17

Анонимен

преди 6 години

До FansofAlcoholДега, Тулуз-Лотрек, Модиляни, Достоевски, Мусоргски, Росини, Петров-Водкин, Гойя, Франс Халс, Рубенс, Дюма, Джек Лондон, Хемингуей, Омар Хайям, Пушкин, Григ, Рудаки, Щраус, намерете ми трезвеник между тези мъже!

16

Бандит

преди 6 години

Случва се това: Излизаме от филма и се връщаме в реалността.

15

Анонимен

преди 6 години

Алкохола бил вреден. Да вреден е но зависи от количеството. Няма по добро лекарство за опънатите през деня нерви от едно добро питие в приятна обстановка вечер. Не познавам трезвеник който да ми е за пример. На всички им личи.

14

Анонимен

преди 6 години

Свестен човек, който не пие аз лично не познавам.Може животът да е до 50г., но поне няма да е изпълнен с водичка, полезни сокчета и всякакви здраводловни буренк в менюто.

13

Анонимен

преди 6 години

Какво се случва ли ? Нищо особено, просто изтрезнявам.

12

FansofAlcohol

преди 6 години

Всъщност много от великите хора са си били пияндета.Като цяло алкохола може би е виновен и за много положителни неща.Най-елементарните от които е, че някой хора орикват любовта на живота си и разкриват чувствата си пред любим човек точно под въздействието на този "лош" алкохол.Да не говорим, че руснаците спират нацистите заради голямата роля на алкохола, издържат нечовешки лишения.А и аз не съм видял читав, трезвеник.Всичките са особняци и то големи.Така, че който иска да вярва.

11

мдааа

преди 6 години

Алкохол - всичко над 2-3 МАЛКИ (330 мл) бири СЕДМИЧНО вреди на черния дроб. Може да се досетите за еквивалентните колечества вино или твърд алкахол. Това е истината, от там нататък всеки си решава - аз не съм въздържател...

10

Шиши Кифтето

преди 6 години

Па я кат шморцам па си пиа мастиката с ракиа и маам шкимбе с чесан джумерки жолан сас зеле и кат омаам пеш шест ракии и сам мноо добре и кат пусна Азис опсаа опсаа опсаа опсаааа кеф ама кеффффффффффффф и кат набиа жината ох мамааа *** мноо кеф ба и кат осмуча ощи пет мастикааа ох бе мноо убаво беееееееее

9

Анонимен

преди 6 години

До Проктолог 2Алкохола е ВРЕДЕН във всякакви количества!!!ВРЕДЕН!Набий си го в тъпата глава.

8

11

преди 6 години

Ъм тъй е, кат не можеш да пиеш нормално. Винаги съм се чудил на тия, които не си знаят границата. Пиеш си две бири или една ракийка вечер и приключваш. А на купон цяла нощ се остава, само ако има жени. Иначе няма смисъл. Тва е ...

7

Анонимен

преди 6 години

Алкохола не прощава на никого. Той те превръща в това което никога не сте го и сънували. Въпреки че има и изключения които са рядки но все пак ги има. Един приятел пиеше и то в големи количества но голямото ми учудване беше че си оставаше такъв какъвто е и трезен. Само по погледа му си личеше че е употребил алкохол. Нито залиташе нито говореше празни приказки просто се държеше като трезвен. Такива пиячи не се срещат често. Но пък си отиде от този свят на 50 години. Алкохола е отрова!

6

Тръба

преди 6 години

Не пия, не пуша и по жени не ходя. Имам само един порок - лъжа.

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимно 5Сигурно държавата и народът са виновни че си АЛКОХОЛИК!!!!!!!

4

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

михаела почва да ми се види не чак толко убава :(

3

Анонимен

преди 6 години

По голяма глупост не бях чел.

2

Проктолог

преди 6 години

Рязкото спиране на алкохолът може да има сериозни последствия за човека. Разбира се няма нищо по-хубаво от умерената употреба, както на алкохол, така и на почти всичко, дори вода, храна, цигари и т.н.

1

DALI

преди 6 години

Пияници ,Сега ще станат защитени от Турция - ГРЕЙ Деца .