171

Анонимен

преди 6 години

До РАБОТНИК 177Журналята са тежки провинциалисти като Тръндафор Асковски и за това не чакай обективност.Гледах мача с кириос по немският Евроспорт...........коментаторите говореха за "човека от Асково" с неутрален позитивизъм като за играч от топ 30-40.Жалка история.А в Бг телешкият възторг на бг коментаторите в Евроспорт отдавна ме е отлазал да гледам тенис.

170

Ъперкът!!!

преди 6 години

Гра гра гра!Изсмя се отново стария гаргарок този път на развален австралийски език бре!!!Ха ха ха!!!Та по темата-скивай ся анонимнико дето пееш песен че Надал щел до края на 2018 година щел да бъде номер 50,бре!Става ли да си разменим телефони и скайпове и домашни адреси и да вържем бате един тарикатски бас бре???Ако това се случи-то аз на тебе пред камери ще ти дам 50 бутилки СИН ДЖОНИ,бре!А ако не се случи до края на 2018 година ти ще ме черпиш една УРАНДЖАДА,бре!Ха ха ха!!!Бууухаха!Става ли??

169

РАБОТНИК

преди 6 години

Истерията около Григор я правят журналистите,а може и А.Григоров да участва.Когато дружеше с М.Шарапова ни занимаваха с нейните учстия,а сега вече не се интересуват.Не може когато се спечели турнир 250 тук да надуват фанфарите и да се смята,че когато си обективен или не го харесваш си ***.Толкова може да играе и не трябва журналистите да изпадат в животински екстаз и да се надпреварват кой повече ще се подмаже.Представям си каква ще е истерията в София,нищо че не идват квалитетни играчи.

168

Анонимен

преди 6 години

Чилич отстрани Надал. Според тукашните корифеи, това е защото Надал не е добре със психиката. Надал не заслужава да е номер 1, а мястото му е някъде около 100-150. Надал се мотаеше по корта като муха без глава и до края на годината от номер 1 ще е номер 50. Какво ли ни интересува някакво Надалче от долина от селски тип на дълбоките *** и т.н. и т.н.

167

Анонимен

преди 6 години

Толкова смотан народец сме,че някакаво тенисистче е повод за баси коментарите.

166

Нада стегна багажа

преди 6 години

Надал също си стегна багажа! Чилич така го отнесе, че Надал се отказа в петия сет.

165

Всички са силни

преди 6 години

Вижте някои резултатиПърви кръг 16-ия загуби от 78-ия12-ия от 49-ия (Кайл Едмънд)18-ия от 117-ия29-ия от 168-ия9-ия от 41-ия13-ия от 80-ияи т.н.После 97-ия победи 9-ия на 2-ия кръг58-ия победи 4-ия в 3-ия кръг97-ия победи 5-ия в 4-ия кръга сега и 49-ия победи 3-ия на четвъртфиналите, а 6-ия победи 1-ия

164

Ъперкът!!!

преди 6 години

Гра гра гра-изсмя се стария гаргарок,бре!И се присети кой точно се е прочул от ДОЛИНАТА на ДЪЛБОКИТЕ ***,бре!Та в тази долина има град от СЕЛСКИ ТИП дето е вероятно НАЙ-ОСМИВАНИЯ град във вулгериа,бре!Та освен този незавършил и пети клас(!!!???) пишман тенЕсист-дето общо-взето само БИЧИ СТОЙКИ,както се изразяват съгражданите му-щастлив *** с МЕГАлуд КЪСМЕТ бре!Та от пиещите УРАНжада жители на Аскюоу-най и най-велики са-Ице Бисераки и колето Банев,бре!И некакъв гербераст-масон Добрев бре!!

163

Анонимен

преди 6 години

До Тинтири МинтириХайде погледнете от кого отпаднаха Доминик Тийм и Джокович преди да се разплискате с ганьовския хейт.И... си намерете сериозна работа.Да но видя ли как Джокович игра след 6 месеца отсъствие, със превързана ръка а и Тийм даде всичко от себе си в 5 геймов мач. А гледа ли как наш Гришо се мотаеше по корта като муха без глава, номер 3 но до края на годината ми изглежда повече като номер 30. Дано не съм прав но с това сърце на мишок не го виждам.

162

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТоку що и Надал отпадна контузен! Това беше уникален шанс нашият да играе финал.Ако чака другите да се контузят та той да стане шампион, тактиката му е на правия път. То си личи и от психиката му.

161

Анонимен

преди 6 години

Григор Димитров, цивилизационният избор на Българското европредседателството!

160

Анонимен

преди 6 години

Току що и Надал отпадна контузен! Това беше уникален шанс нашият да играе финал.

159

Анонимен

преди 6 години

Гришо и Волгин. Два свята. Единият е излишен!

158

Истукан

преди 6 години

Едмънд обърса един шамар за Григор и му изнесе много хубав урок. Харесват ми такива като Едмънд, които мачкат наред.

157

Анонимен

преди 6 години

Изключително досадно е постоянно да ни занимават с Григор Димитров. Няма абсолютно никакво значине дали въпросният Гришо е спечелил, загубил или завършил реми. Дали е увеличил банковата си сметка или не също би трябвало да вълнува единствено самия него. Да превръщаш някакъв спортист в идол, да се възторгваш от победите му или да ревеш при загубите му е признак на много, ама наистина много нисък интелект.

156

Анонимен

преди 6 години

Толкова проблеми, корупция и кражби има в България, че последния човек с който трябва да ни занимават е тоя Гришо ли е , *** ли е, Мришо ли е, въобще не ни интересува!

155

Анонимен

преди 6 години

до някой: те медиите направиха така хората да го намразят отваряш бисквити и хоп Гришо

154

До 159-ти

преди 6 години

Добре,добре, ти и ти като гербаджиите, българите били зле щото не работили!Изби си комплексите, ти си нов модел българин, айде сега тичай да измиеш Гришо след тоалетна!

153

някой

преди 6 години

Спрете се с това мразене по Гришо!В момента нямаме друг спортист, който да е на световно ниво в своята област, нормално е на него да му се обръща внимание.А друг тенисист едва ли ще имаме в следващото десетилетие.

152

Тинтири Минтири

преди 6 години

Хайде погледнете от кого отпаднаха Доминик Тийм и Джокович преди да се разплискате с ганьовския хейт.И... си намерете сериозна работа.