106

Бай Оня

преди 6 години

Демокрацията е проклятие за България, ЕС и НАТО също. Тя е причината за всичките ни беди. Парламентарната демокрация е най-лошата форма на управление която може да се измисли, колективна безотговорност, безхаберие и колективно крадене! България се нуждае от национал-социалистическа революция, за да оцелее, иначе загиваме като нация и държава, то се вижда. Еврото не ни трябва, въвеждането му ще повтори кризата от зимата на 1997 г., криза тогава предизвикана от Сорос и Иван Костов!

105

Анонимен

преди 6 години

ПЪРВО, трябва да бъде наритана криминалната банда на Тиквата!

104

Народна мъдрост

преди 6 години

Капиталист се лекува с добра дума и куршум!

103

Анонимен

преди 6 години

Работата е там,че сега няма не само социализъм,но и няма реална демокрация,има нещо като див,озверял капитализъм,без правила и закони,нямащ нищо общо със стандартния западен капитализъм.

102

Анонимен

преди 6 години

Най ме кефи да глефам черввнушии , как се гърчат и тролят за блестящия си живот от едно време. Музика за душата .

101

Анонимен

преди 6 години

Само факта,че в България дори нямаше обувки от изкуствена кожа,а всички бяха от естествена кожа,които са много скъпи на запад,стига ли ти относно качеството?

100

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно прав е 71.Ние търгувахме със...........себе си-СИВ ! Коя стока беше на европейско или световно ниво.Назови я ....Спомняш ли си,когато веднага след 89 година се внасяха некачествени турски стоки и българите започнаха да избягват тези стоки,защото бяха некачествени,търсеха български стоки,а турците се изхитриха и започнаха да поствят етикети ,че е произведено в Италия или друга държава,за да продължат да им купуват некачествените стоки.Обаче хората търсеха качествени БЪЛГАРСКИ стоки

99

Анонимен

преди 6 години

До До 75Абсолютно прав е 71.Ние търгувахме със...........себе си-СИВ ! Коя стока беше на европейско или световно ниво.Назови я ....Ами не,не си прав,освен със СИВ,търгувахме и със Запада,Азия,Африка и навсякъде.Нашия завод най-много изнасяше за Азия,не можехме да насмогнем на поръчките,а един богат арабин си беше поръчал и да му се изработва специална пратка,с неговия образ на продукцията си спомням.

98

ДО 102

преди 6 години

СОЦОИЛОЗИ КАЗВАТ, ЧЕ СВЕТЪТ Е БИЛ ПО-ДОБРО МЯСТО В ПЕРИОДА 49/89.

97

Анонимен

преди 6 години

Не е важно тРабант или Мерцедес ще караш.Важното е изобщо как я караш.В СТРЕС ИЛИ ЗАВИСТ?В БЕЗМИСЛИЕ ИЛИ БЕЗ ПОЛ....

96

Анонимен

преди 6 години

Ако можеше да се върне времето през 89та но с днешните разбирания за демокрация и капитализъм Костов, кошлуков, петър стоянов, жельо жeлев, луканов, доган и всички българоубийци продали страната си тогава още докато излязат на площада щяха да бъдат разкъ...и от хората. Но и това време наближава ще си платят всички

95

Кой Галъп, бре?!

преди 6 години

Истинският или този на Кънчовците - К.Стойчев и А.Райчев ли?!Нали от реалната агенция "Галъп", чрез решение на български съд, на Кънчовците беше забранено да ползват името на "Галъп"?Но се знае, че те продължават. В книгата на проф.Хорозов за безобразията, вършени с парите на фонд"Научни изследвания", се дава пример за една подобна далавера, свързана с Кънчовците и една етнографка от Пловдив?Трябва да се знае що за "Галъп" е реализирал изследването, за да се прецени достоверността на изводите

94

До Бурзум

преди 6 години

А тия гдето бяха,,вчера" да не са по-зле? И децата им също. И внуците.

93

Анонимен

преди 6 години

Това че има такава анкета,това че има такива крайни коментари,това че казвате мнението си без да се притеснявате,означава че демокрация има .Преди 29 години всички спорещи в този сайт щяха да осъмнат на Московска 5.А тези които държат на мнението си щяха да продължат към Пазарджишкия или Белене.Но е факт че това всъщност е абсолютна слободияНякои постове са далеч от здравият разум,а тези на троловете само потвърждават политиката на неказуемост.Ех да беше при бай Тошо-демокрация ли? Бой и пак бой

92

Анонимен

преди 6 години

Какво демокрация ви е подгонила бе? Това което се случва е пълна триполова анархия!

91

Анонимен

преди 6 години

Най-престижните професии в НРБ бяха тексимаджия, сервитьор в Балкантурист и таксиджия, правете си изводите каква успешна икономика е имало.

90

Анонимен

преди 6 години

До 94Преди не е било по различно. А как е да имаш диплома и да ти плащат 200лв народни пари ?:)) Пинкооо.

89

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 93Сега как е като купуваш диплома и ставаш министър и депутат

88

Анонимен

преди 6 години

До 92 Безплатен обяд няма. Едните са плащали на другите. 5% са учили , 95 са им плащали. ***. Неможе да излезете от филма в който са ви набутали.

87

Анонимен

преди 6 години

До До 75Образованието беше безплатно и на световно ниво. Сега е скъпо и не струва.