28

Аню

преди 6 години

Ама как така се знае предварително кога точноще се появи грипа? Знаят онези,които ще горазпространят! Това е фармацефтичната мафия. Всяка година си определят точно времетоза големия удар. Това са зашеметяващи печалби.

27

Анонимен

преди 6 години

На такава статия- такива коментари

26

Анонимен

преди 6 години

Не си давайте парите за ваксини, защото не се знае какъв ще е вируса. Пък и те си мутират постоянно и ваксината може да не пасне. По-добре си вземайте добавки за засилване на имунната система.

25

До Аз знам

преди 6 години

Остави ги пич. Не можеш да спориш с *** хора. Опитай се да обясниш на онази секта в щатите дето е решила, че земята е плоска и всички доказателства в противното са изфабрикувани, нещо и ще получиш подобен резултат.

24

Анонимен

преди 6 години

Това за самолетите и за химическите следи, не е теория на конспирацията, а чист заговор срещу човечеството.

23

Аз знам

преди 6 години

Грипът се праща от обединена коалиция на марсианци и друга извънземна раса, която живее на космически кораб разположен до Сатурн. Те подготвят масирано нашествие в България с цел изсмукване на мозъчно вещество. Единственото, което ги спира до сега е притеснението породило се след прочит на форумите, че може да останат гладни.

22

Анонимен

преди 6 години

Фармацевта така и не даде адекватно обяснение откъде идва грипа щом не се пуска изкуствено, от което се разбира за какво иде реч! Хубав ден на всички!

21

До До 20

преди 6 години

Трябва ли да съм политизиран, че да се дивя на идиотщините за самолети пръскащи грип и за появата му на конкретна дата от календара. Понеже не вярвам да съществуват чак толкова глупави хора, се чудя какво целите с тези приказки за лека нощ.

20

До 20

преди 6 години

Първо се деполитизирай преди да коментираш такава тема! Ти сигурен ли си че тогава е имало грип, те историците по поръчка много работи могат да ти кажат!Аз съм сигурна,че някой го пуска!

19

До До Фармацевт

преди 6 години

А ти дай обяснение как така се е появявал по същото време още когато не са съществували самолети, црута, кгбта и тн

18

До Фармацевт

преди 6 години

Ок, айде дай адекватно обяснение от къде идва грипа точно на 20-ти януари или около тая дата! Ама адекватно, така че да ти повярвам,защото и децата не ви вярват вече на вашите измислици!

17

Фармацевт

преди 6 години

Абе кви са тия глупости, че някой умишлено ви зарязава или, че прави вирусите в лаборатории бе. Айде малко по - сериозно. Еволюцията е факт. Приемете го Антибиотиците не лекуват вируси, а само бактерии. За вирусите има антивирусни л- ва като изопринозин. Никой не ви пръсща отгере със самолетите, на тва вече и малките деца не вярват. Рошото е, че грипа е коварен, продължава и до две седмици. Парацетола няма противовъзхалителни свойства. Има ги метамизол натрий като сашета диалгин. *** народ.

16

Анонимен

преди 6 години

Грипът е вследствие на химическите следи, оставяни от самолетите. Защо всяка една copocoиднa медия, пропуща, да отбележи това?

15

Летчик

преди 6 години

Ко стаа? Че го пръскаме ли грипа :)

14

Анонимен

преди 6 години

Ами няма как да се предпазим. Аз се заразих от моята зъболекарка, която през минута се секнеше в някаква носна кърпа. Като се разболеем не си седим по къщята, ами ходим на работа, по автобуси, по молове и така става епидемията.

13

Димов

преди 6 години

Доста добре в статията е нописано как да се предпазим! :)

12

Анонимен

преди 6 години

Ясно е че някой го пуска, то просто не подлежи на коментар! В задачата се пита кой и как да се уловят тези мошеници!

11

Анонимен

преди 6 години

До *Каква ваксина срещу кариес бе, това е все едно да се ваксинираш против счупване на крайник... Аре стига глупости!

10

До даа

преди 6 години

Интересно, появяването на грипа винаги съвпада с хубавото време, когато и летят самолети със странно неизчезващи следи по един час! Странно съвпадение!

9

дааа

преди 6 години

Пръскането отгоре дава резултат,ГРИииииип!