13

Факт

преди 6 години

До АнонименАтаката срещу Шейрат бе до голяма степен PR-акция,предимно за вътрешна употреба.Русия беше предупредена,вярно,малко късно.И ефектите не бяха съвсем очакваните.

12

Хм

преди 6 години

Има ли още някой бу*дала да вярва,че Тръмп(или кой да е амер. президент) може да вземе такова решение еднолично?Тея,които са го сложили на поста(в случая Ротшилдови) ще допуснат ли някой си да застрашава тях,Господарите на САЩ(и в голяма степен на света)???Е,няма как да стане!Не че САЩ не биха използвали ядрено оръжие,ако смятат,че на тях ще им се размине,де,нямат такива задръжки.

11

Анонимен

преди 6 години

Тръмп е просто пионка и нищо не зависи от него,но разбира се медиите се опитват да ни убедят в обратното!

10

Анонимен

преди 6 години

До Моряк и половина 4Прав си! Че той този "номер" вече го спретна! Нали помниш, когато му беше на гости китаеца, между ястието и десерта тоя клоу.н му сервира нападението с 59 томахавки над Сирия! Е, не че имаше някакъв практически ефект де!Повечето от половината се изпозагубиха (или НЯКОЙ ги унищожи!), а другата половина нападаха толкова далече от целта, че вече е срам и позор да си спомня човекът! Ама ефекта си е ефект! Явно краварчетата вече толкова са изтрещяли, че нормалните хора може да

9

Анонимен

преди 6 години

До Тонев - За индианци и пампайци ли си се загрижел ?

8

Анонимен

преди 6 години

Що бе ? Да порасне малко ISIS - Майсис там ... Хем няма да останат и пришълци ...

7

Валентин

преди 6 години

"В допитването са участвали 1000 души, като грешката не превишава 3 процента."Ама тя и Килърито щеше да е президент при 5% грешка ама нейсе статистики и манипулации.

6

Как кой!?

преди 6 години

"Тръмп може да използва ядрено оръжие!" - виновна е Русия!Защо - не питайте !:):):)

5

Тинев

преди 6 години

Терористична нация, точно определение!1. Избили кореното население на Америка!2. ЕДИНСТВЕНАТА страна употребила ядрено оръжие - избивайки милиони невинни деца, жени, старци.3.Докато не избият човечеството, явно няма да мирясат.

4

Моряк и половина

преди 6 години

Опасничко си е... Ще му дойдат хора на гости, ще пият 2-3 ракий и ще каже"Вий знайти ли кой съм аз ве ейии, ей сега ша думна когото си поискам" и под влиянието на градуса врътка глобуса, затваря си очите и където му попадне пръста - баам! :)

3

Гошу

преди 6 години

Тръмпът е по-скоро непредвидим, отколкото луд, но безспорно може да направи някоя простотия :)

2

Анонимен

преди 6 години

Много ясно че може

1

Анонимен

преди 6 години

Удри Бай Дончо! Мили очи на никой!