279

Митко Хитов

преди 6 години

Кой би позволил едно действително действено обединение на които и да са два славянски народа (виж, под шапката на някой "цивилизатор" това е доста често срещан вариант)!

278

Анонимен

преди 6 години

Дойче Веле говори за тайните архиви на Русия, Югославия и България ... хахахаха :D Малка поправка, точно Тито се е натискал за Балканска Федерация за да стане неговата империя по-силна. Сталин е бил против присъединяването на България, защото така губи сърцето на Балканите. По същата причина е окупирал България, за да не я окупира току-що влезналата Турция във войната както е искал Чърчил, а ние да загубил Румелия. Пак по същата причина ни спасява от санкции след 2рата световна.

277

Анонимен

преди 6 години

298 Както и фашистите през 1944 когато в паника обявяват война на Германия с надеждата че това ще спре настъпващата червена армия? И къде избягаха те след като съветската армия дойде? 2 преврата направиха, защо си спасиха и те кожичките? :D

276

Анонимен

преди 6 години

Гошо Тарабата, Гошо Мастиката...Твърде мили прякори за един сатрап, станал причина за гибелта на не един българин в СССР...Фалшив герой, нужен за целите на комунистическата пропаганда, но и доказан страхливец, избягал с файтон през границата, след като заедно с другарчето си Васил Коларов виждат крака на Септемврийското въстание и хукват да си спасяват мизерната кожа.

275

Анонимен

преди 6 години

Тези мокри сънища трети ден стоят като че ли е евангелието (или корана- който каквото)...С фекални новини няма как да формирате доверие!

274

Анонимен

преди 6 години

Има ли смисъл да се коментира един предател l

273

Bogumil

преди 6 години

От друга страна господ пак ни е помогнал да не се съединим с Югославия. Което се случи последните години там, щеше нацяло да ни пречупи гръбнака.

272

Bogumil

преди 6 години

До патриотза съжаление през тези 500 години също много българи и други славяни са били потурчени. Някои турци знаят, че имат български корени, но не ми е известно някои от тях да са опитали да спасят душите си в православието.Хората винаги са страдали и ще страдат защото се оставят да бъдат манипулирани. Наследниците на Аспарух и Симеон Велики, на А. Македонски загиваме бавно и тихо. Хиени глождят последните ни кости и плюят по нас.

271

1944

преди 6 години

Георги Димитров - герой от Лайпциг, вожд и учител на българския народ !Това е човекът, който научи българите как да живеят по-добре и сами да управляват живота си.

270

Анонимен

преди 6 години

ГД е един хроничен пияница от коминтерна за който България е била разменна карта за победата на пролетарята, каквато е за всички български комунисти...

269

бългериа фърст

преди 6 години

Георги Димитров е най-великия българин на 20-ти век! Борец срещу фашизма. На страната на Антихитлеристката коалиция, в която участват САЩ, Англия, СССР и Франция. На днешните български привърженици на нацистката идеология, поклонници на самоубилия се Хитлер, това не им харесва. По тази причина те плюят по него. Това още повече възвишава делото на Георги Димитров.

268

DW - фабрика за лъжи

преди 6 години

Щом е от DW, значи е лъжа. И Доналд Тръмп им го каза. DW е фабрика за лъжи!

267

Анонимен

преди 6 години

Радвам се, че му разрушиха мавзолея. Този дори не заслужава да има гроб.

266

Анонимен

преди 6 години

До патриотА какво стана под игото на САЩ, бай "Патриоте"? България първа призна територията Македония за държава, а и сега... Кой е отговорен за това национално предателство?

265

Трагично

преди 6 години

По-страшното е, че България стана част от НАТО!

264

Анонимен

преди 6 години

Точно за това убиха Димитров за да не се създаде Балканска държава, пак оплетоха от истината на балканска шевица

263

7 ЯНУАРИ 1945 г.

преди 6 години

Точно на Коледа по стар стил в София са арестувани 300 дейци на ВМРО. Натоварени са на камиони, закарани са в Пирин и са запалени живи.На същата дата започват организираните репресии в Македония срещу всички, които се считат за българи.Във Вардарска Македония са избити без съд и присъда 1200 българи. В следващите няколко седмици в Охридско и Преспанско са убивани цели семейства. След това телата са им изхвърляни в Охридското и Преспанското езеро или по чукарите на планината Галичица край село Отешево. Установено е избиването на над 23 000 заявили своята българска принадлежност, а други 1

262

Анонимен

преди 6 години

POREDNATA GLUPOST.

261

Анонимен

преди 6 години

COPY-PASTE

260

патриот

преди 6 години

През 500г турско робство българите си останаха българи,с православна вяра,традиции и имот. А през руско иго всичко това е отнето и даже превърнаха българите насила в македонци и накараха да мразят всичко българско и родно.Накараха хората да доносничат за човека до себе си в леглото. Да наблюдава "врагът на народа " в майка си и баща си......