7

Бръчков

преди 6 години

Ако Гришо имаше повече воля и концентрация , при тези обстоятелства с отпадането на Надал , можеше да е финалист....

6

До Гошко

преди 6 години

Виж сега, да не се контузваш е умение и е свързано почти на 100% с тренировките и с това, колко се пренапъваш в турнирите, за да ги спечелиш. Не е тайна, че тези дето печелят големите турнири, успяват с прекалено напъване, което води до контузии много често. Не случайно те рядко участват в турнири под Мастерс - необходимо им е време да възстановят тялото си от прекомерното напрягане. Това споре дмен е погрешно, но за повечето хора ги прави велики. Нормалните обстоятелства са да са контузени.

5

Гошо

преди 6 години

До 1Слушай сега, нека бъдем обективни. При нормални обстоятелства, когато Надал е здрав и играе около и над 80% от възможностите си, нито Григор, нито Чилич, нито Едмънд имат някакъв шанс във формат 3 от 5 сета. За жалост контузиите го преследват от дълго време ,а и не е първа младост вече .Но нищо, успех му пожелавам на Надал , както и на всички останали, нека по- добрия победи.

4

РККА

преди 6 години

И трите коментара по долу са меко казано ...неадекватни да не признаваш гения на Надал е безумие...и на мен не ми е любимец но....идва нова генерация до 2 год ще има номер едно играч извън голямата четворка ,тва корейчето има и стил и характер ще го следя с голям интерес за нашето момче винаги ще стискам палци,...

3

Фенъ

преди 6 години

Дано Дядя Федя да не се контузи!!!

2

Е гати!?!?!?

преди 6 години

Чилич го надиграваше и той се отказа.То не остана никой май от челните тенисисти.Толкова много изненади ,но е начало на сезона.Значи пак Федерер,ако и там не се случи нещо,та да е черешката на тортата.

1

Варианти

преди 6 години

Има три варианта за контузията на Надал.Първи вариант - наистина с е контузил, поради слаба подготовкаВтори вариант - видял е, че Чилич го мачка и просто е избягал от мачаТрети вариант, видял е мача на Гришо с Кайл Едмънд и е разбрал, че и той ще загуби от Кайл Едмънд и е решил, че е по-добре за реномето му да загуби от Чилич, отколкото от Кайл Едмънд.