56

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 57Тенис и елит са две НЕСЪВМЕСТИМИ думи.Като знам какви каиши обикалят кортовете в София и ми призлява.Лошото е че на всякъде по света около кортовете само избийколци.Някой е казал че е престижно да се играе тенис и всички селяни са "ЮРУШ на МАСЛИНИТЕ".Самият факт че един асковски селянин го раздава тенисист е ПОКАЗАТЕЛЕН.!!!

55

Andreshko

преди 6 години

Григор Димитров изтърва златната възможност да спечели Аустралия опън,след като най-големите му противници отпаднаха. Едва ли ще има друг такъв златен шанс.

54

Сандо

преди 6 години

Гришо е там където никой друг българин е стигал. Хайде завиждайте и руптайте експерти

53

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да си говорим Григор е номер 3 в една отчайващо слаба конкуренция, като изключим Надал и Федерер, които са от друго измерение. Не може двамата отново да са недостижими на върха, след като единия е на 36, а другия на 32г. Не може играчи без спечелен турнир от шлема, или максимум с един, да са в топ 10 и то трайно. Това показва слабо ниво, слаба генерация. Но въпреки всичко, нашият е номер 3, което е факт и е нечувано постижение в този супер елитен спорт...!

52

Niki

преди 6 години

Коментарът на Ваня е абсолютно точен за Гришо!!Винаги трябва да удря близо до крайните линии,не слаб,техничен,подсечен ретур ...в центъра на корта!Ако продължава така,ще пада в ранглистата!Сервисът му е 50% успеваемост ,първия!Толкова безпомощен беше днес...ако беше срещу Джокович...Гришата щеше да падне тежко!!

51

Az

преди 6 години

За да си номер 3 в света трябва да се напрегнеш не малко. Едва ли са много хората стигали до тази позиция без да са печелили турнир от големия шлем.

50

haho

преди 6 години

До ВаняДва въпроса - Треньор по тенис си или бивш състезател с богата визитка? С какво загубата или победата на Григор обезценява/подобрява твоя живот, твоите взаимоотношения в семейството?

49

Пиер Дришар

преди 6 години

Винаги след тежък мач Дрищо пада - нормално е . Няма психика и физика за 2 или три тежки мача. Ако мачовете са през 5 дни може би ще е номер едно, обаче те не са. Точно по това се отличава от най-големите в тениса. Но все пак да достигнеш номер 3 си е сериозна работа. Нека не храним празни надежди и да искаме от него да става номер 1. Ако стане - здраве да е , и това дето е постигнал е много. Харе Кришна

48

Анонимен

преди 6 години

Вече не ви ли писна да пишете за този Григор, хайде оставете ни да си починем от него.

47

Анонимен

преди 6 години

Тръндафор Хасковски хвана влака.С просто око се вижда че на Тръндафор мястото му е около 40-50 в АТП.Това че повечето звезди си бяха взели неплатен отпуск го класира мнооого НЕЗАСЛУЖЕНО напред но сега ще се върнем към нормалното (първи-втори кръг ПакПадналов).П.П. Не бил разбрал "къде сбъркал" .......ХА-ХА-ХА, ами да му кажа........

46

До предишния

преди 6 години

Гришо никога не се е хвалил наляво-надясно, че ще спечели турнира. Такива бяха очакванията на такива като теб, които сега приписват собствените си брътвежи на Гришо. Гришо имаше същите очаквания, както всеки друг тенисист - очаквания до следващата среща, че ще покаже играта си. Е, и Гришо едва ли е очаквал, че дядо му ще почине по време на турнира.

45

Анонимен

преди 6 години

Григор беше тръгнал с голямата кошница, хвалеше се наляво и надясно как ще спечели турнира, но май това му изигра лоша шега.Дано си извлече нужните поуки за в бъдеще и да приказва по-малко.А повече да тренира и да се изявава на корта, а не по креватите на разни застряващи манекенки четвърта употреба.

44

Ъперкът!!!

преди 6 години

Гра гра гра-изсмя се отново стария гаргарок на още-повече развален австралийски език бре!Известния по Света и у нас град от СЕЛСКИ ТИП-наречен на местен жаргон ХЮСТЪН-а всъщност АСКОУЮ е родил и отгледал не само този "МЕГАвелик"измислен преко сили незавършил и пети клас тенЕсист,дето КАТЕГОРИЧНО ОТКАЗВА да играе за Дейвис Къп от името на вулгариа бре!Ха ха ха!Та този фиксиран от стария гаргарок градец е баща на първите обирджии на банки бре!И на оня дето през 1978 година с автомобил уби 6 деца!!

43

Анонимен

преди 6 години

Гришо да не се ядосва.Ако се има впредвид предишните му срещи на АО даже трябва да е много доволен , че стигна до тук.

42

Статистика

преди 6 години

Според статистиката къде е "сгрешил" Гришо. Сгрешил е в по-малкото асове - само 7 срещу 13 на Едмънд. Сгрешил е и в двойните грешки - 7, а Едмънд има 4. Сгрешил е и при уинърите - само 32, а Едмънд има 46. Сгрешил е и че не печели достатъчно точки при първи сервис - Гришо има 68%, а Едмънд 75%.

41

Жоро

преди 6 години

значи ако не станеш 1, не си се развил и кариерата ти е пълен провал...малИ к'ви злета има тука :)

40

Ъперкът!!!

преди 6 години

Гра гра гра - изсмя се стария гаргарок на развален австралийски език,бре!И каза-ха ха ха!!! Та некакъв ПИШМАН тенЕсист от ДОЛИНАТА на ДЪЛБОКИТЕ ***-МЕГАполисът известен като Хюстън,а иначе най-осмивания във вулгериа град от селски тип АСКОУЮ е раждал и ще ражда много по-велики същества бре!Ха ха ха!Като например великия финансист Ице Бисераки бре!Или МЕГАвеликия ПРИВАТИЗАТОР колето Банев бре!Ха ха ха!!! Или шефа на ШУРО-БАДЖАНАЦИТЕ бре-некакъв ГЕРБЕРАСТКИ масон - Добрев бре!пп-Пийте УРАНжада!!!

39

Ваня

преди 6 години

Гришо не знае къде е сгрешил? Ще му помогна, защото треньорът му е ням ! 1. По изключение трябва да се използва бекхендът -- като подсичане /топспин/ и страничен фалц! Много по-добре е да е прав и силен удара! 2. Да не подава /връща/ винаги в съперника! А да връща -- по настрани! Ако продължава така -- ще пада ! 3. Да играе агресивно и със силни удари, а не технично като дете!

38

Анонимен

преди 6 години

Да станеш трети в света, означавало да не се развие!!!Боже, боже, прибери си вересиите.

37

Анонимен

преди 6 години

Това май беше тъжният край на един измислен герой. Защото вече е на 27 години, а новата вълна от млади тенисисти настъпва.Григор така и не се разви след оня турнир за юноши в Уимбълдън, който спечели преди 10 години.