58

Анонимен

преди 6 години

Чалга мутреси с чалга живот и манталитет.

57

Анонимен

преди 6 години

Аман вече от чалгари, златки, шматки, плеймейтки и прочие пропаднала ***.

56

Анонимен

преди 6 години

Ха на бас, че няма да му вземат книжката.............та той не е карал пиян..........просто е вземал медикаменти, които са повлияли на тестааааа.............даааа

55

Абе

преди 6 години

Добър баджак е показала, може и да е "виновна".Нещо обаче в сурата не ме кефи.

54

По,

преди 6 години

ни интересува какъв е бизнеса на куфарния бизнесмен Добромир Гущеров и сина му Християн,колко работни места са открили,какви заплати,осигуровки плащат на служителите си и колко данъци внасят в държавата?

53

Свидетел

преди 6 години

Скандала в Домби не беше заради Светлана, а заради бившата на дебелака - Мара Отварачката. Друг нейн бивш се скара с него и охраните се сдърпаха. Иначе дебелата *** умря от страх и побърза да се изнесе от там.

52

Анонимен

преди 6 години

Е що лика прилика са си, елита в БГ винаги е бил в Домби

51

1000кила

преди 6 години

Заслужава си има пари да плаща

50

Анонимен

преди 6 години

Абе аз се чудя тоя как върти толкова певачки, манекенки и плеймейтки пък той я го вижте какъв е левент, същински Ален Делон.

49

Анонимен

преди 6 години

"плеймейтката била подложена на унизително отношение"Епа какво отношение може да имаш към парцалл? Трябвало е да си изтрият краката с тая.

48

ISSA

преди 6 години

Никой не се интересува от тези безполезни бацили..... Престанете да ги натрапвате на хората.... Има много интересни и полезни теми, за които да пишете!

47

Т.Петков

преди 6 години

Към Хенри - прав си! Те затова си плащат, за да са снимките им поне тук и медиите да ги коментират. От това живеят.

46

svinqta

преди 6 години

zashto ni zanimavate s aresta na tiq bokluci debeli

45

Горчиво

преди 6 години

Един тон грим ,коси на щипки ,супер къса бедрена става подхождат си да се вземат направо.

44

Анонимен

преди 6 години

Начииии да не чувам за лошо отношение към Светла общата! Няма кой да е останал недоволен при нея. Все пак момичето се самоиздържа в София от 10тина години без един ден стаж - това не е от недоволни клиенти. Колкото и буркани да са й пратили техните по рейса.

43

И сега според закона

преди 6 години

Отнемане на книжката за 24 месеца и глоба 2000лв гласи ЗАКОНА за отказ за алкохолна проба.Сега ще видим, дали пред закона сме равни:):):

42

Анонимен

преди 6 години

Значи е било бой за честта на момата. А тя, честта, кой знае в кое санитарно помещение на коя дискотека е останала, но блаженни са вярващите. Според мен този младеж баща му го гони да създава семейство уж за да улегне и за да не му спре издръжката, иначе не виждам какво се чупи да се жени на 29 за втори път. Все пак той се е опитал с политика и далавери да натрупа състояние, има някаква мисъл в главата. А синковецът дай му джипове и плеймейтки..

41

рокфелер

преди 6 години

тоя евнух кво да го праим ве само ги лигaви тия мадами *** и те гладни ***

40

Х

преди 6 години

Не ни занимавайте със свлачища

39

ЗАКОН

преди 6 години

Тук тази *новина* е в стил Корлеоне - плаща се на Журналисти да пишат в защита на Престъпника . А иначе закона е Категоричен - При отказ от Дрегер и Кръвна Проба се Налага Глоба от 2000 лева и се отнема Свидетелството за Правоуправление за 2 години . Продължавам - ако убиете човек с Автомобила си и сте пиян или дрогиран - В Никакъв Случай не давайте проба за алкохол и дрога - така ще се измъкнете и няма да ви съдят .Ако дадете доброволно проба ще ви вкарат в Затвора .