57

Анонимен

преди 6 години

Спокойно бе хора,какво се палите толкова?Няма страшно Ноле е вече тук,върна се и скоро всичко ще си дойде на мястото!

56

M

преди 6 години

Изключително дилетантски написана статия. Нито е чак такава сензация предвид игровата форма и на двамата, нито някой някого е смазал от бой!

55

криста

преди 6 години

Още като започна кампания с призиви за увеличаване на наградните фондове на тенис турнирите си помислих, че този човек почва да се променя и да ме разочарова.

54

Анонимен

преди 6 години

Нее, как ще има промяна у Джокович след като стана веган. Никаква промяна. :D

53

Анонимен

преди 6 години

до 53 Хайде ми кажи по-зловещ мач от на Джокович с Надал 2012-та. Гледам тенис от 20 години. Помня един мач на един испанец продължил 6.33 минути. Ония сервиращите игтаха 11 часа в два дни, но там нямаше красота, а само сериси. Кажи бе, ***?На Уибълдън за 2-те години 4 часовата игра на Надал с Федерер ли ще сравниш, *** с тоя мач на АО между Надал и Джоко?

52

Анонимен

преди 6 години

до 54 В два дни..обаче. Помнниш ли? И не говорим за продължителност, а за качество и драма.

51

Анонимен

преди 6 години

Имаше и един 11 часов мач.Не помните ли ?

50

До47

преди 6 години

В историята на тениса има още страхотни и зрелищни битки.Зависи от кога гледаш тенис.А той не е ,,открит" преди 10 години.И за това не може да се говориза ,,в историята на тениса"Защото някой който сега се ражда,след 20 години ще каже така за тогавашна битка ,без да е гледал това на което ти се възхищаваш.Истината е:Panta rei.............

49

11

преди 6 години

14/ -финал - МБУАХХХА ХАХАХААХ!

48

Анонимен

преди 6 години

до 47 Вярно това беше зверски мач. Може би най-великата гладиаторска битка в тениса. 6 часа тия роботи не се спряха. Лудница!

47

Анонимен

преди 6 години

до 49 Джоко не е играл половин година! К'во очакваш? Даже с обинтована ръка играе.

46

Аз

преди 6 години

Който е гледал мача е наясно, че Джокович и корейчето са 1 класа под Гришо, Надал, Кириос и другите в момента.

45

Анонимен

преди 6 години

Ако никой от тези по-напред в класирането не губи, как другите ще се изкачат в класацията? Рано или късно, това се случва с всеки.

44

Анонимен

преди 6 години

Кой каквото иска да си говори, но Новак Джокович и Рафаел Надал 2012-та на тоя турнир направиха най-зрелищната битка в историята на тениса продължила 6 часа. Двамата умряха на корта!

43

До 39

преди 6 години

Чакай бе,много рано го отписваш.С Надал не беше ли същото ,а виж къде се върна Има време да се върне на победния си пътТениса е ужасяващо тежък спорт..И освен това никой не е вечен.Имало е и ще има още големи тенисисти.След Род Лейвър всички мислеха че няма да има по-добър,а колко велики се изредиха през годините.Аз съм на 69 и съм свидетел на това.

42

123

преди 6 години

Значи Джокович, бил станал веган?! Не знаех, но при това положение как ще тича?! А и искам да поздравя мурзилката блядска, дето псуваше по Гришо с едно въпросче: Къде са ти героите дето щяха да го бият бе?! Най-вече за пробитата рубла те питам.

41

Анонимен

преди 6 години

до 39 Тия вегани са същите които причиниха и СПИН на най-великия ФРЕДИ МЕРКЮРИ.Някои не искат някой да е номер едно. Намразват те и го отнасяш.

40

Шопо

преди 6 години

Джоки откакто стана тревопасен и спре да яде месо е пълна скръб...

39

Иван

преди 6 години

Как може да пишете по този елементарен начин? 'Смазал от бой', получи се хубав мач, играха много добре, кореецът е страхотен, Джоко не е играл от 6 месеца на такова ниво. Малко повече уважение към тези спортисти.

38

Браво

преди 6 години

Е след тия сметки,кой е Дришьото? Този който ще ги получи/с труда си/ или онзи плюещ анонимен *** пред клавиатурата.