191

Запознат

преди 6 години

До Анонимен--181;Вземи прочети написаното от брата на Митко Палаузов и тогава драскай глупости. Той добре описва как родителите му и Митко стават партизани. Бащата кръшкал и били пред развод с майката. Той отива на среща с *** а майката и детето го проследили . Маката и детето са забелязани и ония ги вземат с тях за да не ги издадат.Ястребинчетата са използвани за прикритие от ***.При атентата в Св.Неделя са убити над 45 деца, 13 Генерали , министри и др. Общо 280 ЧОВЕКА.

190

Анонимен

преди 6 години

Пак ли манипулатори-професори-историци-масони ще пълнат главите на децата с фалшификации?

189

Жибор

преди 6 години

Ястребинчетата вие ги убихте,вие им правете паметници- те са жертви на комунизма,без вас те щяха да си останат живи!!!

188

Пръц

преди 6 години

При хилядите избити без съд и присъда от т.н. "Народен съд" непосредствено след 9.9.1944г.

187

Анонимен

преди 6 години

За ястребинчетата няма документи,а събитието е много дребно за да бъде заемано място в учебника. Няма никакви доказателства какво всъщност е станало- тях може самите комунисти да са ги избили,за да си намират поводи да избиват невинни хора после.

186

Анонимен

преди 6 години

Ястребинчетата са подрастващи терористи и съвсем резонно им се е случило каквото им се е случило.

185

Анонимен

преди 6 години

"ястребинчетата" се оказа че са разстреляни от техен човек...което не е изненада разбира се

184

Анонимен

преди 6 години

Точно комунистите да говорят, когато са ос.рани до уши - то не бяха доносници, лагери, убийства, колко пъти разоряват държавата. Да си вървят в азиатски Сесеристан.

183

Бай Оня

преди 6 години

Ало мръсни комунисти стига с вашите глупости. Достатъчно осакатихте ученето на история по време на соца.

182

Анонимен

преди 6 години

"Отиде в затвора,попадна сред хора и стана човек".... И такаааа,комунистите са вербовали криминални престъпници,които в последствие стават жестоки инквизитори и убийци на хиляди българи,недоволни от комунистическата власт.А що се отнася до ястребинчетата и Митко Палаузов ,виновни са пак комунистите,които са ползвали децата си като жив щит,за да си спасят задниците.А какво прави Митко Палаузов в балкана при партизаните?тТова е идиотска постъпка на баща му.

181

Анонимен

преди 6 години

Ха ха АМтроловете са като АМгъл! Пихтия наместо мозък но така е евроатлантическите ценности никому не прощават!

180

Анонимен

преди 6 години

Който е отрасъл с Митко Палаузов няма как да се съгласи с евротолерастите! Историята не трябва да се преиначава. Капитализма като строй е доста по див и краен. На един богат милион бедни! И двата. Строя са като двете страни на монетата. Но все пак социализма е по добрия!

179

Циник

преди 6 години

И пак "рускини" ... червени текезесарски *** - с носталгия по комунизма!Как се не свършихте - племе долно!***...продажници...червена сгaн!

178

Тъпанар

преди 6 години

"Същевременно, няма и дума за убийството на Стамболийски, за първото в света антифашистко въстание Септемврийското въстание." Хм... Очевидно става дума за 23-та година. Ама тогава за какво антифашистки въстание говорим? Понятието фашизъм, не тръгва ли от Мусолини някъде къде 33-та?Тва комунистите сте голяма работа маамустара. Хайде, не бъдете скромни! Кажете си, че революцията през 17-та е била против атомното оръжие на белогвардейците... ***.И!

177

Анонимен

преди 6 години

Ястребинчетата са поредната комунистическа Лъжа!Измислени грой на комунизЪма!

176

Анонимен

преди 6 години

Добре че беше социализма, та българите да разберат, че освободителите са поробителите на България !

175

Анонимен

преди 6 години

Добре че беше социализма, за да построи България. Огледайте се около вас - колко сгради, улици, квартали, пътища, обществени сгради, останалите работещи предприятия, електроцентрали, комуникации, язовири и пр. са построени тогава, и колко -преди и след това.

174

Анонимен

преди 6 години

До РускиняА защо не си зададете въпроса какво щеше да се случи на България, ако беше отказала да се съюзи с Германия? И в какво се изразяваше този съюз? Да допусне германски войски на своя територия и да търгува с Германия.Ако бяхме отказали, щеше да ни сполети съдбата на Югославското кралство - да ни прегазят за два дена, да загинат много българи и в крайна сметка немците пак щяха да разположат войски на територията ни и да грабят стоките ни безвъзмездно!Мислете, преди да пишете!

173

Анонимен

преди 6 години

Те така както масово напускат страната, скоро няма да са нужни учебници, защото тези които ще останат, не могат да четат! Да сменяме историята така както отърва на предателите които са на власт, да ни я диктуват отвън, да я отричаме, ни прави една долна робска пасмина! Народ не сме били никога, и сега продължаваме да доказваме какво жалко зомбирано племе сме! Оставиха ви без бъдеще, и от 30 год. ви трият и миналото и вие блеете! Ще изчезнем и с нищо няма да ни запомнят!

172

До Рускиня

преди 6 години

Госпожо!Защо се правите, че не знаете на какво са били подложени българите точно в тези наши територии, които или не са включени в границите на нашата държава след Освобождението и след Съединението, или насила са откъснати от българската държава след Първата световна война?Именно за да си върнем тези наши земи и да спасим сънародниците си, които ги обитават, ние ставаме съюзници на Германия през ВСВ, но не изпращаме войници на фронта!Защо никой не се сеща, че и България има свои интереси?