13

Анонимен

преди 6 години

Ким Чен Ун е жесток, но справедлив! КНДР служи за модел в сърцата на всеки човек. Време е двете Кореи да се обединят под мъдрите напътствия на Любимия Лидер на Корейската Народна Демократична Република, Маршал Ким Чен Ун!

12

Анонимен

преди 6 години

Скоро и гащите ще му подпалят на тоя ояден дембел!

11

Анонимен

преди 6 години

Браво на тях. Спасиха положението. Вдигнете им паметници...ФАЖД много са закъсали за парички явно, щом и 200 парчета 3ган не могат да сберат.

10

Гангнам стайл

преди 6 години

Сай и Ким Трети ще обединят Кореите.

9

Анонимен

преди 6 години

Само платени и зомбирани с0р0соиди могат да протестират срещу сближаването на двете Кореи. Даже бих казал срещу сближаването на двете разделени изкуствено части на единна Корея.

8

Анонимен

преди 6 години

Местните ***.

7

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 3,В СК каква злоба възпитават в ДЕЦАТА е просто невероятно. И аз не питая светли чувства към САЩ, но от малки им насажда омраза към американците вкл. Тръмп. Трябвало всички американци да бъдат избити. Представете си...всички. Цялата тази постановка има за цел, бетониране властта на Ким Чен Ун! Само в монархиите властта се предава по наследство, но не и в Северна Корея!

6

Жиб.

преди 6 години

Браво- стабиляги! Трябвало първо да натопят снимката в нощните си гърнета,та да "ухае" на комунизъм!

5

Жокер

преди 6 години

Всичко изкуствено разделено-ще се събере. Всичко изкуствено събрано-ще се раздели.

4

лошо

преди 6 години

ако двете корий се обединят : едната с ядрено оръжие другата с техника на над световно ниво. Тогава и японците ще се замислят къде са воювали ВСВ

3

Това

преди 6 години

да беше се случило в СК, т.е. там да подпалят образ на някой южно корейски политик, леле... какво плюене по световните медии щеше да падне! Но щом е в демократична държава и то съюзник на САЩ е нормално!

2

Анонимен

преди 6 години

Шепа южнокорейски сороши като нашите.Ким направи криви и щастливи говедата в района на Корейския полуостров,а за капак започна да стопля и отношенията с Юга.Това доведе до нечуван гъзубрък в кравешките дирници.И сега мучащите активираха стотина техни храненици да крещят по площадите.Ама дали някой ще ги чуе.

1

Анонимен

преди 6 години

САЩ ням а интерес двете кореи да са в добри отношения. Кой ли им е платил на тези, че да се опитват да развалят крехките и без това отношения?