63

до 65

преди 6 години

ти си грешка!

62

ss do 60

преди 6 години

Пич щом аз мога да плащам на работниците си значи всички могът ! Просто аз не работя за 50-70% печалба. Не карам аудита, мерцедеси последна версия ! Предпочитам да инвестирам в персонала ми защото те ми вадят парите. 10% печалба ми е перфектна за мен. Пари има просто бизнесмените в бг работят за ден година храни и сега затова ревът, че нямат кадърен персонал.

61

Факт!

преди 6 години

Каква българия какъв Шенген българия е грешка на историята!Това петно изобщо не трябва да е на картата за какъв шенген става на въпрос!

60

Анонимен

преди 6 години

Анатемосването на Бойко Борисов ще му се отрази много добре .Много е грешен и трябва да бъденасочен към този домейн , койтосъответства най-добре на морално-етическата му същност .

59

Анонимен

преди 6 години

Чехите са пичовe

58

Анонимен

преди 6 години

ЧЕЗ НИ ОБИРА ДО ШУШКА..... ТОЯ ЕДНОКНИЖНИК КВО СЕ ХИЛИ ?????????????????????????????????????????????

57

Барош, Бараш???

преди 6 години

Барош или Бараш е се тая, по важното ече в Прага го разследват за машинации с фирми, ЕУ-инвестиции и манипилации през СМИ-татазанчи Бараш +Тиквош е нещо като Всие Мутри целого свята озанданитейся,!

56

Анонимен

преди 6 години

Какви немски заплати мечаете, какви бизнесмени, какъв бизнес. В България няма бизнес, няма производство, всичко живурка от европарите и от парите които пращат чужденците. България няма пазари, дори и да има фирми и да произвеждат къде ще го продават, в ЕС се произвежда всичко в изобилие. България е само пазар за техните стоки и аутсорсимнг дестинация, евтина работна ръка, ако дигнат заплаите ще измрете от глад защото западните фирми ще се изнесат и ще трябва да просите на улицата без работа.

55

Анонимен

преди 6 години

Защото зз европейците българите са втора категория хора, членка на ЕС на втора скорост, задния двор на Европа, отходната дупка, депо за евтини черноработници и пpocтитутки.

54

Анонимен

преди 6 години

Такава ни е орисията,сънародници.Говоря за икономика.Бизнесът няма интерес от силна България,защото именно заради ниските заплати е тук.Ако трябва да ни дава немски заплати,производството ще се изнесе в Индия,Китай,Индонезия и т.н. и логистиката ще им излиза по-евтино,отколкото да дават такива пари.Има и още куп икономически формули,които поддържат световният баланс.Не е виновен ББи ЕС,а бизнес-монопола,които ги управляват.Това е статуквото на 21 век,за съжаление

53

БГ

преди 6 години

ОСТАВКА на Бойко и отлъчване от Църквата

52

Анонимен

преди 6 години

Чешкия да се чуди?! Едва ли, по-скро се чеше!

51

Анонимен

преди 6 години

А,Чехия защо е без евро,бре??Държат си кроната!!

50

Ела да поживееш малк

преди 6 години

И ще разбереш. То сега сме разграден двор. Къорова и сакато мина и заминава. МВР им помага, патриотите им помагат (онази мацка), ГЕРБ им помагат и т.н. Ако ни пуснат в Шенген, трябва да го премахнат. Меркел му каза на Борисов: подредете си *** и тогава пак ще говорим

49

Анонимен

преди 6 години

абе глави що се плюнчите за чехите те са у шетгеня ама знаете ли кога ще приемат еврото - на кукув денот 10 години им се кланят ама те знаят че съюза е изпята песен и се крепи на колониалното управление на америкаските *** дето скоро ще обърнат палачинкатанали у нас е така на банкянското татето комунис и от МВРтой същия - и сега ближе краварски *** и най-големите врагове на комунизма дет *** за лустрация - все го пропускат - айде хайрлия

48

Анонимен

преди 6 години

евалла по-голям *** за министърпредседател не сме ималивсичко си има алчност продажност гьосуратлък и мания за величие

47

Анонимен

преди 6 години

Чехите ни подкрепят за Шенген,а ние *** си пасуваме в стремежа на Полша,Чехия и Унгария за равнопоставеност в тежеста на мнението на източноевропейците и западняците!Защо не ги подкрепихме поне с въпроса за бежанците?Никога няма да сме като тях,колкото и да се натегаме на Брюксел!

46

Анонимен

преди 6 години

ISKAME REFERENDUM ZA NAPUSKANE NA E.S.ISKAME SAUZ S RUSIA.E.S. DA NI VARNE 200 MIRD. EVRO,KOITO NI E OGRABIL

45

Нестор

преди 6 години

Великобритания не е в Шенген, защо ние трябва да сме ?! Ако влезем всичкото *** от Западна Европа ще може безпрепятствено да влиза в България ! Искате София да заприлича на Париж ли?

44

Анонимен

преди 6 години

45 - ами да гласуваме за комунистите тогава . Само те могат да пробудят стадото , наречено народ да излезе по площадите и да избие най-накрая всичкиполитици