104

Анонимен

преди 6 години

ГЪРБОТРОЛОВЕТЕ, ТРОЛОВЕТЕ НА 10 ГОДИШНОТО КОРУПЦИОННО ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ СА НАЛАЗИЛИ ТЕМАТА.

103

Куку

преди 6 години

Ба тая наистина се взема на сериозно. Ще си остави Бойко работата и ще дойде в парламента, заради глупостите на Корнелия. Другарке, виж се в огледалото ***, минало ти е времето да дойде някой заради тебе

102

Калинка

преди 6 години

Вместо да ходи нагоре надолу да уважи българския парламент! За какъв се мисли банкянския човечец, не е по-голям от парламента? Всички знаем какво очаква високомерните ръководители

101

КОЛАПС

преди 6 години

И анаграми на думата КОЛАПС:ПОЛ, КОЛ, ПАС, ....избери, намери....

100

Шопа

преди 6 години

Евалла Бат Бойко!Голем си!

99

Анонимен

преди 6 години

Бойко не дойде, защото замина за Давос на среща с милиардерите! Власт, власт ама паричките са му по-важни!

98

Анонимен

преди 6 години

бе тая ли ше бори корупцията бе, и оня от червен бряг, финансиста - дето занули спестяванията на хората! тия са за линч!

97

Ха-ха

преди 6 години

Хич не му пука на ББ за напъните на Нинова. Тя много го харесва, ама нещо сърцата им не се посрещат

96

Червената шайка

преди 6 години

Изпълнява политически поръчки на масква ... не че някога са правили нещо другоНо не им се получава ... даже и най запалените русофили не искат да живеят в расийката ;)

95

Анонимен

преди 6 години

Тази Нинова или политическата Анита Мейзър наистина е полудяла от злоба . Така си е повярвала , че е станала за смях на всички нормални хора в БСП .

94

55

преди 6 години

Прав е Слави, няма такава държава. Нагли и прости гербери взели властта с фалшификации на изборите, които крадат яко като за последно. Щели да се справят с корупцията след 3 г. Така ще е нали затова правехте протести, окупации, измислени кризи да вземете властта докато има европейски средства до 2021 г. След това, българина кучета го яли, а вие с милионите да си живеете живота. Време е да изринем ***. Народът спи, управляващите си развяват байряка, медиите и прокуратурата прикриват далаверит

93

Курнелия-милионерка

преди 6 години

През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи. Ако Д. Благоев ги види от някъде ще се обърне в гроба

92

Тошко

преди 6 години

Не знам, каква е Нинова, но Борисов е страхливец и нагъл човек. Кой мин.председател до сега е отсъствал от вот на недоверие. Никой. Е тогава какъв е Борисов и мисли ли въобще за България и за българите ???

91

Анонимен

преди 6 години

Мда, на Нинова Борисов й е виновен за всичко: за падането на комунизма, за кредитните милионери, за провалените правителства на БСП, за ланския сняг... За всичко.

90

Анонимен

преди 6 години

Тролчета, не се напъвайте да пишете глупости. На всички вече е ясно, че ГЕРБ и БСП са като дупе и ***. Нито ГЕРБ са управляващи, нито БСП са реална опозиция. Боко им подхвърля трохички и комуунетата го играят недоволни. Заедно окрадоха България.

89

Я гледай....

преди 6 години

Нинова , Борисов има важни срещи , както бе казано и няма време да се занимава с глупостите ти. Да не си измислила нещо ново?

88

Анонимен

преди 6 години

Корупцията трябва да се разглежда на закрита партийно заседание на БСП като основатели, ползватели, покриватели на свойте и дебилско нагло обвинители.

87

Пророкът Гочо

преди 6 години

Отишъл за пореден път да спазарява кожата.

86

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ е в много деликатна ситуация!!!Борисов, направи няколко много големи геополитически грешки и ако досега не му обръщаха внимание, този път му обърнаха.Тук, даже няма нищо лично, но този път.., а без бащицата не знам какво ще правят..Той самият го усеща това, лошото е че и БСП реално трябва да се реформират из основи, тъй като 27 години по-скоро не искаха властта, а сега я искат?! Има ли единомислие в редиците им и може ли да се разчита? Или пък ще се чака новия политически субект - спасит

85

ГЕРБ СА КОМУНИСТИ

преди 6 години

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ СЕ ПРАВИ НА ВЕЛИК ВОЖД, НА ПОЛИТИК ОТ СВЕТОВЕН МАЩАБ И ПР.НЕ СТАВА. ИЗПОЛЗВАТ ГО САМО ЗА ПРОБЕН БАЛОН - ДА ОТИДЕ ПРИ ЕРДОГАН КАТО КУРИЕР ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО.