182

Анонимен

преди 6 години

Ако не натрапват сексуалната си ориентация на останалите с пищни паради, няма проблем, но да вменяват на малки и подрастващи перверзии и неморални отношения под предтекст за ранно полово възпитание - не съм съгласен.

181

страннно , ама много

преди 6 години

До 187 оФФФФФФФФФФФФФФФ , цитираш 10-тата Божия заповед , добре но защо го правиш - както " дявола чете евангелието " Ако си семеен , имаш съпруга - как говориш за нея - " моята съпруга , моята жена " , а тя как - "моят мъж , моят съпруг " - не е ли така ???Това означава ли ,ч е някой е собственост на другия ???

180

Анонимен

преди 6 години

Запада по принцип е бил винаги срещу източното православие. Те никога няма да ни приемат като равни..Когато те почнат да идват да мият твоите кеннефи, а не ти тяхните, тогава и ти няма да ги приемаш за равни.

179

до 7657856487648

преди 6 години

Виж сега нито НПКнито конвенцията ще реши проблема ако обществото не е узряло, конвенцията, е само по себе си признание че мерките до момента са недостатъчни,а думата не е нищо друго освен пола на индивида, има famale gender/жена/ male gender/мъж/ и трансджендер/трансексуален/, в тая конвенция няма нищо за трансджендъри, даже се учудвам как може да има хора, които да продължава да спекулират с дума, която видимо не разбират и понеже са я научили покрай трансджендерите, продължават да ръсят не

178

Анонимен

преди 6 години

А още по-странното е ,ч е самата Великобритания не е ратифицирала конвенцията.Стига лъжи.

177

Анонимен

преди 6 години

Не познавам нито една жена, която да е собственост на мъжа си еднопосочно(освен някои мутреси, но на тях това им харесва). Или и двамата си принадлежат, или връзката им е само по документи. Такива феминистични глупости можете да отидете на площада в Рияд с големи плакати да ги скандирате. В България нямат място. България не е Саудитска Арабия.

176

До174

преди 6 години

Заповядай, ето тука пише:"Не пожелавай дома на ближния си; не пожелавай жената на ближния си, (нито нивата му) нито роба му, ни робинята му, ни вола му, ни осела му, (нито никакъв негов ***) нищо, което е на ближния ти." Абе човек вземи я попрочети тая библия. Няма да съм вечно тук да ти помагам

175

Българин

преди 6 години

Долу герп - граждане за европейско развитие на ***..сията ОСТАВКА АНАТЕМА и отлъчване от Църквата. Направо за съд са. ВСИЧКИ СРЕЩУ герб и дебелия третополов премиер

174

дам

преди 6 години

До Анонимен 173 А още по-странното е ,ч е самата Великобритания не е ратифицирала конвенцията

173

2222

преди 6 години

Запада по принцип е бил винаги срещу източното православие. Те никога няма да ни приемат като равни.

172

муспи

преди 6 години

Безсмислените разговори са изгодни на синедриона, защото всякакви обратни и нетрадиционалисти получават екстра пособия, апартаменти, работа (доходи де) и създават новата Каста която ще проведе Новия Преход по надолу по ада.

171

interesno

преди 6 години

До 177на документите ти , в графата "пол " , коя дума е използвана - там където е писана на английски "sex"или ""gender"" ?????я виж каква е дефиницията за пол как може " gender " да е пол ????

170

М, да ...

преди 6 години

Биомасата обаче-тор тъпче с ботуши! Мъжът ще обяви, че това за него не е жена а *** и може пак да се бият! Ще има ли проблем, м? пп. какъв е смисълът на конвенцията?

169

Анонимен

преди 6 години

Приемайте конвенцията , ако искате да спасите джендърите-гербери.

168

7657856487648

преди 6 години

До 171 И пак казвам , защо не променим НПК-то - да се затегнат мерките ,да обхване насилието над , жени , мъже , деца , гейове ит .н / насилието не е хубаво нещо , независимо какъв си/да обхване всички групи от обществото , да се завишат наказанията Защо ни е да приемаме конвенция , която ще послужи рано или късно за основа признаване на еднополови бракове ??? да изчистят думата " gender" и свързаните с нея текстове , и я приемаме от раз

167

Анонимен

преди 6 години

Интересно, мъж пребил жена си лежи в затвора вече 8г. от 13годишната си присъда, а какво щеше да е при подписана конвенция? СЪЩОТО! Политици, полицаи, и др. не си вършат работата , а ни будалкат , че конвенцията ще оправи работгата.

166

До 1234

преди 6 години

Ами то джендъра е пол бе, а защо трябва да има конвенции ли? Ами защото това е международен проблем

165

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ-най-корумпираната,мутренска,крадлива,тоталитарна,а вече и ***...раска партия.

164

до 170

преди 6 години

А ти би ли помогнала на Мъж който е тормозен от Жена си ?

163

6766878

преди 6 години

До Анонимен 169в смисъл , къде в Библията пише ,ч е жената е собственост на мъжа ???