледам филми, номинирани за оскар. Като цяло прехвалена церемония.

14

Мнение 2

преди 6 години

Призови ме с твоето име, това е дежурният филм- хомопропаганда. Любителите на Истанбулската конвенция ще го харесат. Другите могат да го пропуснат - тъ.потия. Бягай е дежурният филм за расизма и лошото отношение към черните - отново, абсолютна боза, става за убиване на време, но нищо повече. "Вестник на властта" - ами Спилбърг си е абониран за оскарите, но това не значи, че филмите му струват. Конкретно този филм е много зле, поне за моя вкус.

13

Анонимен

преди 6 години

Никой не ви задължава да гледате нито филмите, нито церемонията.

12

Мнение

преди 6 години

И тази година т.ъпи филми. Гледах "Формата на водата" - ами не става. Банален сюжет, нищо кой знае колко оригинално. Саундтрака, който толкова много го хвалят, не беше нищо особено. Филма с билбордовете в Мисури също не ме впечатли никак. Единствено харесах играта на Сам Рокуел. Най-мрачният час е поредният опит да ни представят алкохоликът и психопат Чърчил като някакъв велик герой от мултигалактическо измерение. Пропаганда, която смятам да пропусна.

11

АНОНИМНА

преди 6 години

мъжете са номер едно по разпалване на войни, на всякакви скандали, кръвопролития и неразбории векове наред, дори и сега, и на това отгоре с радост обявяват, как нямало учени между жените, то до съвсем скоро бяха жените приравнявани с деца и ***, безгласни букви, цяло чудо е дори това, което са сега, а не бавно развиващи се........, а да не би всички мъже да са направили нещо при всички привилегии, които имат?

10

АНОНИМНА

преди 6 години

жалко за Джеймс Франко, не го номинираха за Оскар заради секс скандала, може би и той е жертва, тъй като е много интелигентен и е хубавец, аз с радост бих дала да ме потормози малко.....

9

Санкции

преди 6 години

Какво ми пука за Оскарити в Содом и Гомор ?

8

Анонимен

преди 6 години

А, на нас ни писна от съобразяване с всички.Ако няма номинирани жени, то, значи, е нямало добри такива.Ако е нямало номинирани чернокожи, то, значи е нямало добри такива.Сега да се надгнат и китайците и хомотата и...направо да закриваме и Оскарите.

7

Мъж

преди 6 години

Мъжете са номер 1

6

Джедай Мастър

преди 6 години

"Три билборда извън града" = "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri" - уау.

5

краси

преди 6 години

Като гледам номинациите се правят по народност, пол, цвят на кожата, сексуална ориентация, религиозна принадлежност и т.н. Май за това не си спомням някой филм от спечелилите награди през последните години да ми е останал в главата.

4

Анонимен

преди 6 години

Филмът добър ли е или има номинации за Оскар?За съжаление от доста години е така.

3

Анонимен

преди 6 години

Кои са еврейските празници? Пасха, ханука и раздаването на Оскарите.

2

Анонимен

преди 6 години

мести си, оскарите са важни

1

Анонимен

преди 6 години

Местим ли?