20

Анонимен

преди 6 години

Имаме земя в междублоково пространство в Дружба, обаче общината не дава да строим, можело само детска площадка да се прави. Как на другите има дават да строят, някакъв подкуп ли се дава? ;)

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17 Я намали малко злобата! Това, че някой си там има имот, все още не му дава право да строи каквото му хрумне и както му хрумне.Има ЗУТ! И ако нямаше корупция, щяхте да видите тогава небостъргачи. Хубавите квартали в София заприличаха на кичозни гета, високи, ниски, никакъв стил, и съседът ти наднича в спалнята.

18

яяя

преди 6 години

га яде кифтетата не рива, много ясно че ще застрояват, това са частни парцели, основната причина да не си купя там апартамент, и че няма инфраструктура, това е манастирски ливади 2

17

Анонимен

преди 6 години

Един от протестиращите ми е колега се лян че, дето си купи на зИлено апартамент за 1500 евро на квадрат. имало гледка към Витоша. Същият този сега ни кара да се подписваме на няаква петиция, защото му застроявали пред блока и от 4-те места щяло да има блокове. Ами добро утро бе селя ндур, нали ти казахаме че така ще стане, нали си говори с инвеститора, че и този парцел е негов, ама нямал да го застроиТова са частни имоти и всеки би трябвало да има право в рамките на закона да си го ползва...

16

Анонимен

преди 6 години

Не е важно на мен да ми е добре, важното на Вуте да му е зле! Не е важно каква мизерия е в нашия квартал, важното е, че хората в Кръстова вада са по-зле от нас! И после що сме били най-замърсената и най-бедната столица в ЕС...

15

Софиянец

преди 6 години

Кат ядоха кифтетеа/купуваха хАпартаментите не реваха, сега другите кат купуват риват, що така.А и като дойдат селяните в София и някой пробута апартаменти насред зелените ливади, що си мислят че общината трябва веднага да им строи инфраструктура? Да си искат улиците от строителя дето им е продал имота!

14

Фалш

преди 6 години

Има един лаф,който описва ситуацията в квартал Кръстова вада......Късно е чадо...мандалото вече хлопнаКакво иска този господин...?..значи той е дошъл от провинцията..купил си е жилище в квартала,който още преди нямаше инфраструктура,но сега протестира срещу останалите пришълци дето се заселват там...еми нагло е !!!

13

Анонимен

преди 6 години

Костадинчо мамин, ми ти от кое село се довлече в София, бе златен ?Щото ако беше софиянец нямаше да се завреш в Кръстова вада.

12

до 11

преди 6 години

И какви са тия много хора, които живеят в така нареченият КВАРТАЛ, който само преди 7-8 години си беше една поляна.Новодомците да се благодарят на алчността на Диков и Фандъкова, които издадоха разрешителни за строеж, заобикаляйки Закона.

11

Анонимен

преди 6 години

Ох, ама не се ли сещате, че освен Коцето в тоя квартал живеят много други хора. Това, че той като по-известен е говорил по въпроса не значи, че засегнатите проблеми са само негови. Говорил е от името на целия квартал. Така, че не знам какво нападате човека, след като и бай Пешо щеше да каже същото, ама щеше да му е по-трудно да си формулира мисълта.

10

Анонимен

преди 6 години

Аз пък като стар софиянец много се радвам на новоиникващите квартали около София, като Кръстова вада, Малинова долина, Манастирски ливади.Хубаво е идващите селяни да се концентрирарт в определини презастроени гета и да не ми щъкат напред-назад из София.Да си мякат там на воля по междусъседски.

9

Анонимен

преди 6 години

Аз предлагам около къщата Коцето да се направи един зелен пояс с диаметър километър с обществени средства, за да може човека да си е спокоен, пък онези с имоти в попадащи в зеления пояс, няма как ще трябва да се примирят, все пак помнете, че най-важно сега е еко-био-хипито да си пуши джойнта на спокойствие.

8

Анонимен

преди 6 години

Ами тоя дето се прави на Доктор, да гопитам - той защо е дошъл в София ?И защо си мисли, че той вече като е дошъл, никой друг след него няма право да дойде ?

7

Анонимен

преди 6 години

Ами, Калки, имаш милиони, купуваш си една къща в Тетевенския балкан и си живееш на чисто и зелено. Да, ама там няма пред кого да се пъчиш, нали ?Щото бабите на село не им дреме, че си някаква измислена телевизионна звезда.

6

Анонимен

преди 6 години

Чудя се как се получи така, че най-големите еколози на планетата се набиха в София? Колко села има, колко гори, планини, пещери и т.н. има, пренесете се там драги ми природолюбители, София е урбанизиран район, какво правите тук? Ама въздуха му бил мръсен, отиваш на село да дишаш леко, ама зеленина искал, хайде на село, да копаш двора.

5

Анонимен

преди 6 години

Така им се пада на парвенютата. Освен това за какво са им тротоари, като се движат с жипки.

4

Анонимен

преди 6 години

Не знайно защо едни хора се мислят за последна инстанция по всички въпроси. Виждаш ли хипито Калкин си направил къща там и вече никой няма правото да строи там!? Няма такава наглост, егоизъм и лицемерие! Не може да се разпореждаш с чужда собственост, това българина кога ще го проумее най-сетне. Едно е да има общ устройствен план с ясни правила какво строителство е допустимо, съвсем различно е да искаш мораториум на строителството.

3

пепи

преди 6 години

Кой ги кара новодомците да купуват и да купуват.Ако не се търси няма да се прави.

2

А вече

преди 6 години

построените блокове върху червени площи ли са били изградени. Зелени площи на село. Тук народа трябва да живее и изкарва пари. Като отида в германия е къща до къща през 5 метра, зелената площ е два метра пред сградата, ако въобще има такава.

1

bilder

преди 6 години

Подкрепям абсолютно идеята ! Безотговорното отношения на държавните органи постави в пирамидална структура строителите там ! просто не се спазват никакви планове и стандарти... да не говорим за комуникации , като канал, пътища !!!