12

Анонимен

преди 6 години

Това са от ония 80 % нали се сещате. Вчера цял ден съобщават по медиите , че през ноща ще вали сняг и да не се пътува без крайна необходимост. Явно на три ракии имаш крайна необходимост да тръгнеш към Шипка . Ама много крайна .

11

Че Гевара

преди 6 години

С дърта бяла ЖИПКА искали да щурмуват Шипка ,пренебрегвайки лафа че :" колкото по-голяма Жипка караш ,толкова по-голям трактор ще те вади от канавката "!

10

Младежи?

преди 6 години

Младежите са тръгнали да дрифтират, ама явно не достатъчно подготвени. Това не го казвате. При мен един за малко да ме отнесе, защото беше излязал да се пързаля. А после на връщане паднал в канавката и ми махат да им помагам. Що за *** останаха в тази държава.

9

Ганчо-деспаситото

преди 6 години

Клъвнали са по две точки кристализе и нещата тогава не са им изглеждат толкова страшни...

8

Анонимен

преди 6 години

Там е хубаво да караш зимата с 4x4 , хубави зимни гуми и добър резервен план. Там зимата за 10 минути може да стане лудница !

7

Митко Гестапото

преди 6 години

Тия са селинджър от Раднево . И били *** !

6

шматка

преди 6 години

Който не е правил глупости на младини нека пръв хвърли камъка

5

Анонимен

преди 6 години

"И като пътят е затворен,чий са го дирили ?"И аз ходя да карам там. Силни усещания. Само дето имам познати във ветропарка. Като закъсам серизоно, идват с ратрак, пием кафенце и ме вадят. Да тръгнеш там, в сняг, лед и вятър, без особено добър резервен план си е чиста проба идиотщина.

4

Анонимен

преди 6 години

Точно за това писах вчера. На път в зимни условия не се ходи като на сватба! Ама за тези всичко дето хвърчи се яде. През зимата трябва да са подготвени за изненади. В багажника освен пиенето трябва да имат кирка лопата пясък резервна туба с гориво освен това че резервоара трябва да е пълен до горе. Защото ако горивото им свърши умират от студ! В тези виевици и преспи това което са направили е безотговорно поведение. Така се получава когато в черупките си вместо мозък имат бръмбари!

3

Шопо

преди 6 години

И като пътят е затворен,чий са го дирили ? Правили ли се на бабаити,после ,,мамо,тате,викайте пожарната,,...

2

fs

преди 6 години

Келемета

1

бай ПЕТКО

преди 6 години

Баир будали !