34

Щирлиц

преди 6 години

Далече от ЕС/ЕС,далече от гербо-комунистите.Просто е.

33

КОЙТО

преди 6 години

КОЙТО ИСКА РАБОТА В ЗАВОД.КОЙТО ИСКА БЕЗПЛАТНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ.КОЙТО ИСКА МИНАЛОТО ДА СЕ ВЪРНЕ.БЯГАЙТЕ В СЕВЕРНА КОРЕЯ. ТУК Е КАПИТАЛИЗЪМ И НЯМА ПРОШКА ЗА НИКОГО. ТУК ЧОВЕКА Е КАТО ВЪЛК. ГОНИ ПЛЯЧКАТА , УБИВА, МАЧКА. МНОЗИНСТВОТО ОТ БЪЛГАРИТЕ ИСКАТ ДЕМОКРАЦИЯ - 500 000 ПРЕСТЪПНИКА СВОБОДНО ОБИКАЛЯТ ВЕЧЕ 10 ГОД. И НИКОЙ НЕ ГИ ЗНАЕ КЪДЕ СА. ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ.ПРЕЗ ТОТАЛИТАРНИЯ ЖИВОТ НА ОБЯД ВСИЧКИ РАБОТЕХА И НЯМАШЕ ХОРА НА УЛИЦАТА И В КАФЕНЕТАТА. СЕГА КАФЕНЕТАТА СА ПЪЛНИ, БОЛНИЦИТЕ СА ПЪЛНИ

32

Симеонов

преди 6 години

И кой ще работи в тези заводи?Мечките и вълците ли?Аз съм възрастен човек и помня как комунистите ограбиха имотите и инвентара на селяните,прокудиха ги от селата, в 1990 г. 80% от българските села вече нямаха училища, нямаше млади хора.Как ще върнеш младите обратно по села и малки градчета-абсурд."Съвсем случайно", картинката в Русия е същата като у нас.А в Турция и Гърция селата са живи и пълни с деца, да ти е драго да ги гледаш, но те имаха огромния късмет да се разминат с комунизма.

31

Анонимен

преди 6 години

POMAZI.

30

---

преди 6 години

Заводи- това трябва в БГ. Това е и начина за борбата с корупцията. Измама е първо да борим корупция, че после щели сме да станем богати... Да, трябва да има мерки срещу корупцията, но главната борба е да има заводи и инфраструктура. И най- важното ЕС да не е толкова престорено гнуслив от нашата корупция и да идва сега и да финансира заводи. А то инак винаги ще си напериш причина да не инвестираш- ЕС са царе на двойната нутела и ще ти обяснят, че такава сме си я обичали- без какао.

29

Анонимен

преди 6 години

Има гласове, точни, смислени на кой да ги чуе. Унищожиха за 28 години всичко и промишленост и селско стопансто и пазари. Сега демократична беднотия . И нещо с много труд и мъка да произведеш няма на кого да го продадеш , ако случайно има е на безценица.Затова тези пригранични райони за кратко се обезлюдиха. Но на кой му пука.

28

фенер

преди 6 години

Заводи? Бачка ви се цял ден в токсична среда за 300Е? И след 40 години едно и също 4-5 години мизерна пенсия и толкоз...Направете си кооперации ,събирайте гъби и билки.Гледайте шафран,бадеми,орехи , лешници .Къщи за гости -свобода!

27

Сп??нс

преди 6 години

Крайно време е в Родопите да се напълни със заводи, както е в Алпите - завод до завода.

26

ОНЗИ

преди 6 години

ТЪЖНО!!! Демагогия лъжи хайдуклък - ОНЯ ДЕБЕЛОСЕРКО ББ КОЙТО ХОДИ САМО ПО СВЕТА И СИ ВЪРТИ КОМБАЛИТЕ АКОИСКА ДАУПРАВЛЯВА ТРЯБВА ДА СЪЗДАВА ИКОНОМИКА - чудя се как този *** ще стори това!!! ВЪН ОТ ДЪРЖАВАТА НА ТАКИВА....!!!

25

PILOT

преди 6 години

Да извикат специалиста от Драгалевци и да му хварлят един як бой и друго ! Лесно е да затваряш, а много трудно да отвориш особенно.когато си беден като мишка!

24

Анонимен

преди 6 години

Сокола няма ли да отвори заводи или пристига само когато има избори?

23

Анонимен

преди 6 години

Глас от Родопите: Тук ще има Европа, когато се отворят заводи! До тогава тук ще бъде русия както е било през последните 73 години.

22

Възможно ли е?

преди 6 години

Ами, направете РМД-тата обратно заводи!?

21

Анонимен

преди 6 години

Какви заводи в Родопите? Еко-био талибаните не дават, те си живеят в София, но пък добре знаят, че хората от Родопите до Пирин, трябва да живеят в тежка мизерия, защото така е еко.

20

PD

преди 6 години

А каза едно наше момче на Хората:Не всяко зърно ще даде плод, още повече, тези които имат слаб корен. И КОИ бури КЪДЕ, ще ги отведат е съдба. Едни ще върне силни, други ще погуби, но майка България, помни и по големи бури, от КОИто е оцелявала, и пак ще оцелее. А до тогава, като всяка майка, може и ще чака. Защото Родопи е Майката, а Хората са нейните синове.Останалото е рев, на неосъществила се мечта, на слаб корен. Или неоткрита съдба, от друг филм.

19

Анонимен

преди 6 години

"тук е смисълът на живота - при корените Точно казано и на място .. Ала питайте кой е виновен корените да се изтръгнат Кой кой ще е виновен след 20 години че Майка България няма да я има ! КОЙ ?

18

PD

преди 6 години

Не и трябва Европа, на Родопа.И сега който бяга от Европа, се заселва във Родопа. И понеже Родопа е качество, не е за всеки. Няма нужда да го превръщаме в ширпотреба. За това си има масовки, наречени курорти.

17

Анонимен

преди 6 години

турция- най-бедната и най-жалката нация в света. турците - световни шампиони по измиране

16

Некъф

преди 6 години

Когато престанете с вашия откачен ислям тогава ще се появят и заводи

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 12. Тоз 12 само от тоалетна хартия и банани се интерисува. Е който яде само банани не му стига тоалетната хартия я.