42

бай ганьо

преди 6 години

До АнонименЗАТОВА СИ АНОНИМЕН

41

нов бай ганьо

преди 6 години

ТОЗИ НЕ БЕШЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА ДЪРЖАВАТА НИ. БОЙКО ГО НАПРАВИ ПРЕЗИДЕНТ С ГЛУПАВОТО СИ РЕШЕНИЕ ДА ПРЕДЛОЖИ НЕПОДХОДЯЩИЯ КАНДИДАТ ЦЕЦКА ЦАЧЕВА. В САЩ ДОНАЛД ТРЪМП СЕ ПРЕБОРИ С 16 КАНДИДАТИ НА РЕПУБЛИКАНТСКАТА ПАРТИЯ ЗА 1 ГОДИНА БОРБА ВЪТРЕ В ПАРТИЯТА. ТАКА СЕ ПРАВИ БОЙКО. А ТУК ПРЕДЛОЖИ ЕДНОЛИЧНО НЕПОДХОДЯЩ ЧОВЕК В ПОСЛЕДНИЯТ МОМЕНТ И НАРОДЪТ ТЕ НАКАЗА!

40

Анонимен

преди 6 години

PREZIDENTA E MIL DRUGAR NA PUTIN I RUSIA.

39

Анонимен

преди 6 години

Днес четохме най ласкавите оценки за президента Хвърчилков от :- Галъп български - собственост та социопата Александър Райчев;- проф. Александър Маринов бивш секретар на ЦК на БКП;- половината депутати от БСП и цялата Решетникова група;Сега публикувате хвалебствието на един от най големите му гафове - Проф. ГерджиковРазнообразваме се с хвалеБствени новини за първата мотика.Това честно ли е?

38

Анонимен

преди 6 години

По-т..п "президент"НЕ СМЕ ИМАЛИ,никой не го кани освен поляците да му видят акъла и го видОха и няколко представителни посещения ама защото там са всички други президенти НИКОЙ НЕ ГО КАНИ И ТОЙ НИКОЙ НЕ КАНИ!!

37

Анонимен

преди 6 години

Льотчика със сваления цип в службата и назначената му туристка.Това ли е по-различното.

36

At

преди 6 години

I chalma sha mu miaza...

35

Анонимен

преди 6 години

На бабите от БКП-БСП магаре да им сложиш за кандидат ще гласуват , защото е от наш,те . Др. Радев не е виновен , че е Президент , а Нинова и БСП. Този човек цял живот е бил в казармата и се е учил на строй се преброй се. Сега трябва да мисли самостоятелно и да взима решения , но не може . Не е свикнал на това, толкова си може и ще бъде марионетка в ръцете на Нинова. Апропо той затова е и избран.

34

Тато из Правец

преди 6 години

При всичките атаки към тоя човек от герберските фекаломети ,никой не го обвини в корупция ! Което значи,че е честен ! Което се случва за първи път от края на Т. Живков ! За разлика от ,,Шестте апартамента,, ,,Суджуците,, и т.н. ...

33

Президент надали ?

преди 6 години

Летци си имаме, ама президент надали...

32

Анонимен

преди 6 години

От много години насам българския народ уцели правилният избор.Всички други коментари са инспирирани от завист и политическа ревност.

31

Анонимен

преди 6 години

Естествено,че ще поредприеме реципрочни мерки срещу наложените и санкции.

30

Анонимен

преди 6 години

До 30: Пак повтарям: България не налагала санкции на Русия, а Русия наложи санкции на стратегическите ни ябълки !

29

До 29

преди 6 години

Ти от Марс ли падаш?От както е станал президент Радев повтаря на Брюксел,че трябва да отменят санкциите срещу Русия,защото това е изключително в наш интерес.Ние сме член на ЕС и не можем да отменим едностранно санкции наложени от ЕС срещу когото и да било.Така че,опитай се да помислиш,преди да решиш да коментираш.

28

Анонимен

преди 6 години

До 27:Като Радев е толкова мъжествен, защо не се обърне директно към Путин ( или ако мъжеството не му достига - чрез Решетников ) да му свали ембаргото за българските ябълки, а не да мънка на Брюксел !На всички е известно, че България не е налагала санкции на Русия.

27

Анонимен

преди 6 години

Позеленели от злоба герберуги казват на бялото черно само и само да окалят най-свестния президент,който сме имали досега.Не могат да му простят нито рейтинга,нито авторитета който има.Не могат да му простят и желанието да вземе под контрол антикорупционния закон,защото знаят какво ще последва за крадливите им ръчички,източили милиарди от държавния бюджет и еврофондовете.Но ще дойде видов ден и спаведливостта ще възтържествува,ако не за всички поне за част от тях.Никой не е вечен, нали?

26

Анонимен

преди 6 години

Плевнелиев беше една м.и.ж.и.т.у.р.к.а,която народа едва изтърпя,която ни излагаше пред света/заедно с тоя,който го назначи/,а сега имаме един истински мъж и патриот,който не се страхува да казва истината в очите на някои самозабравили се персони и да защитава националните интертеси,когато е извън страната,дори това да не се харесва,особено на "началниците" в Брюксел.

25

Анонимен

преди 6 години

До 25:По голямо мъжество от това на Плевнелиев да кажеш на агресивна Русия - АГРЕСОР - малко политици биха си позволили.

24

нн

преди 6 години

Питайте милиони българи и ще ви кажат, че нищо не се е променило. Президент, като президент. Президента е фигурант, приказва си но кой го слуша. Светкавица, светва и угасва, малко тътен и толкова. Истинската власт е Премиера, от него зависи. За къкъв рейтинг говорим?

23

Анонимен

преди 6 години

Да и руските самолети са по-хубави от американските ама само в руските филми !