50

Само питам

преди 6 години

Колко души сте цензурирали само за тази статия?N44 и N42пишат до номера 62 и 66.А според Днес.бг коментирали те са 56.Близо20% ги е хванала липсата.Свободата на журналистиката в България затова вече е на 107 място в света.Но самите журналисти сте си виновни.Да ви мачкат.

49

ники

преди 6 години

ИД приключи съществуването си. Точка.

48

РОССИЯ

преди 6 години

споменава се за сащ коалицията че е победи ид..русия като че ли не е участвалав воината с ид. сащ е победител защо преписвате победатана сащ.когата русия и сириската армия са победители.а на запад се заръща блудният син.какво сте сеели това ще жънете американски по.д.ло.ги ----- ес и бг

47

Анонимен

преди 6 години

TOVA SA KRAVARI POD IMETO IDILLICEMERIETO VI NQMA GRANICISA6TO I 90 % OT MEDIITE SA KATO IDILCITE. HEPTEN ZA BUDALI GI VZEHTE 4ITATELITE

46

dfb

преди 6 години

Мюслиманската религия няма да съществува след 50-70 години!! Това учение се прилага върху най-затъпелите, закостенели и *** същества в света-но вече и те не искат да са такива и е ясно, че скоро ще се цивилизоват-а това означава да не си повече чал.***!!!

45

леле

преди 6 години

Честито на САЩ, рожбата им се завърна у дома си ! Е, ще продължи да реже глави, но само на това са го учили американските му родители !

44

до 66

преди 6 години

Защото още не са стигнали до теб!Стигнат ли - всичко ще им се изясни!

43

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 64От много лета насам белобради учени от цял свят си скубят брадите да умуват българите по естествен начин ли се раждат такива колосални охлювофренични тъпaтcи, или ползват някаква неизвестна за останлия свят техника и упражнения за изкуствено затъпяване... кой знае.

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 64От много лета насам белобради учени от цял свят си скубят брадите да умуват българите по естествен начин ли се раждат такива колосални охлювофренични ***.аци без капаци, или ползват някаква неизвестна за останлия свят техника и упражнения за изкуствено затъпяване... кой знае.

41

Анонимен

преди 6 години

П.О.М.А.Ц.И, ставайте да защитавате братята си от ИДИЛ.Който напише първият *** от единственият комп в джамията , той ще получи закуска от свинска опашка "кошер".

40

софиянец

преди 6 години

До Джурналята е лудТе не пишат, те копират от разни статии из нета и само сглобяват, Вкарай част от текст в гугъла и ще разбереш що за джурналя са

39

Анонимен

преди 6 години

Соломон Паси - антибългаринът- ревлюто с трабанта вкара България в НАТО незаконно, без референдум.

38

Анонимен

преди 6 години

Само Русия се бори с терористите.Бог да пази България и Русия!

37

Анонимен

преди 6 години

Дъртата вещица Килъри Клинтън и негърчето Барак Обама- на международен съд за финансиране и подкрепяне на терористи!!!Последния преди това да върне Нобеловата награда за мир, че Нобел вече се обръща гроба!

36

Slon

преди 6 години

Ей ***.какъв халифат бе надрусани маймуни ще ви смачкаме .яко ли ви е като ви хвърляме бомби и ви трепем като насекоми.такова е нашето отношение към вас,защото вие пускате 8-годишно дете да се самоубие,щялото в бомби и да убие неверници-ха ха ха.нивото ви е много ниско .вие е сте ***.Как се постъпва с тази елементарна форма на живот -***-бива преследвана и убивана. Така,че халифат в АДА в съдружие с Дявола.

35

Невидимият прицел

преди 6 години

Аууу целият се разтреперих.

34

Анонимен

преди 6 години

ИДИЛ е създадена и финансирана от западните служби- на Англия, Франция и САЩ.

33

няма да стане

преди 6 години

Колкото и да им е мъчно на путинистите, българското племе е яко и не мой ни уплаши.Е виж ко стана с комнистите. Всичките се пръснаха по света, ама никой не ще в русийско.

32

Анонимен

преди 6 години

Бе всичкото П.О.М.А.К се събуди като стана дума техните братя от ИДИЛ.

31

бюлетина

преди 6 години

Путина на четветый срок- Да, не вазражаю!- Нет, не вазражаю!