21

Анонимен

преди 6 години

Новините на БНТ са най ВЯРНИ.КОМЕРСИАЛНИТЕ ЧАСТНИ НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕВИЗИЙ ОТДАВНА СТАНАХА НОВИНИТЕ НА ПРИКРИТОСТТА,СИНОПТИЧНА ПРОГНОЗА И СВЕТСКИ СЪБИТИЯ.

20

Анонимен

преди 6 години

"Денят започва с халтура и бой" - новото предаване на Кошлуков. Ще има рейтинг. Кой вкара в БНТ този халтурник? Мястото му е и беше в треторазрядна кабеларка без зрители. Там да се пени като професор Вучков. Няма разлика между Професор Вучков и Кошлуков. Кошлуков ще е заместникът му.

19

Анонимен

преди 6 години

Някой виждал ли е независим журналист? :)

18

Анонимен

преди 6 години

Винаги има какво да се подобри, но с участието на Кошлуков в "Още от деня" предаването тотално се провали. Превърна се в нечленоразделно кресчендо и спрях да го гледам!

17

Анонимен

преди 6 години

Уоу ... Тая телевизия, кой я гледа ?

16

Анонимен

преди 6 години

Кошлуков толкова яростно поддържа и пропагандира за герб и тиквун, че от ясно по ясно е кой го е сложил там

15

109 място г-жи/да

преди 6 години

Не случайно вече сме на 109 място по свобода на словото! И интересно няма на кой да му светне лампичката, че Герб са в основата на това негативно място! Журналистите само подминават като леко споменават за това, явно всичко живо е купено!Как няма в България един журналист с топки да излезе и да каже, че "Царят е гол" !?!? Българите сме щрауси!

14

Анонимен

преди 6 години

Кошлуков е сложен да прокарва опорните точки на мафията. Като се овладеят всички медии, хората ще бъдат лесни за манипулация. Вън Кошлуков от БНТ, няма капацитет за тази работа. ***, нагъл, нагаждач.

13

Анонимен

преди 6 години

Кошлука е долна двулична гадд, която е вкарана там от Боко и Сие! Само бнт не бяха превзели, но с тая твар Кошлука и бнт е вече в ръцете на омразната на целия народ Тиквена партия!!!

12

Анонимен

преди 6 години

"Денят започва с култура" е единственото нормално предаване. Гледам го дори и на запис, друго по тв не гледам. Чувам, че Кошлуков не го харесвал. Иска да кани чалга певици и да прави шоу ала сутрешни блокове със силиконки и бай брадър участници. Пълно е с такава помия в ефира. Щом Кошлуков харесва помия да се маха. Нека стадото (това сме всички ние) има къде да чуе за култура, а не културата да се определя от стадото.

11

Анонимен

преди 6 години

До ,до семТрябва силен сигнал за да може един канал да е ефирен.Другия вариант е да прехвърлят излъчването по Ютюб, но така рискуват да се покажат реалния брой хора гледащи в момента и така няма, как да се излъжат рекламодателите.

10

Анонимен

преди 6 години

То и мало и голямо знае, че Кошлуков е поклонник на Тиквата!

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9БНТ преди години създадоха Под прикрите с което накараха много българи да се интересуват от български сериали. Друг бг тв канал не е правил толкова гледан сериал.

8

Анонимен

преди 6 години

БНТ е една ретроградна соц телевизия. Занимават ни само с нафталини, доносници, бабушкери и всякакви други стари глупости. За празниците концерт - Нафталинени звезди,

7

Анонимен

преди 6 години

Незнам какъв е проблема с БНТ. Канала ще се излъчва още 1000 години.

6

Анонимен

преди 6 години

Като са почнали с проверките да проверят и БНР, там Петър Волгин открито пропагандира комунистическите си възгледи и никой не го закача.

5

аз-ът

преди 6 години

Имам чуство че 200 либералки са овладяли БНТ и пищят на умряло при опит да бъдат помръднати.КАКВО ЛОШО ИМА В ИСКАНЕТО НА КОШЛУКОВ, ДЖАСИМ ДА БЪДЕ ПРЕДСТАВЕН И КАТО ШЕФЧЕ В ПАРТИЯТА "ДА, БЪЛГАРИЯ". Как така не бил в това си качество?Човек представлява неделима съвкупност от много неща, и не може днес да е в едното си качество, а утре в другото си качество?!Или идеята е Джасим /за който Левски е ла..но/ да може спокойно да облъчва за ДА, България уж в качеството си на експерт? По кво е експерт?

4

,до сем

преди 6 години

защо, имаме само 6/шест/ ефирни програми

3

Анонимен

преди 6 години

кошлука и каролев: най-големите калинки и подставени лица, нищо не разбират но много пискат

2

Анонимен

преди 6 години

Само каква разлика между Димитър Цонев/бог да го прости/ и Кошлуков от земята до луната.