41

...

преди 6 години

Значи мога да кажа, че ние дори не сме 9-тата дупка на кавала! Ние сме 10236788394024,8 тука на кавала! И на нас кавала ни е вкаран в дупката! Вие преценете в коя!

40

Makedon

преди 6 години

Bravo za .... debeloto LILI ........A Bojko toj e... veke CAR na Balkanot...

39

Еднополов

преди 6 години

И третоgenderско ! С подкрепата на третоgenderовия ГРОП и третоgenderовите управляващи!

38

Либералист

преди 6 години

благодарение на което всички борсови индекси в растят - всеки един ден и обикновенните хора и инвеститорите си трупат левчета, докато червените фашисти още ни обеждават, че всичко е свършило и т.н. ЕС и НАТО са безалтернативни за свободна и независима от Кремъл България! Само с пълна либерализация на пазара ще има доверие в него, а от там и по-големи и сигурни печалби! Пред България никога не е имало по-светло бъдеще! РАБОТЕТЕ, РАБОТЕТЕ и инвестирайте!

37

Анонимен

преди 6 години

Мнооого лицемерие.Ама много!

36

Анонимен

преди 6 години

"Да се помни: Шефството ни българско, и евро, и балканско"--- Шефството ни ще се запомни: Ни българско (защитаваме чужди интереси), Ни евро (никой в ЕС не ни зачита), Само БАЙГАНЬОбалканско (това Банкянският герой на Алеко всеки ден демонстрира по света и у нас)

35

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ и шайка танцуват със саби над трупът на майка България .

34

Анонимен

преди 6 години

"Да стане левът наш балкански - евро." - Добри Чинтулов.

33

Анонимен

преди 6 години

Председателството е рутинна процедура, нищо повече. Няма провалено председателство, всичко е рутинни процедури и хрантутене и глезене на Меките китки от Брюксел. Дебелия и ужасяващо *** чичка, надува вувузелата, колко сме важни и необходими на ЕС. А истината е, че никой не ни бръсне за 5 стинки. Особено тлъстака, но го търпят, не създава проблеми като Орбан. Фалш, лицемерие, лакомия, пари на вятъра от бедния Български народ. След 6 месеца е Австрия. В пъти ще е по-скромно и стилно.

32

Анонимен

преди 6 години

Някой евро бюрократ няма ли да иска да види ромска сват ба във Факултето ще е много колоритно само да приготвят хапартамент като сватбен подарък.

31

Andreshko

преди 6 години

Какво се хвалим с европредседателството. Ние сме само едни домакини и нищо не зависи от нас. Ние само осигуряваме зали за заседания,хотели за спане и ресторснти за ядене,т.е. всичко свързано с организацията на срещите.

30

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЕС е проект на глобалистите с Хилари,а Тръмп се опитва да се бори с тях.А ние станахме турска провинция,благодарение на ГЕРБ.

29

Анонимен

преди 6 години

България изчезва а ГЕРБ пируват с европредателството.

28

Анонимен

преди 6 години

Не се пречкайте много в центъра на София и летището да не притеснявате началниците.

27

Анонимен

преди 6 години

Българско еврошефство с приоритет западни Балкани,миграция и кво ли не само без България и българите. Ние се явяваме като обслужващ персонал и ще платим сметката за софрите и другите неща свързани с евро председателството.

26

Анонимен

преди 6 години

Селата изхранваха градовете но ГЕРБ и СДС ги ликвидираха за 28 г. и сега храната е внос от Турция или ГМО.

25

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 24Не е важно какво стойност получаваш, а какво можеш да си купиш .

24

Анонимен

преди 6 години

При социализма и Тодор Живков пенсионерита мизерстваха с 14 лева пенсия а при ЕС и демокрацията меткат пачки с хилядарки през балконите.

23

АНТИ

преди 6 години

Еврошество, може би последно,еврошеФството на ГЕРБ потребно,еврошеФовете да прегърнат,да се хвалят наште некадърни.Милиони в сметките да скрият,до небето да вдигнат олелия,колко сме добре.

22

Анонимен

преди 6 години

В ЕС България винаги ще си остане мизерна страна от третия свят. България може да има бъдеще само с Русия и в Евразийския икономически съюз. Смяната на ГЕРБ с БСП няма да промени нищо, БСП са същите марионетки на Вашингтон както и ГЕРБ и останалите, дори Атака да е на власт нищо не може да промени, една грешна стъпка срещу Вашингтон и ще текат мозъци по жълтите павета, ще има майдани и снайперисти както в Украйна и по-зле ще стане може да стане, сега поне българите могат да слугуват на Запад.