47

гост

преди 6 години

До аз-ът Ха-ха-ха!От вчера пак си активен-навсякъде и само срещу Емил Джасим,много те е наплашил,има за какво!Азът ти не е излизал отдавна оттам, дето слънце не огрява,мнооого отдавна и как да стане като нямаш потенциал.Омразата е болест!Завистта -също!

46

и аз до дори

преди 6 години

До ДориЯвно любимата ти дума е л..но!Чак пяна ти изби,усеща се-много омраза,много нещо и...нищо смислено.Такива като тебе,с такова мислене,не дай Бог да бъдат поканени някъде!Няма интелигентен човек,който да повярва на лъжите и измислиците за Джасим!Стой си в "Блиц"!

45

МакКонар

преди 6 години

Кошлуков може да е всякакъв, но ако по единствената телевизия която наистина се излъчва във всеки дом има 100 минутно предаване което го гледат 20 000 души нещата не могат да продължават така. Въобще не ми харесва позицията на екипа на предаването. Вместо да се опитат да разрешат проблема с взаимни отстъпки, те много "културно" направиха цирк за пред цяла България.

44

Анонимен

преди 6 години

Как е възможно един от рупорите и медийни лакеи на #КОЙ да стане програмен директор в БНТ?!!! СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ, УТРЕ МОЖЕ ДА Е ВЕЧЕ КЪСНО!!!

43

Анонимен

преди 6 години

Тоя Кошлуков нали е на хранилката на Пеевски защо го пускат в БНТ ?

42

luckyman

преди 6 години

Навремето в "зората на демокрацията"... ..1989,90,91 Емил беше един от лидерите в СДС... ..понеже не възприе онова дето народа по-късно нарече "седе растия" беше елиминиран финно! Първо на младото момче ( тогава) предложиха следване в САЩ... ...а след като си дойде.... ....в девета глуха.... ...Костов!?

41

Браво!

преди 6 години

Браво Емо, само така! от тука нататък соро соидите ще ти сготвят патентовани мизерии и хибридни кампании, но не се давай! И всичките откраднати милиарди на Прокопиев, Донев, Василев и т.н. не са в състояние да скрият отровната пяна на тез чер веи!

40

па,

преди 6 години

Кошлуков и Дилов-син са си партийни и медийни цветарки.Като пеперуди прелитат от цвят на цвят с всеки който е на власт.Писнаха на всички,във всички телевизии,във всички режисирани предавания,ръсят "мъдрости" непотребни на аудиторията.

39

до 31

преди 6 години

А когато стар шеВ поиска нова шеВна машина какво става. Обясни, че ми се струваш високо интелигентен

38

Анонимен

преди 6 години

Кошлука яде на Бойко суджука!Кошлука и ГРОП на ***!

37

Анонимен

преди 6 години

До Оруел Независими журналисти в БНТ???!!! Я пак!!!!

36

Анонимен

преди 6 години

Вън от телевизията, това менте, рупор на Тиквата и Прасилиян.

35

Анонимен

преди 6 години

Сузанита Дългото Бедро!

34

Мазут с олио

преди 6 години

Кошлука на ***!

33

Оня

преди 6 години

до ДориРядко срещана глупост... но се увеличавате за съжаление

32

Анонимен

преди 6 години

Голям вой е тук! Явно Кошлуков кофти е настъпил по мазола "кадърните и работливи" журналисти!

31

Анонимен

преди 6 години

Когато нов шев поиска промяна, това се обявява за едва ли не посегателство върху свободата. Но кой от журналистите се интересува от нуждите на зрителя и дали те също не искат промяна? Нормално е да овехтее предаването за толкова години, ами създайте нещо по-динамично и модерно. С малки изключения- новините и 2-3 рубрики- БНТ е доста скучновата и поостаряла като форма. Кошлуков или друг, всеки шеф ще се замисли за промяна, ако е умен.

30

Дори

преди 6 години

Само факта, че са канили като експерт лекенцето *** син Е. Джасим в предаването си е достатъчно да бъдат уволнени, а Кошлуков дори им е дал възможност да си променят лайня.ното предаване (точно това е точното име на предаването им - щом като според Джасим Левски бил лай.но). А тъ.пите водещи сега се правят на ощипани моми и нападат Кошлуков.Е сега вече трябва немедлено да бъдат уволнени!

29

Шопо

преди 6 години

Кошлуко е отдавнашен хомосекшъл и затова е назначен в БНТ... Да кани родоотстъпници и ***.

28

валери

преди 6 години

Браво на Кошлуков , май ще ги събуди от тежък унес и ще ги разработи !