19

Анонимен

преди 6 години

Сигурно са от богати семейства. Как може да не си покрият разходите? Имат хора зад гърба си. Нали всяко удоволствие се плаща - кво става в България ***, че разбери!

18

НАЛИ СМЕ ЕВРОПЕЙЦИ?

преди 6 години

А в Европа се плаща. Нема лабаво.Колата ти да издърпат на магистрала - 500 евро!

17

Анонимен

преди 6 години

Ми що не са отишли татковците им да ги спасяват, амви звнят на други?ЩОТО СА ПИК ЛЬОВЦИ!!!

16

Анонимен

преди 6 години

ДА СИ ПЛАЩАТ РОЖБИЧКИТЕ ЗА РОДЕОТО.5 БОНА СА ЗА ТОВА, ЧЕ ВДИГАТ ТОЛКОВА МНОГО ХОРА ПОСРЕД НОЩ ДА ВЪРВЯТ В СНЕЖНАТА СТИХИЯ, ЗА ДА СПАСЯВАТ.И ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТЯТ.

15

РВ

преди 6 години

Е друго си е да седите на топло и да върви заплатката. Ако ми кажете че сте изхарчили 5 бона за гориво че ви наплюя. Всъщност за какво отиват тези 5 хиляди. За гориво ли? Да не би да наемате техниката под наем? Да не би да ви се плаща на час? ТВА ВИ Е РАБОТАТА БЕ! А на малките не трябва да се глобяват че струвало пари, а че са поставили човешки животи в риск.

14

myau

преди 6 години

имаше в нета един разказ-- , Тръгнал с ладата един тин. да разходи гаджето в една нива. След секса заваляло дъжд, закъсали и се обадили на приятел с джип да ги изтегли. Джипа не могъл да ги изтегли и повикали и трактор ,но и той закъсал та се наложило да дойде танк от близкото поделение да ги спасява всички Та Така

13

До15

преди 6 години

Е те са били същите,,храбреци" като тебе.Ей нямате свършване бе без мозъчни и самонадеяни хлапета.Тръгвате като аслани и се връщате като ***.

12

Анонимен

преди 6 години

За 5000 лева щях да се кача лично да ги откопая с лопата!

11

Анонимен

преди 6 години

Според мен е ценично да се изчислява, колко струва една спасителска акция. Спасяването на живот няма цена. На всеки може да му се случи нещо и да трябва да го спасяват. Цената се плаща от целия народ от платените данъци.

10

наблюдател

преди 6 години

Да вадят по 625 лева на калпак и готово.

9

Анонимен

преди 6 години

Ехееее...Пратиха 1 пожарна, дето закъса на 10км от мястото(минала е 28-10=18км от гаража си) и един трактор, който да издърпа колите и пожарната. Значи 3-4 часа работа на трактор и 2х18км пробег на пожарен автомобил = 5000 лева?!? Аре у лево. Да покажат разбивка на разходите, да видим за какво иде реч!

8

Анонимен

преди 6 години

Ами като са калкулирали сметката да им я връчват и да си търсят парите. Защо трябва данъкоплатеца да плаща и за действия причинени от психичните отклонения на отделни индивиди

7

Анонимен

преди 6 години

Всички ние плащаме и за заплатите, уборудването и консумативите на тези служби.Голяма мoда последно време въпросните да реват за пари с повод и без !

6

Пепи

преди 6 години

До BurzumИ аз съм на това мнение.Нали в крайна сметка това им е работата.Те са на щат - не са на заработка.Машините са им взети.Оборудване заплати.Това за тях би трябвало да е перфектна тренировка за един по тежък инцидент.Голяма работа - спасили три коли от преспи.Еми кво са - да спреме младите ли.Еми и аз дрифтя под копитото - на златните мостове.

5

бай ПЕТКО

преди 6 години

Над 5000 лв. делено на 8 и готово ... какво ги базарите, няма ние да плащаме на тия оли..френи!

4

Анонимен

преди 6 години

да ги глобят колкото са разходите и да им държи студено на *** за години напред. като са големи пичове да дрифтят, да извадят сега родителите им пари и да покрият разходите по спасяването под формата на глоби.

3

Генчо

преди 6 години

За тия пари да беха отседнали в Шератон. Егати 5 бона за четири трактора

2

Пепи

преди 6 години

А като нямат работа връщат ли си заплатите.Аре стига с тия криворазбрани работи.Голямата държава - накарали 4 коли с 15 служителя да си размърдат задниците и голем вой настана.Къде са 5000 лева къде са 5 милиона за заплати коли и оборудване.Нали в крайна сметка това им е работата.

1

Анонимен

преди 6 години

Кой плаща за това че са тръгнали да дрифтят,пък после дрищят!Пубертетска работа-с жигули в планината !!!